maanantai 27. joulukuuta 2021

Tervetuloa syntymäpäivilleni!

Hei te kaikki siellä ruutujen toisella puolella! Minulla on tänään syntymäpäivä!  Täytän 4 vuotta.  Elämäni alkutaipaleesta olen jo kertonut aiemmin TÄÄLLÄ joten en nyt enää palaa siihen. 

Minusta 4 -vuotiaan tulee käyttäytyä jo aika arvokkaasti (silloin, kun siltä tuntuu).  Ei pidä riehua ja  rellestää, kuten pentuaikana.  Täytyy muistaa hermojen lepuuttaminen ja riittävä uni. Stressiä on syytä vältellä.  Elämälle on silti syytä olla utelias ja kiinnostua uusista asioista. Se pitää mielen virkeänä.  Kannattaa myös koetella fyysistä kuntoaan silloin tällöin esimerkiksi kokeilemalla, vieläkö pääsee kiipeilytelineen ylähuipulle ja kuinka ketterästi. 


Ulkoilu on nasta juttu!  Etenkin kesällä. Voi pojat, miten ihanaa oli viime kesänäkin...!


Talvellakin on syytä pyörähtää välillä ulkona, vaikka onkin märkää, kylmää, lumista tai pakkasta.  Lumen allekin on voinut jäädä kaikenlaisia mielenkiintoisia asioita. Tässä talossa on ajoittain katkoksia ruoanjakelun suhteen, mutta olen selvinnyt niistä hengissä.  Olen sitkeä kissa ja kestän nälkää useita minuutteja!


Tätä kuvaa katsellessa täytyy ihan ihmetellä, miten pitkät jalat minulla on?!  Niihin tulee paljon helpommin rasitusvammoja, kuin lyhyisiin jalkoihin ja joudun lepuuttelemaan niitä usein. Kohoasento on erityisen hyvä etutassuille. 


Maia ja Sam kävivät minua onnittelemassa, olette parhaat kamut! 


Arttu lähetti onnittelukortin omalla kuvallaan ja muistutti, miten kivaa oli jouluaattonakin yhdessä!  


Gizmo naapurista halusi muistuttaa kesäisellä kuvalla, että nähdään taas viimeistään kesällä.  Minä olen käynyt välillä Gizmolla kylässä. Siellä on rauhallista ja mielenkiintoista. Pystyn olemaan aivan rauhallinen oma itseni koko ajan. 


Maisakin lähetti kuvan itsestään.  Hän väittää tosin, että tuo vasemmanpuoleinen kuva olisi hänestä nuorena... en ihan usko, kun meillä on tuollainen samanlainen kissapatsas pöydällä...  


Ruut kävi onnittelemassa.  Se on kovin innokas, mutta tietää, kuka tässä talossa on isäntänä.  Meillä menee ihan hyvin yksiin.  Ruutilla on kuulemma kotona 2 kissakamua. Minä en ole koskaan nähnyt niitä. Ovat kuulemma kovin arkoja. Ruutin kanssa kuulemma tulevat juttuun.  Ruut on selvästi kissasiedättynyt, joten minäkin tulen sen kanssa toimeen. Minä olen nyt sitten vuoden vanhempi, mutta ei se minun elämääni juurikaan hetkauta. Elämä jatkuu entiseen malliin. Hommia on enemmän, kuin jaksaa tehdä ja se vaatii veronsa lepotunteina.  Muistan selvästi, että talven jälkeen koittaa kevät ja sen jälkeen taas ihana leppeä, lämpöinen kesätuuli heiluttelee turkkia..... 


Kiitos kaikille osallistuneille myös siellä ruudun toisella puoella! Pidetään yhteyttä!  💖

50 kommenttia:

 1. Hyvää Syntymäpäivää Merri! Sinulle juhlat ja juhlaherkut vain jatkuvat joulusta eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepsi ja Max! Elämä on yhtä juhlaa...kunnes se taas tyssää johonkin arkeen. t: Merri

   Poista
 2. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle merri! Ystäväsi ovat muistaneet sinua hienoilla kuvilla. Uutta Vuotta odotellessa ja sitä kesän lämpöä. Terveisin pesonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pesonen! Lämpö on parasta kesässä. ja ruoho. ja öttiäiset, linnut, kovakuoriaiset, perhoset, madot......

   Poista
 3. Paljon Onnea Merri! Kivaa, että sinulla on paljon ystäviä :)
  Olet todella sinnikäs, kun jaksat olla useita minuutteja ilman ruokaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Kyllä se koville välillä ottaa, kun ruokaa ei ala ilmestymään! Olen yrittänyt siedättyä ja kouluttaa ihmisiä vähän nopeammiksi, mutta ei ole auttanut. Yritän ajatella ihan muita asioita tuossa odotellessani.

