torstai 7. joulukuuta 2017

Loppukiri

Hyvä ihme! Tajusin vasta nyt, että haluankin tehä kaikkiin jalkoihin joululahjaksi villasukat! Aiemmin ajattelin, että en tänä vuonna niin kovin tekiskään, mut nyt se ajatus  heitti häränpyllyä.  Jos yks saa, pitää tehä toisellekin ja kolmannelle ja kivahan niiden muidenkin ois saada sukat.... Oih. Joka vuos päätän, että alotan jo joulun jälkee tekemään joululahjoja. Jotenkin se koko ajatus kutistuu, kun jouluun on taas vuosi aikaa. On kiva alotella jotain ihan muuta juttua, vapain ajatuksin.

Nyt kuitenkin iski joulupaniikki 2017.  Sukat Suomi -väreissä kokoa 41-42. Nalle -lanka 125g, puikot nro 3. Alotussilmukoita 16, resorin jälkeen lisäys 3 s. Nilkassa vähensin taas kuuteentoista, jolla menin loppuun asti. Käsialassa ois kuvion kohalla toivomisen varaa tasaisuuden kannalta, mut parhaani tein ja sen täytyy riittää.  Kuvio löyty netistä ja on varressa molemmilla sivuilla. Oisin tehny jalkateräänkin, mut oli liian iso.

 Mitään muita jouluvalmisteluja en oo sit tehnykään. Meillä on edelleen remontti, joka vie paitsi ylimääräsen tilan, myös aiheuttaa sekamelskaa ja pölyä.  En tiedä milloin valmistuu.  Sitten varmaan, kun kaikki on tehty. En halua stressata remonttimiehiä joululla. Tulee se joulu, vaikka ei niin laitteliskaan. Ei minul oo viel joulunajan työvuorotkaan selvillä. Voipi mennäkin paras joulunaika työnantajan leivissä.

10 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Tsemppiä remontin kanssa ja hyvää joulunodotusta!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista
 2. Komeet sukat! Eihän niitä joululahjoja seuraavaa joulua varten tule ikinä tehtyä ennen kuin vasta viime tingassa, vaikka kuinka olisi päättänyt aloittaa kerrankin ajoissa. Joulu tulee remontinkin keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä etukäteen tekemisessä onkin niin vaikeaa. :) Mukava kuulla, että on ihan yleinen "käytäntö". :)

   Poista
 3. Oi miten upeat sukat, sinä se kyllä osaat:)♥ Tsemppiä remontin keskelle ja toivotaan että saisit nauttia vähän joulustakin,ettei koko joulu menisi töissä..Leppoisaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä näkymin tapaninpäivä on jo vapaa. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän myöhässä tosin juhlapäivään nähden. Olis ollu koko vuosi aikaa tehä. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Näitä pitää nyt tehä muuutama pari; jos yksi saa, pitää muillekin tehä.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!