tiistai 21. marraskuuta 2017

Lasi nalusia, lasina lusia

Nauhojen lootastani löyty kivaa joulupukkinauhaa. Lasinaluset oli ollu jo pitkään mielessä ja nyt tuli inspiraatio yhdistää nää kaks asiaa. Ei tullu otettua kuvaa toiselta puolelta. Näissä on nimittäin toinen puoli punasta joulukangasta ja tää toinen puoli karkeaa pellavaa. Voi siis käyttää periaatteessa toisinkin päin. Sivut meinasin ensin vetää vaan siksakilla, mut sit päätin laittaa vinonauhaa, jota myös löytyy joka lähtöön. :)  
Ompelu ei viime aikoina oo ollu se vahvin laji, joten näidenkin valmistuminen vei useamman päivän. 


Olen aiemmin virkannu ja huovuttanu lasinalusia, joiden myötä opin niitä myös käyttämään. Sitä ennen ne tuntu aika turhilta vempaimilta. Nykyisin käytän alusta lähes aina. 

Lumipeite tuli tännekin, eikä sula pois, vaikka päivällä oli lämpöasteita.  Nyt näköjään taas pakkasta.  Olo on vaihtelevasti tosi kehno ja melko hyvä.  Jos nyt jotain hyvää haluaa sanoa, niin huonovointisuus saa aikaseksi sen, että ruoka ei maistu hyvälle, eikä tuu muutenkaan koko ajan notkuttua jääkaapilla. :)

4 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja nuo lasinaluset♥ Kiva kun tuli pikkuisen lunta, että onkin kaunista tuolla ulkona:) Toivottavasti olo paranee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi ja joulunaika kuuluu jotenkin yhteen. Lumeton joulu on jotenkin tunnelmaton.

   Poista
 2. Kivat jouluiset aluset.
  Olen myös oppinut käyttämään lasinalusia saaden jopa mieheenkin ajatuksen iskostettua.
  Asentohuimaus on ilkeää, toivotaan että olosi helpottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahviaikaan on kiva ensin valita kaapista mieleinen muki ja sit vielä ottaa se lasinalunen. Kahvihetkifiilistelyä. :)
   Ilkeää on juuri oikea sana. Töihinlähtö huomenna vähän hirvittää.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!