sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Lisää kynttiläpurkkeja

Olen keränny lasipurkkeja, joissa on suht yksvärinen kansi; hillopurkit, oliivipurkit jne.
Tein lisää led -kynttiläpurkkeja, joita voi pitää paikoissa, joissa ei tavallista kynttilää voi pitää. Ei tarvii myöskään kattoa, tuliko kynttilä sammutettua, kun poistuu tilasta. 
Tykkään myös siitä, että materiaalit on kaikki jostain kierrätettyjä tai saatuja muutenkin. Kuumaliimalla vaan kiinni. 

Karkkikepit olen tehny joskus kauan sitte fimomassasta kranssiin, joka ei enää oo hyvässä kuosissa.  Sydämet olen voittanu jouluarvonnasta. Kaikissa purkeissa on pohjalla lisäksi valkoista tyynyntäytettä. Niitä led -kynttilöitä minul ei edelleenkään oo, kun en oo oikein päässy kaupoille.  

Nää on ihan kivoja pikkujuttuja itelle, viemisiksi, joululahjoiksi tms. mitä keksiikään. Aattelin, että voisin viiä töihin toimistotiloihin tälläsen. Siellä ei voi tavallista polttaa ollenkaan, eikä kukaan oo koko ajan vahtimassa. 

Ompa ihanaa, kun minul on nykyään oma askarteluhuone, jossa voi säilyttää kaikkia juttuja samassa paikassa. Keskeneräset jutut voi huoletta jättää oottamaan seuraavaa kertaa ja tehä vaikka vähän kerrallaan. Askishuoneen huono puoli on tietysti se, että mitä isompi tila, sitä enempi tavaraa, mukaanlukien sellastakin, jota ei tarvii ikinä. Lisäsi sinne kertyy myös muuta talon ylijäämäirtaimistoa hiljalleen. Toisaalta on kiva, kun joskus tarvii jotain, niin melkein aina löytyy. :)) Lapset on jo lähes kaikki muuttanu kotoa pois, niin huoneita on ihan riittämiin.

Mukavaa pyhäiltaa ja alkavaa viikkoa. Huominen näyttää minulle, mitä ens viikolla teen, vai teenkö mitään.

4 kommenttia:

 1. Oma askarteluhuone on kyllä mainio juttu! Ihania kynttiläpurkkeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hyvin muistan ajan, kun lapset oli vielä kotona. Mulla oli jopa kodinhoitohuoneessa kaikki, sekä sit vielä pyykkihuolto. Ei kiva, mut onnistu sekin. :)

   Poista
 2. Kiva että on tuollainen oma askarteluhuone! Aivan ihania purkkeja,niin kauniita! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!