maanantai 11. joulukuuta 2017

Sinivalkoista ja mustavalkoista

Nyt on soitettu jo kahessa palvelukodissa työkaverin kanssa. Tällä viikolla vielä kolmas ja sitten on varmaan meiän kiertue tän vuoden osalta lopussa. Pari ekaa oli suomalaisia säveliä ja tää viimenen on joululauluja. Vähän ylläri oli ton yhen paikan piano, joka olikin täysin epävireessä. Aika tuskallista oli soittaa, mut jonkinlainen konsertintynkä saatiin kuitenkin vedettyä. Ei voinu peruakaan, kun oltiin ite itsemme  paikalle buukanneet. :) Kahvit saatiin taas palkaksi, vaikka yksi kuulija olikin sitä mieltä, että soitettiin väärin . Tätä kommenttia ainakin kuultiin joka välissä. 😱😜😀

Mutta, mutta. Tarkotus on kuitenkin nyt kartuttaa taas langankulutuslaskuria kahella sukkaparilla.
Mustat sukat: Koko 39,  Nalle 105g, puikot nro 3, alkusilmukat 14/puikko, kuvio 15/puikko ja terässä 14.
Siniset sukat: Koko 41, Nalle 110g, puikot nro 3, alkusilmukat 16, kuvio 17 + 18, nilkassa paluu 16/puikko ja terä samoin.Minulta toivottiin porkkanasämpylöitä. Vähän meni taas överiksi laiskuuden takia. En viittiny alkaa ite raastelee porkkanoita, joten ostin valmiin porkkanasoseen, 1kg. No sitähän oli niin paljon, että muutakin ainesta piti olla reilummin. Toisin sanoen, laiskuus ei kannattanu, jouduin leipomaan näitä iän kaiken ja paistelemaan. 

Maku oli kyllä ihan hyvä. 
Porkkanasose 1kg, hiiva x 2,  1Lvettä nesteenä, kaurahiutaleita, vehnäleseitä, vehnäjauhoja, suolaa, öljyä. 


8 kommenttia:

 1. Ihana että olette käyneet kuulijoita ilahduttamassa, varmasti monelle päivän kohokohta kun pääsevät kuulemaan musiikkia❤ Hienot sukat ja hyviltä näyttää leipomukset! Leppoisaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musisointi on hieno juttu. Ollaan tosin huomattu, että näin joulun alla näitä viihdyttäjiä on tavallista enemmän. Yhessä paikassa jopa "häädettiin" edellinen soittaja pois, että päästiin aiemmin sovittuun aikaan alottamaan. :)

   Poista
 2. Hienoa, että teidän konserttikiertue on saanut jatkoa. Virittämättömällä pianolla ei varmaankaan ole nautinto soittaa, luulisin. Komeita sukkia on taas valmistunut! Kävikö leipomisen kanssa vähän samaan tapaan kuin kauppojen alennuksissa, osta enemmän niin säästät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ennemminkin niin, että yritin päästä helpolla ostamalla valmista, mut määrä ei täsmänny pientuotantoon. Tilannetaju ja suhteellisuus olivat vähän kateissa. Taas kerran. :)

   Poista
 3. Yksi sointu ei ny arvostelua kaipaa.
  Kauniita sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävelkorvat kärsi, mut hyvä tarkotus oli päälimmäisenä. :)

   Poista
 4. Heh, noin siinä on vaarana käydä, kun haluaa päästä oikein helpolla. :D Tosi hyvän näköisiä sämpylöitä! Ei varmaankaan haitannut, että tuli isompi määrä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!