lauantai 25. marraskuuta 2017

Saapassukat

Olipa vauhikasta tehä 7 -veikasta Nallen jälkeen.  Nää saapassukat  on kokoa 41-42. Lankaa niihin kulu 180g. Sävynä on viidakko. En oikein tykkää tästä väristä, mut näissä se taitaa mennä ihan täydestä. Luulin värien vaihtelevan isommalla syklillä, mut aika tasasta tuli. Ei tarvinnu yhtään ees kohdistaa värejä. Alotin 15s/puikko ja lisäsin resorin jälkeen 1s/puikko. Tää silmukkamäärä oli loppuun asti. Kärjessä kavennukset niin, etttä aina puikon 2 viimestä takareunoistaan yhteen. Puikot kokoa 3½.

Kokeilin ekaa kertaa facen neulemyyntiryhmää, kun minun äiti tekee myös koko ajan käsitöitä. Iloinen yllätys oli, että lapasten myynti onnistu. Äippä pääsee neulomaan uusia juttuja, eikä keräänny turhan panteiksi. Ollaan molemmat osallistuttu myös hyväntekeväisyyskeräyksiin silloin tällöin. 

Tällänen palkka saatiin soittohommista. Tuli hyvä mieli, ja kivaa haastetta itelle, kun käytiin esiintymässä palvelukodissa. Innostuttiin omasta rohkeudesta ja soitettiin saman tien toiseen palvelukotiin, jossa jatketaan lähitulevaisuudessa. Meillä on siis oikein kiertue meneillään. :)
Ihan mukavaa palautettakin saatiin kahvien lisäksi.  


Ihan parasta on se, että 2 päivää on ollu jo lähes normaali olo! Aamusta ei enää huimaa, kun nousee vaakatasosta pystyyn.  Olen silti tehny asentohoito-ohjeiden mukaan edelleen. Sairastumisen alussa oli tunne, että ei mikään auta. Nyt on ihanaa, kun huomaa, että meneehän se sentään ohi. En tiiä, saako minusta ihan normaalia tekemälläkään. :) 

8 kommenttia:

 1. Ihanat saapassukat! Niin mukava kuulla että olette käyneet esiintymässä, varmasti on ollut asukkaille mieluista kuultavaa ja mukavaa piristystä päivään♥ Ihana myös kuulla että huimaus helpottanut! Hauskaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mukavalta tuntuu molemmat jutut itestäkin. :)

   Poista
 2. Komeat sukat! Luultavasti teillä on kohta keikkakalenteri buukattuna täyteen, kun teidän esiintymispalkkio on noin edullinen. Tosi kiva kun käytte esiintymässä palvelutaloissa, niissä ei taida koskaan olla liikaa ohjelmaa asukkaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin luulen miäkii. Toisaalta on meiänkin soitolla joku tarkotus, kun soitellaan yhessä.

   Poista
 3. Ei se normaali, mutta kovakuntoinen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minusta pitää vähän ollakin epänormaali. :)

   Poista
 4. Ihanat saapassukat. Onnea keikkailuun =))

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!