lauantai 28. elokuuta 2021

Mitä sinä näistä tekisit?

Näetkö kuka tähän on maastoutunut?


Artusta ei kannata alkaa mitään tekemään, kun se on jo valmis paketti. Sen sijaan minulta löytyy kaapeista ja kätköistä  mitä ihmeellisintä tavaraa.  Heräsin näitä taas ihmettelemään, kun työkaveri kiikutti minulle nämä sairaalan ns. kertakäyttödosetit, jotka olivat menossa roskiin.  Ovat niin kivan näköisiä, että hamstrasin ne taas itselleni jemmaan.  Ehkä niistä voisi joskus tehdä jotain...? Vaan mitä? Siinäpä kysymys!  

 

Joskus olisi kiva askarrella, mutta ilman ideaa ei synny mitään järkevää.  Aina ei tietysti varsinaisesti järkevää synny ideankaan kanssa.  
Mitä tekisit näistä pahvisista henkareista? Ehkä niihin voisi laittaa jotain roikkumaan? 😂


Muutama DVD -levyn kansi on jemmassa. Mitähän niistä..? 


Wc -rullia ja talouspaperirullia. Olen jemmannut niitä, koska olen Pinterestissä nähnyt kivoja kuvioita ohuista suikaleista. Haaveena oli tehdä taulu... ei vaan näy sitä taulua nyt missään, mutta materiaalia olisi.  Sellaisia taskullisia korttivihkosia olen myös joskus tehnyt (pocket card ehkä nimeltään?).  


Palapelin palasia löytyy, samoin kuin pelikortteja.  Viimeksimainittuja olen käyttänyt korteissa. Palasista oli suunnitteilla taulu tai muu, jolloin olisin maalannut palaset käyttöä varten. Pohja on jo olemassa! 😁


Pääsiäismunien sisuksia.... CD -levyjä... 
Noita leyjä olen joskus yrittänyt pilkkoa tuloksetta. Niiden päällekin voisi virkata jotain. 
Kissalle on syntynyt muutama lelu, mutta ne eivät ole kauaa jaksaneet viihdyttää, vaikka on ollut namia sisällä.  En tiedä tykkäisinkö itsekään namirasiasta, jota ei koskaan saa auki. 


Erilaisia kehyksiä. Varmaan halvalla saanut, kun on kori täyttynyt! Jotain näillä voisi kehystää, mutta mihin ne sitten päätyisivät? Ehkä mökille voisi vessan seinille tehdä kollaasin...


Vanhoja kortteja. Osassa on niin kivoja kuvia, että ei niitä raaski laittaa yhden katselmuksen jälkeen poiskaan. Joulukortteja voisi tehdä vanhojen korttien materiaaleista. Entä muut kortit? 
Olen myös tehnyt ompelemalla laatikoita korteista. Haitarikorttejakin on tehty. 


Huovuttuvasta langasta pyöritettyjä palloja, joista olen tehnyt yhden pannunalusen. Osa huopuvasta langasta on vielä kiekkoina...  En ole osannut tehdä siitä mitään neuloen. 


Tyhjiä lasipurkkeja, joista olen tuunaillut erilaisiin tarkoituksiin, kuten kynttiläpurkeiksi, säilytyspurkeiksi, koristeiksi. (Tuolla takana on tuo merkillinen musta häkkyrä, jolle ei ole löytynyt uusiokäyttöä).


Kaikenkokoisia purkkeja, rasioita, laatikoita...


Kuka voisi olla niin julma, että heittäisi pois Harry Potter tyynyliinan, jossa on kulma rikki?
Toisella puolella on toisenlainen kuva. Niitä voisi käyttää johonkin muuhun, mutta mihin?


Tätä Novitan Teos -lankaa minulla on tosi paljon, enkä keksi, mitä siitä tekisin. Mitä sinä siitä tekisit?
Puikot kokoa 5, 100% akryyli.  