   Poista
 4. Onnittelut ja runsaasti helliä rapsutuksia komean kauniille Merrille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässähän ihan punastuu...ainakin nenänpäästä :) Ihminen näköpiirissä... lähdenkin tästä hakemaan noita luvattuja rapsutuksia! t: Merri

   Poista
 5. Sydämelliset onnittelut päivänsankarille ja rapsutteluja ja namipaloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah namipaloja! Rapsuttelukin on ihanaa! Kiitos onnitteluista Intsu!

   Poista
 6. Onnittelurapsutukset 4-vuotiaalle kuvaukselliselle Merrille! Toivottavasti emännällä on migreeni hellittänyt, jotta jaksaa pitää syntymäpäivääsi yllä!? Hyvää alkanutta vuoden viimeistä viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidän huolta, että niitä irtoaa iltaan asti :) Ihminen sanoi, että migreeni loppui heti, kun pääsi takaisin töihin. Minä aion pitää koko illan sitä silmällä. Vietetään yhdessä laatuaikaa!

   Poista
 7. Onnittelut päivänsankarille! Olet supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Minun söpöys on oikeastaan ihan sisäpiirin tietoa. En levittele sitä kovinkaan paljon ympäriinsä, kun alkaa nolostuttaa. t: Merri

   Poista
 8. Onnea päivänsankarille! Aikamoisen liudan ystäviä olet onnistunut hankkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen kuulemma kovin sosiaalinen kissa, mitä se sitten tarkoittaakaan.

   Poista
 9. Paljon, paljon onnea päivänsankarille! 🥳🐟🐀🎂🎁🎈🛍🪅💝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on sellainen sanonta täällä, että tänään sankari, huomenna ei mitään. Minä aion kyllä pitää huolen siitä, että olen jokaisen päivän sankari!

   Poista
 10. Onnea suloiselle 4-vuotiaalle, oli hassu ja iloinen postaus :) Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Elämä on hassua! Pitää vaan olla viikset oikeassa vireessä, kun sitä katselee :)

   Poista
 11. Onnittelut Merille ja perheelle! Hyvä ikä, tarmoa ja tekemistä riittää, erityisesti LAADUNVALVONTAA ja siihen päälle lepoa ja herkkuja. Muutaman minuutin ruuan odottaminen vaatii kyllä kärsivällisyyttä...mutta turkkisi kiiltää eli hyvässä kunnossa olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! MInulla piti olla laadunvalvonnasta lomaa, mutta eihän siitä mitään tule! KOko ajan saa tehdä ainakin etätöitä, katsella kaukaa sohvalta kun tuo ihminen neuloo siinä uudessa tuolissa (jonka minäkin haluaisin...).
   Minä huollan turkkiani päivittäin. Etenkin kynsien nyppiminen on kuulemma ärsyttävää ihmisten mielestä, kun siitä lähtee niin ilkeä ääni, mutta onhan kynnetkin huollettava! jos ei pidä kynsistään huolta, joutuu pian laittamaan rakennekynnet!

   Poista
 12. Ihania kuvia niin päivänsankarista, kuin kavereistakin.
  Onnea Merri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunuvuokko! kaverit ne on elämän suola kissallakin :)

   Poista
 13. On tosi upea olento ❤️ ja kivoja kaikki kaverinsakin... 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on täällä aika eläimellistä menoa, kuten kuuluukin. Säännöt ja toimet ovat kohdillaan, eikä mitään eläinten vallankumoustakaan tarvitse suunnitella. Minulla on jo valta ;D t: Merri

   Poista
 14. Hei Merri! Tässä tulee virtuaalihali täältä ruudun toiselta puolelta. Onnea tosi paljon! Kylläpä oli vieraat pukeutuneet hienosti sinun synttäreillesi, oikein kiiltävät rusetit kaulassa. Ja niinhän se kuuluu ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienosti olivat pukeutuneet, vaikka laitoin kutsuun, että rento pukukoodi. Maia ja Sam haluaa aina vähän jekkuilla ;)

   Poista
 15. Hyvää syntymäpäivää Merri :) Olet hurmaava kissa, jonka elämää on aina mukava seurata täällä emäntäsi blogissa:) Ja sinulla on myös kivoja eläinystäviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Näkisitpä millaisen kuvasarjan laittaisin emännästä, jos minua huvittaisi vähän kirjoitella ;D Ollaan kavereiden kanssa suunniteltu vähän toisenlaista juttua... mutta hys hys siitä tässä kohtaa ....;D

