keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Laajennetut ostokset

 


Merri on sitkeästi sitä mieltä, että ruokaa pitäisi tarjoilla lähes jatkuvasti. Se päivystää usein ihan kupin vieressä, että ei pääsisi menemään se kaivattu ruokahetki ohi 😂

Tilasin Merrille ajan eläinlääkärille, että tarkistettaisiin taas tuo suu ja hampaat. Merri on alkanut nuolla merkillisesti suuta ja välillä suupieliäkin. Kissan kieli on karkea, joten siitä nuolemisesta kuuluu sellainen "raapiva" ääni.  Merriltähän poistettiin viime kesänä yksi hammas, kun siinä oli hammassyöpymä.  Kissat eivät juurikaan ilmaise kipuja, joten käydään nyt sitten taas näyttäytymässä lääkärillä.   Aika on ystävänpäivänä (koska vaiva ei vaikuta akuutilta), mikä ei ole Merrin mielestä mikään hyvä ystävänpäiväosoitus kissalle.   

Ystävyydestä puheen ollen meille on tulossa ensi viikonlopuksi 2 koiraa hoitoon.  Merri voi hyvin olla niidenkin ystävä, jos ne pysyvät nahoissaan, mutta Frodon mielipide on tällä hetkellä aika selvä.... 


Minulla on tänään vapaapäivä ja päätin "pyörähtää" pitkästä aikaa kangaskaupassa.  Oikeastaan tarvitsin vain tuota valkoista resorikangasta, mutta....   Resorit ovat suoraan pakalta, niitä ei myyty paloina.  Niitä tarvitaan ainakin vauvanvaatteisiin. 😍Oikealla punainen trikookangas ja vasemmalla ruskeasävyinen college -kangas, molemmat omiin tarkoitusperiini. 😏


Kangaskaupan jälkeen päädyin markettiin laajennetuille ruoka-ostoille.  Laajennus sisälsi mm. uuden kangasmaisen vahakankaan keittiön pöydällemme.  Meillä on ollut edelleen jouluinen liina pöydällä  ja halusin vähän värikkäämmän.  Sen tiedän kokemuksesta, että ihan valkoista pohjaa ei pöytäliinaan kannata valita.  Tässä on tällainen harmaavivahteinen pohja. lehtien vihreys on samanlaista, kuin verhokapoissani.  Olen etsinyt (hieman laiskasti tosin) uutta liinaa jonkin aikaa, mutta nyt tärppäsi.  Tällaista kevytvahakangastahan pystyy pesemään pesukoneessa ja silittämään nurjalta puolelta.  


Laajennetut ostot tarkoittivat myös kahta mustaa kerää 7V -lankaa ja tuon uuden Novita-Fazer II -sukkalehden.  Minua peloteltiin, että lehdet saattavat loppua, joten ryhdyin toimiin asian suhteen.  Tarkemmin en aio lehteä esitellä, koska sitä on jo nähty monessakin blogissa, mutta julkaisen oman otoksen top -kuutosestani. 

Vasemmalta ylärivi:
Da Capo -sukat (Ronja Hakalehdon malli) tuovat mieleen lapsuuden.  Tuota suklaata en ole tainnut vuosiin ostaa, tai syödä. 
Domino -sukissa (Mia Sumellin malli) on kivannäköistä kirjoneuletta, joka houkuttelee kokeilemaan. 
Geisha (Johanna Jukolan malli) päätyi kuvaan mielenkiintoisen palmikkomallinsa vuoksi

Vasemmalta alarivi: 
Domino -sukat (Marja Viitaniemen malli) ovat myös mielenkiintoiset kuvioinneiltaan.  Voisi toteuttaa jossain muussakin värissä ja unohtaa ne keksit 😆
Karl Fazer vadelma-jogurtti -sukat ( Vilja Partasen malli) ovat omaperäisen näköiset. Mieluisampi värimaailma löytyy silti Rikkaruohoelämää -blogista, Betweenin puikoilta tippuneina. 
Suklaa-piparkakkusukista (Merja Nordbäck-Raunion malli) tulee joulu mieleen.  Syntyisikö tästä pukinkonttiin jotain?