Dermosil -tilauksista jää tällaisia laatikoita, joissa on kannetkin. Niihin voisi lajitella jotain (esim. lankaa 😁).  Sellaista olen suunnitellut, että yksiväriset lankajämät, kuten musta, voisi olla lajiteltuina pieniin pusseihin ja yhteen laatikkoon. Eri värjäyseristä tulee eri sävyisiä, mutta toisen värjäyserän mustaa voi käyttää esim. resoriin, tai raitaan.  


Merri väsähti jo tähän katselmukseen. Laatikot  ovat ainoat, mille se keksii käyttöä. Paras miettiä päiväunien yli, jos vaikka tulisi ideoita. 


Selailen kyllä säännöllisen epäsäännöllisesti esim. Pinterestiä uusien ideoiden löytämiseksi. Onhan niitä ideoita, mutta toteutus ontuu.  Blogeistannekin löytyy paljon ideoita. 
Onko sinulla mielessä mitä voisin tehdä näistä, tai oletko tehnyt vastaavanlaisesta "rojusta" jotain?   Voisin tietysti kasata kaiken ja viedä johonkin päiväkotiin tms., mutta toistaiseksi aion piilotella näitä vain täällä kotona.  Ehkä arvastittekin, että kuviin pääsi vain murto-osa romppeesta 😂
Onneksi minulla on erillinen huone käsityö- ja askartelutavaroille, kun lapset ovat muuttaneet kotoa jo aikoja sitten. 

Loma on nyt lähtenyt "käyntiin" ja tällä hetkellä ainakin aurinko paistaa heleästi. Sain nurmikon leikattua, vaikka olikin olo kuin sarjamurhaajalla: sammakonpoikasia hyppi pitkin nurmikkoa! Hyi kamalaa! En kuitenkaan jäänyt tutkimaan maastoa ennen leikkurin työntelyä. Osa pikkuisista hyppeli sivummalle turvaan, mutta ehtivätkö kaikki? Siinäpä kysymys! 

42 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että olo on lopussa kuin Merrillä: en yhtään keksi ideoita ja alkoi väsyttää :-D Täytyy myöntää, että minulla ko. tavarat päätyisivät roskiin, tietysti kukin omaan lajitteluunsa, jos se nyt mitään auttaa. On sinulla aikamoiset varastot askartelumateriaalia, onneksi on askarteluhuone! Sepä onkin ylellisyyttä.
  Myönnän kyllä, että laatikoita tarvikkeineen löytyy kyllä täältäkin, vaikka en varsinaisesti kai askartele. Mutta kudon, siispä lankoja on viitisentoista kiloa, lasiakin jonkin verran, koska olen joskus tehnyt tiffanytöitä ja uusi inspiraatio saattaa iskeä koska tahansa ja siihen täytyy olla valmis, kirjansidontatarvikkeita, koruntekotarvikkeita...
  Että en siis ole yhtään parempi heittämään kamaa pois kuin sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarteluhuoneeni on myös osittain jonkinlainen varasto ;D
   Minullakin on jotain koruasioita, mutta kun en pidä koruja, on niiden tekeminenkin hiipunut.Kirjansidonta olisikin kivaa pitkästä aikaa.JOtenkin sen aloittaminen vaatii sysäyksen. Lankojakin riittää..
   On kyllä mukavaa, kun (jos) inspiraatio iskee, niin on jotain mistä aloitella :) Ehkä näistä voisi jostian jo luopuakin... tuleehan sitä taas lisää :)

   Poista
 2. Johan kysymyksen heitit. Mitä tehdä noista? Pakko ideoida jotain: maalaa kaikki kehykset samalla värillä ja tee kollaasi, vaikka sitten puuceen seinään. Vessapaperinrullia voi leikata pienempiin pätkiin, päällystää jollain tapetilla, kankaalla tai koristepaperilla ja käyttää servietinpidikkeinä hienoissa juhlissa. Potter-tyynyliinasta voi ommella kassin. CD- ja DVD-levyjä olen nähnyt roikkumassa linnunpelättiminä (ei ne kyllä kovin nättejä ole). Dermosilin laatikot kansineen ovat ihan parhaita. Minulla on niissä vaikka mitä, lankoja, talvikamppeita (lapasia, kaulaliinoja), saumurin lankoja. Lasipurkit ja Teos-lanka voisi löytää uuden uhrin vaikka kirpputorilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän poiki jo jonkinlaisia ideoita. Alan suunnitella noista kehyksistä jotain. Koko huone pitäisi siivota (imuri on jo kannettu paikalle ;D ). Ehkä lajittelukin sitten lähtisi käyntiin noiden laatikoiden myötä. Kirpputori on minusta tosi työläs juttu, mutta facessa on tietysti kirppis ja ns. roskalavakin ilmaistavaroineen.

