tiistai 9. kesäkuuta 2020

Nemoako etsimässä?


Näistä väreistä tulee väkisinkin mieleen pikkuinen Nemo -kala 😊
Alkuperäisväri on nimeltään Lakka.  Lanka siis Nallea ja tarkoitus käyttää pois noita kirjavia. Tämäkin yhdistelmä kulutti lankaa taas mahtavat 60g. Seuraaviin sukkiin laitan ohuemmat yksiväriset raidat, niin kirjavaa kuluu edes vähän enemmän.  Näissä on silmukkamääränä 13/puikko. Sukkien koko 38. Nemoa täälläkin tekisi mieli... haukkaista. Suu lipoo jo sopivasti. 
Merrin intohimo on käydä vesihanasta juomassa vettä, jos joku avaa hanan. Ihan kuin se olisi parempaa, kuin kupissa. 


Ei Nemoa täälläkään. Kävin sukeltamalla katsomassa.  Samalla tuli heitettyä talviturkki. 
Liplattava vesi houkuttelee aina vähintäänkin kastautumaan, vaikka olisi kuinka kylmää. Tästä lämpötilasta ei ole tietoa. Kylmää oli. En jäänyt polskuttelemaan! 


Sukumökillä tuli pyörähdettyä uimisen ja alkukesän töiden merkeissä. Mitään evästä ei otettu mukaan, kun oli ajatuksena vain käydä. 
Keräsin kaikki petivehkeet mukaan pesua varten. 
Ehdin tyhjentää kompostit ja p...huussinkin.  Kyllä siinä uimaan ja saunaan jo teki mielikin. 

Hirveä nälkä  oli jo. Suunnitelmissa olikin mennä Verlaan kahville.  Verlasta olen kirjoittanut aiemminkin TÄÄLLÄ   ja  TÄÄLLÄ


Kahviakin tuli otettua, mutta nämä suolaiset vohvelit olivat uutuuksia kai tälle kesälle, niin pitihän niitä maistaa. Minun Skagen -versio  (tuo alempi) oli ainakin oikein hyvä. 


Käsityöpuodit piti tietysti kiertää ja ostaa samalla lakua. Sitä suklaapäälistä....Myynnissä oli taas jos jonkinlaista käsityötä. 
Ihmisiä ei taaskaan ollut kovin paljon liikenteessä, joskin ostajia riitti kahvilassa ainakin jonoksi.  Puodeissa käsidesit ovella ja ihmiset harvakseltaan kävelivät puotien sisällä. 


Tänäaamu sää on harmaa ja sadettakin luultavasti saadaan. 

Kesämieltä Sinulle, joka tätä luet 😎

7 kommenttia:

 1. Pirtsakat sukat, joista kieltämättä tulee Nemo mieleen. Tai mandariinin kuoret.
  Minua tuskin saisi vielä veteen. Ehkä saunan kautta sillä sen verran olen yllytyshullu.
  Varsin herkullisen näköiset vohvelit!
  Mukavaa päivää, Sartsa!

  VastaaPoista
 2. Kiva päivitys🌞🌞Kyllä vesi on varmasti vielä kylmää...hyrrr...Mutta silti, kivaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin kylmää kuin luulin, mutta ei sinne lillumaankaan viittiny jäädä 😊

   Poista
 3. Ihanat nuo nemo-sukat:) Hyrrr..kun ihan vilutti, että talviturkki jo heitetty! Mahtoi olla vielä melkoisen kylmää vesi:) Nuo vohvelit näyttää kyllä niin herkullisilta! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein olen heittäny talviturkin jo toukokuun alkupuolella, kun laituria on laitettu. Nyt oli laituri laitettu toisin voimin ja uiminenkin jäi myöhemmäksi. Kesällä vesi tuntuu jotenkin kylmemmältä. Ehkä kun ilma on lämpimämpää.

   Poista
 4. Ihanat Nemo-sukat <3 Minä en ole vielä heittänyt talviturkkia! Jospa tällä viikolla. Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!