keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Sukkien päättely hidasteena

Kaikille Suomi 100v -sukkia jouluksi -projekti etenee aika hyvin. Päättelemättömiä sukkia on jo useampia.  Yhet sentään on nyt ihan valmiina.
  Isälleni sukat, joissa ei oo villaa, jalkojen iho ei kestä. Tää lanka on Puro batikia, jota kulu 130g. Tykkään kovin tästä langasta ja sen värisävyistä. Harmi, kun sitä ei enää tehä. Puikot oli kokoa 3 ja silmukoita 16/ puikko. Sukat on löysät ja mahtuu tarvittaessa isompaankin jalkaan, jos sattuu tulemaan turvotusta. Sukan koko noin 38.

On sitä muutakin ehitty yritellä. 😉😉
Yritelmä tehä seimi yhteen kynttilälyhtyyn. Tää on kyl vähä sinne päin, mut ei se haittaa. Toi hevonen näyttää vähän villiintyneeltä.


Mulla on ollu 3 päivän vapaat ennen joulun työrupeamaa. Olen saanu siivottua, kun remonttikin on laitettu tauolle. Lahjat on jo lähes kaikki, paitsi tää sukkapuoli.... Olen päätynyt laittamaan jo yhet sukat sukkalahjakortilla, kun epäilen, että en ihan kaikkea ehi. 
Silti olen ehtiny kattoo ruokajutut melko hyvälle mallille, leiponu jotain, käyny kaupassa ja kyläillykin. Näköjään sitä ehtii kaikenlaista, kun ei ota paineita.  

3 kommenttia:

 1. Puro Batik on miellyttävä lanka esim. unisukkina.
  Varmaaan suuritöisiä nuot leijonasukat, tykkään.
  Miellyttävää Joulunaikaa kotona ja töissä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat♥ Siellähän on keretty tehdä vaikka mitä:) Nuo jouluvalmistelutkin onkin mukavia silloin kun ei ole mitään kiirettä, eikä niistä ota mitään stressiä:) Mukavaa jouluviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee. Mukavaa viikkoa sinullekin. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!