   Poista
 3. Säitystilaa sulta ainakin löytyy :D Kyllä sulta luovuutta löytyy varmaan jotain tehdä noista.
  Mulla ei ole viime vuosina löytynyt yhtään tilaa millekään ylimääräiselle,vaikka olisihan sitä pois heitettävää kyllä jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Paljon tilaa: liikaa tavaraa ;D Vähän säälittää perillisten tilanne, kun minusta aika jättää ;D

   Poista
 4. Minäkin tein yksi päivä inventaariota kaappeihin. Lasipurkkeja olen tuunannut. Cd-levyjä käyttänyt korttiaskarteluun ja tein kerran niistä mökin laiturille lokeille karkottimen.
  Kalkkimaalilla maalailen laatikoita ym.
  Vanhoja kuvia käyttänyt korttipuuhiin ym.
  Nyt sinulla siellä Merrin kanssa luovuus esille🥰
  Idea rikasta sunnuntai päivää🧡🍁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vaan jostain aloitella. Toisaalta, jos ei ole kunnon inspiraatiota, niin homma menee puihin.
   Sinulla on ollut kivoja ideoita :) Minullakin on puisia juttuja (kirpparilta raahattuja), joita olen ajatellut maalaavani, mutta sekin homma on tyssännyt.
   Merri tykkää viettää aikaa yläkerran huoneessa, jos minäkin olen siellä, mutta kesäisin sen mielen valtaa vain ulkoilu. Ihana ilma tänäaamunakin!

   Poista
 5. Yhdistä cd ja kortit, kiva taustapaperi, tarroja, koristekuva - joulukortti.
  Kauniit rasiat, päällystä, täytä vaikka makeisilla - vie tuliaiseksi.
  Kehykset, maalaa, laita peiliä tai tee tarjotin. Idea viemisiksi.
  Dvd- kotelossa säilyy ohuet aarteet. Omissa cd- koteloissani stanssit.
  Lasipurkit kiertoon,paperirullat pesään, lisää tulee...ja lanka. Kokeile neuloa kahdelta kerältä 2 krs/kerä, tee torkkupeitto aina oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan löytyi ideoita! Luulen, että käytän seuraavissa joulukorteissa näitä vanhoja ja kokeilen tuota cd -levy -juttuakin. Kehykset otan tutkinnan alle, saako niistä tosiaan jotain muuta, kuin taulua.
   Täytyy varmaan ottaa koko huone käsittelyyn ja olla vähän tiukempi noissa säilytettävissä asioissa. Sitä kun on tilaa, niin ihmeellisiä asioita on vaan kertynyt ;)
   Torkkupeittoasiaakin täytyy pyöritellä.