   Poista
 16. Hyvää syntymäpäivää Merrille 😻.Kävimme Väinon kanssa lukemassa uudestaan kaksi vuotis -synttäri tarinaasi,Väinökin onnittelee Merri-killiä tosi paljon. 😻 🧡🐕Lähettää hännähuiskutuksia!
  Sinulla paljon ihania ja mukavia kavereita.
  Enpä oo ennen omista kavereistani kirijottanu,nyt jokunen sana niistä....
  Kyllä minä pidän Sinua Merri-killi myös "virtuaalikaverina"😻🧡😊🐕
  Minun luona ei kaverit pistäydy ,tuolla lenkkipolulla tervehdin ...jos viitin ...en kaikkia tyhjänpäiväisiä haukkujia viiti ees kattua.Serkkupoika,Piki,Mauno ne menettelee....♥♥♥♥🐕🧡🧡🧡.Ihmiskavereita on kaksi plus äiti ja isi ainiin semmonen käärö joka nauraa kätkättää se on nopeasti pistäytynyt vanhempiensa kanssa 🥰😊😊
  no voi tuo emäntä kirjotteli jotain sekkaan omia juttuja 🧡Kiitos kauniista joulukortista,jonka saimme tänään -ma 😊🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ja Väinö! Teiltä olen saanutkin monet terveiset ja joulupostiakin :)Laitappa Väinö sinäkin kavereidesi kuvia näkyville! Minä tiedän tuosta Arttu- kaveristani sen verran koirajuttuja, että ei sekään kaikista karvakuonoista välitä. Oikeastaan se kuono on just se juttu, mikä ratkaisee, eli kuonon muoto ja tietysti koiran koko.
   Saitteko te nyt vasta kortin?! Se oli sitten pitkään liikkeellä, ihmettelee tuo ihminen tuossa vieressä. Jäänyt varmaan jonkun postiljoonin pussin pohjalle muutamaan otteeseen.
   Häntä pystyyn Väinö! Taas mennään.... t: Merri

   Poista
 17. Onnea tuhannesti Merrille! Hienon uteliaasti jaksat elämään suhtautua, vaikka vuosia tulee lisää, mutta sinä osaatkin noita huilihetkiä pitää👍👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ainakin tuhannesti ja yhdesti! Huilihetket, ne on ne kaikkein tärkein osuus elämää!

   Poista
 18. Ihan huikean paljon Onnea ihana Merri❤
  Niin loisteliaat kuvat ja karvakamusi ovat niin hurmaavia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kaverit ovat elämän suola ja sokeri :)

   Poista
 19. Hip, hei ja hurraa! Paljon onnea synttärisankarille ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja miu mau! Tänään otan jo paljon arkisemmin :)

   Poista
 20. Vastaukset
  1. Kiitos! Olen
   Innostunut
   Hurmaamaan
   Aina
   Nameja
   Annettaessa ;D

   Poista
 21. Paljon Onnea ja hurmaajalle leppoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tämä päivä ei alkanut kovin leppoisasti, kun piti nousta niin aikaisin laittamaan emäntää töihin. Kunhan se on lähtenyt, niin menen takaisin nukkumaan.

   Poista
 22. Hyvää syntymäpäivää Merri oikein paljon.
  Olet sinä
  suloinen kisuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Viidettä vuotta kohti ollaan jo menossa :)

   Poista
 23. Upea synttäripostaus Merri!! Oikein mallikansio syntyisi kuvistasi! Lämpimät Onnittelut jälkikäteen ja vauhdikkaan villejä päiviä viidenteen vuoteesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Repolainen! Ei minusta malliksi olisi! Minulle on ihan sama, onko turkki pystyssä vai länässä (kunhan se on puhdas). Välillä menee korvakin nurinpäin pesuissa. Mallimittaiset kisulit on erikseen, niitäkin kuulemma on? t: Merri

   Poista
 24. Maailman isoimmat synttärionnittelut suloistakin suloisemmalle Merrille!
  Olipa niin hyväntuulinen synttäripostaus, että olin yhtä hymyä sitä lukiessani.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan, millaisia seikkailuita, lepohetkiä, jumppaamista ja emännän auttamista viidenteen vuoteesi mahtuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Omppumato! Tällä hetkellä ollaan just aloitettu emännän kanssa lomailua. Aiotaan olla paljon yhdessä, ommella ja neuloa, leikkiä ja ulkoilla. Katselleen yhdessä ikkunoista ulos, tavataan ehkä Arttua ja toivottavasti myös niitä bestiksiäni, Maiaa ja Samia. Vuosi lähti hyvin käyntiin!

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!