maanantai 4. joulukuuta 2017

Sukkaa ja Suomea

Asentohuimaus on nyt kerrassaan selätetty! Samoin sitä seurannut migreeni. Nyt ei muuta kun täyttä porskutusta, seuraavaa vaivaa ootellessa. 😋

Itsenäisyyspäivä lähestyy kovaa vauhtia. Ihan mahtavaa, kun sitä juhlitaan kaikkialla! Niagara, Colosseum ja kymmeniä muitakin kohteita valaistaan ulkomaillakin. Nyt vasta oikein huomaa, miten koko vuoden kestänyt Suomi 100v -teema on vaikuttanu. Ensin tuntu ihan hassulta, kun sitä alettiin hokemaan heti edellisen itsenäisyyspäivän jälkeen.  Kaikkialla on teeman aiheisia jutttuja ja tapahtumia. Ei niin pientä tilaisuutta, ettei Suomi ois mukana.
Tää kuva on otettu meiän kulttuuritalon aulasta. Siellä paperista valmisteltu valkoinen taideteos kaupungista, jossa siniset, pienet valot palavat. Kaiken yllä lumivaippa, jonka seassa lentelee origamilintusia.


Tänään aamukahvi paikallisessa leipomon kahvilassa. Eipä jää pullakaan ilman suomalaisuutta!


Tässä ei-nyt-niin-kauheen-sinivalkoset-sukat. Suomalaista suunnittelua ja käsityötä kuitenkin. Suomalaisista langoista. :)  
Lankaa kului 245g. Sukat kokoa 35-36.  Harmaa lanka loppu kerrassaan kokonaan. Eipä oo siitäkään enää harmia. 😉


Huomenna soittokiertueen toinen osio. 😀

8 kommenttia:

 1. Hieno kaupunkikuva. Eipä taida olla Valkeakoski, vaikka valkea onkin. :) Tosi kauniit sukat. Mieltä aina lämmittää, kun saa jonkin tarvikkeen kulutettua loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koski kylläkin, vaan ei Valkeakoski. :)
   Harvoin mikään lanka kuluu ihan loppuun asti. Varasto on täynnä epämääräsiä nöttösiä.

   Poista
 2. Voi miten ihana kuulla että vaivat selätetty♥ Pysyköönkin poissa:) Kivat kuvat ja ihanat sukat! Mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu tulee hissukseen, vaikka se ei meillä missään näykään. Remontin takia ei voi laittaa mitään joulujuttuja mihinkään. Vaan tulee se joulu siltikin. :)

   Poista
 3. Ihanuuksien ihanuudet nuo sukat :).

  Hyvää sinivalkoista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voiko tällainen vuoden kestävä juhlahuuma ees päättyä yhteen päivään. :)

   Poista
 4. Olettepa tehneet ihanan projektin soittamalla vanhuksille. Kauniita sukkia annat lahjaksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!