   Poista
 6. Painin kesällä saman ongelman kanssa, kun kellaria siivotessa esiin nousi jos jonkinlaista mahdollisia askarteluideoita varten säilytettyjä kamoja. CD-levyjä olen käyttänyt korttiaskartelussa. Muutama vuosi niitä moni myi muillekin (3D-kuva sommiteltuna kiiltävän CD-levyn päälle muine lisukkeineen). CD-levyjä olen myös ripustanut marjapensaisiin pelättimiksi. Lasipurkkeihin olen valanut kynttilöitä ja tietenkin osan tarvitsee säilömiseen. Isommat pahvilaatikot toimivat rikkaruohoja tukehduttamassa puutarhassa esimerkiksi kuorikatteen alle. Siistit pahvilaatikot ovat myös hyviä muun tavaran säästämisessä.
  Valtaosan ns. askartelutarvikkeiksi säästämistäni kamoista menivät eri tavoin lajiteltuina roskiin. Taulunkehyksiä ja muuta siistimpää vein kierrätyskeskukseen. Ainakin Espoossa on kierrätyskeskuksessa oma askartelutarvikeosastonsa, joka saattaa olla tekevälle oikea aarreaitta.
  Onneksi Merrin suhteen ei tarvitse miettiä, mitä siitä tekisi tai minne sen veisi. Ihana kaveri ihan omana itsenään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä pitäisi alkajaisiksi tosiaan siivota ja järjestellä koko huone taas kerran. Maalaisjärjellä ajatellen en edes ehdi kaikkea työstää, kun suurin osa aikaa menee kuitenkin aina neulomiseen.
   Minulla on koko ajan yhdessä kaapissa "keräys", jonka vien kierrätyskeskukseen, kun tavaraa kertyy. Lisäksi ilmoittelen välillä nettikirpparilla tai "roskalavalla". Ihmeellisiä asioita ihmisetkin ilmaiseksi hakevat ;D Jonkun roska on tosiaan toisen aarre. Näissä yllämainituissa kamoissa tosin ei ole juuri mitään jaettavaa, ennemminkin sitä roskiin lajiteltavaa.
   Ajattelin, että jos joku keksii jotain sellaista, mitä itselle ei tule mieleen :)
   Merri osallistuu varmasti kaikkeen, jos sille vain antaa mahdollisuuden. Ainakin se tulee henkiseksi tueksi siihen viereen makaamaan :)

   Poista
 7. Koska teen aina välillä miniryijyjä, niin noista henkareista voisi tehdä ripustussysteemin ryijylle. Henkarin voisi ensin maalata sopivalla värillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kiva idea! Jotain roikkuvaa varten olen nuo säästänyt,kun ovat niin tukevia. Ja ne miniryijytkin on ihania! Osaispa tehdä jonkinlaiset. Tuon laitan ehdottomasti mietintään.

   Poista
 8. Minä vain lueskelin täältä erilaisia askartelu vinkkejä, kun itselläkin on kertynyt vaikka mitä kaappiin, ja lisää vintille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kaikki ovat vapaata riistaa, yhteiseen hyötyyn 😊

   Poista
 9. Jämälangoille suosittelen läpinäkyviä purkkeja, muistaa paremmin, mitä lankoja on ja ovat ”sisustuspalloja”. Minä ainakaan en muista, mitä missäkin pahvilaatikossa on. Merri on ihan sen näköinen, että on liian vähän suklaamunan sisuspalloja, jotta saisi kunnon pallomeren. Niksi-Pirkassa niistä ehdotettiin pallomerta Barbieille, mutta miksei kissoillekin. Korteista kauneimmat kehyksiin ja vaikka sesongin mukaan vaihtuva kollaasi vessan seinälle. Ajattele: sisustettu jouluvessa/ pääsiäsivessa jne. T Saukkis, jolta ei kannata kysyä, koska ideat ovat - no omaperäisiä - kissan pallomeri…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö tuo pallomeri kissalle olisi kiva nähdä!
   Kollaasitaulut alkavat myös hiljalleen muotoutua ideaksi.
   Hullut ideat on ihan parhaita, kun niissä venytetään mielikuvituksen rajoja.

   Poista
 10. Sinulta löytyykin vaikka minkälaista askartelumateriaaleja. En isaa neuvoa mitä noista tehdä paitsi että muorena käytin vessapaperirullia peikkohahmojen kroppana. CD-levyistä voi tehdä pulujen karkoittajan. Hauskasti on muuten Arttu tuossa kuvassa kun alusta saman värinen, piti ensin tarkasti katsoa että missä se Arttu on😁😂Rapsutuksia Merrille ja hyvää elokuun loppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea on tullut jemmailtua, kun on liikaa tilaa 😂
   Ehkä olisi syytä tehdä taas siivous ja vuosikatsaus ihan kaikkiin kaappeihin.

   Poista
 11. Ihan kiva kokoelma kierrätysmatskua askartelua varten.

  Vessapaperihylsyistä voi ainakin askarrella joulukoristeita. Olen joskus nähnyt, että sellainen koriste on laitettu joulukortin kanteen ja sekin näytti kivalta. Kerrain sain lahjan, joka oli pakattu vessapaperirullaan, josta oli tehty kettu. Googlauksella löytyi vähän samankaltaisia pöllöjä https://www.lekolar.fi/verkkokauppa/tehtavat-ja-askarteluohjeet/teema/elaimet/pollot-tyhjista-vessapaperirullista/

  CD-levyjä olen joskus käyttänyt korttiaskartelussa taustana ja sitten olen kokeillut niihin alkoholimusteita ja kynsilakkaakin. Lopputulos ei ollut omaan makuuni, joten jäivät kokeiluksi.

  Noista purkeista voi tehdä pieniä joulumuistamisia vaikka laittamalla sinne jonkun leivonnaisen kuiva-aineet sisälle ja koristelemalla nätiksi. Olen nähnyt netissä sellaisia purkkeja, joissa on cookie ainekset sisällä.

  Kehykset voisi vaikka maalata kaikki samanvärikseksi. Ulkohuussiin vaika hopeisia kehyksiä. Jos ei löydy muuta kehystettävää, niin onhan sulla noita pelikortteja ja palapelin paloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän tuli ideaa jos jonkinlaista!
   Luulen, että suurin este on nyt se, että askishuoneen pöytä on aivan täynnä tavaraa 😂
   Noita kortteja alan ainakin työstämään, joulukin tulossa...
   Leivonta-aineetnpurkkiin pitäus olla 100% varmuudella toimiva, eli vaatii testausta.
   Jos tekis Halloweenipipariainespurkkeja, eli lisäis vähän pippuria. 😅

   Poista
 12. No nyt sitten vaan ideoimaan, tykötarpeita ainakin löytyy=)
  Ihanaa lomaa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, kun ei tarvi mennä töihin 😎

   Poista
 13. Voi että noita sairaalan lääkedosetteja, on niitäkin tullut nähtyä! Kovasti sulla olisi kyllä tykötarpeita, mutta se keksiminen onkin sitten toinen juttu. Saisiko noista korteista kuvia noihin kehyksiin, jos laittaisi monta korttia yhteen tauluun? Dosetteihin voisi laittaa karkkia ja aina tietyn kellonajan mukaan saa ottaa sen määrän, mitä siinä on:):)
  Jos tykkäät itse tehdä mysliä, niin noihin lasipurkkeihin voi pakata sitä ja antaa sellaisille joululahjaksi, joille ei mitään muuta keksi.
  Nämä nyt tuli mieleen näin enshätään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on enimmäkseen kotiutumislääkkeet pienissä paperipusseissa. Nyt on toisinaan tullut näitä dosettimaisia.
   Ei hitsi! Karkkidosetti! Oisko ehkä jopa suklaatäytteinen...😜
   Korteistahan voisi kasata tosiaan kollaasejakin.
   Pelkkä inspiraatio ei riitä, pitäis olla toimintaakin🤔

   Poista
 14. Dosetteihin askarteluhelmiä lajiteltuina? Henkarien päälle virkkaus tai kangas pehmustettuna jollain? Harry Potterin vois ehkä topata, tikata ja kiinnittää valmiiseen kangaskassiin tai tehdä itse alusta loppuun? (Uuh, mulla on kaksi isoa pahvilaatikollista tyhjiä DVD-koteloita riesana!)
  Hyvää lomaa ja mukavaa kuunvaihdetta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen vastaus näköjään katosi...
   Mulla on helmille isompi lokerikko.
   Kristiina ehdotti tuollaiseen henkariin miniryijyä. Voi kun osais. Tekis mieli kokeilla.
   Ompelukin kiinnostais. Oon katellu telkusta sitä tanskalaista kierrätysohjelmaa, missä tehdään myös vanhoista vaatteista uusia. Itselle on vaan kamalan vaikea saada sopivaa. HP -tyynyliinasta vois tehä kassin.
   Kiitos toivotuksista😎 Ulkona sataa vettä mut maisemassa ei oo mitään vikaa.

   Poista
 15. Minun täytyy tunnustaa että en keksinyt mitään ideaa näiden jatkojalostuksen suhteen mutta minä en olekkaan mikään askartelija. 🤗🤔😁 Sinä kyllä keksit varmasti jotain kivaa näistä, odotan mielenkiinnolla mitä olet keksinyt sitten lopulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että joudut odottelemaan jonkin aikaa 😄

   Poista
 16. Täytyy kyllä todeta, että nyt riittää matskua. Kun tovin hilloaa alkaa varmasti ideoita sinkoilla. Ja kyllä mulle heti idiksiä jo tulikin. Voi sitä iloa, kun keksii hyviä käyttökohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on nyt jo hillottu hyvä tovi ;D Eihän lisä pahaa tee! Ideoita on nyt tässäkin tullut jo monia, joten tuumasta pitäisi päästä jo toimeen ;)

   Poista
 17. Lasimosaikkia noihin lasipurkkeihin ja oi oi miten kauniita pimenevässä illassa ja puutarhassa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle ja Merrille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole polttanut oikeita kynttilöitä enää muutamaan vuoteen, mutta voihan noita patteriversioitakin käyttää :)

   Poista
 18. Kivoja aarteita. Käsityötaitoisille, näprääjille ja säästäväisille 💕
  Veskipaperirullista lapsikaverini väsäsivät aina kaikenlaista hauskaa,
  nyt eivät ole koronan takia päässeet vierailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kanssa näistä voisi tehdä jos vaikka mitä, mutta täällä ei koskaan vieraile lapsia, ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä :)

   Poista
 19. Mahtavia tuunaus/askaerteluaarteita! Noihin purkkeihin tekisin omppuhilloa ja osan ottaisin kynttiläpurkeiksi. Kynttilälasipurkkien päälle tekisin mskrameesomisteet. Noista akryylilangoista tekisin tyynyjä. Jonnan koukkuja tyynykirjassa on erilaisien tyynyjen ohjeita ja tyynyihin akryylilanka on just passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tyynykirja vaikutti mielenkiintoiselta esittelyssäsi.
   Nämä kantikkaat purkit ovat ennestäänkin hillopurkkeja. Olen haalinut tuota hilloa ihan tuon purkin takia ;D Olen jotain noista purkeista jo tehnytkin. Hilloa olen vähän huono keittelemään. On niin pieni menekki, että tuntuu turhalta alkaa tekemään. Eikä meillä kyllä tullut noita omenoitakaan ;D

   Poista
 20. Hyvä että joku muukin säästää kaikenlaista "mahdollista myöhempää käyttöä" varten. Täällä tunnustautuu yksi samanlainen. Säästän mm. pullonkorkkeja. Pinterest toimii minullakin ideoiden aarreaittana. Kesällä oli pakko siivota autotallia, ja silloin löytyi joskus halvalla ostamani kaksi isoa kestokassillista tapettirullia (ostin joskus askartelua varten) - nämä lahjoitin kuitenkin päiväkotiin, kun jälkeenpäin olen saanut myös muutaman tapettikirjan, jotka ovat helpommin säilytettävissä... Huopuvasta langasta virkkaisin pannunalusia tai pöytäliinoja, Novitalla ja DropsDesignilla on muistaakseni ohjeita näihin. Oivaltamisen iloa sinulle Sartsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaishamstraajuudesta ;) Tapettiakin löytyy :D

   Poista
 21. Taitavana askartelijana näet käyttöä materiaalille, minkä toiset heittävät pois. Paperirulliin voi kätkeä mm. reseptin, jos kuiva-aineet on lasipurkissa. Reseptinhän ei tarvitse olla omasi, lainaa valmiita! Pitkän rullan päälle voi kääriä liinan säilytykseen tai lahjaksi. Siitä voi pakata karamellin! Askartelun iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäkin taas yksi idea!
   Nyt olen alkanut ymmärtää, että suuri ongelma on tuon mainitun askarteluhuoneen siivous pitkästä aikaa, että olisi taas kunnolla tilaa tehdäkin jotain ;) Täyteen tupatulla pöydällä ei taida inspiraatio kulkea. Imuri on jo nostettu esille ja huone pitäisi raivata siivouskuntoon ;D

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!