Lehden paras kuva on kuitenkin tässä alla. Lempisuklaani.....   
Olen ollut vuoden alusta asti suklaa- ja karkkilakossa.  Tällainenkin kuva ja koko lehden selaaminen tuntui siinä mielessä aika tuskalliselta 😂



Merrillä on kaikki keinot käytössä, että se saisi jotain syömistä.  Se tulee nykyisin usein syliin, etenkin, jos joku istuu keittiössä. Siihen se sitten saattaa jäädä pitkäksi aikaa kehräilemään ja nauttimaan elämästään. 


Nyt taitaa olla taas sen loppukevennyksen paikka!?  

Minulla on auton avaimena kaukosäädin, jossa on auki-kiinni- avaa takapaksi -painikkeet.   Olen leväyttänyt takapaksin jo aika monenlaisissa paikoissa. Taisin joskus mainitakin siitä, että pidin auton avainta ennen housuntaskussa. Viimein oli pakko siirtää se takin taskuun, kun kävi jopa niin, että työpaikalla, asiakkaan kotona comprilaneja kyykistellessäni onnistuin painamaan tahattomasti takapaksin auki. Kiva oli sitten palata tien vieressä olevan auton luo kun oli paksi levällään!  

Viime aikoina paksinkansi on vähän rauhoittunut, mutta tänään se taas yllätti minut kertakaikkiaan!   Olin menossa kangaskauppaan ja pysähdyin vilkkaasti liikennöidyssä liikennevaloristeyksessä. Kumarruin katsomaan sivuikkunan suuntaan, onko lähellä olevalla parkkipaikalla yhtään tyhjää, kun tulin samalla painaneeksi reidellä takintaskussa olevaa kaukosäädinpalikkaa.... Lopun varmaan arvaattekin.  Lähestyin mataen liikennevaloja samanaikaisesti, kun takapaksi aukeni ihan  levälleen!  Kaiva siinä sitten mahdollisimman nopeasti turvavyön alla olevan takin taskusta auton avain, että saat painnettua luukun kiinni!  Takana tulevalla oli varmasti hauskaa..... onneksi ei tippunut  paksissa olleet pahvinkeräykset pitkin tietä. 

Onko se niin, että elämässä pitää olla yllättävyyttä? Vai pitääkö olla huolissaan?  

46 kommenttia:

  1. Suloinen Merri<3 Minäkin muka olen karkkilakossa. mutta jo monta kertaa olen sortunut. Ja tänään mieheni tuli kaupasta Aino-jäätelöpakkaus mukanaan. Tiedän jo nyt että illalla tulee mässäiltyä suolainen-kinuski-jäätelön kanssa.
    Tuo takaluukun aukeaminen tapahtuisi varmaan minullekin, jos pitäisin autonavaimia taskussa. Niin, paitsi että meidän avaimessa on vaan avaa/sulje-ovipainikkeet, onneksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäätelö ei kuulu kielletylle listalleni ;D Se olisi jo liian rankkaa ;D Tunnustan minäkin yhden suklaapalan syöneeni, kun se oli ehtona yhden vastahakoisen asiakkaan suihkuun lähdölle ;D Sen syötyäni toisella oli hyvä mieli (ja minulla makea suu) ja lähdettiin pesulle.

      Poista
  2. Hih, just sunnuntaina ostin ja söin todella pitkästä aikaa (yhden!) Famin, nam.
    Varsinkin vasemman puoleinen kangas on kiva, kuten uusi vahakangaskin. Nuo lehden sukkamallit ei kiinnosta, koska "kaikki" tekevät nyt niitä. Tosin en oikein saa kudottua edelleenkään - ainakaan omasta mielestä - tarpeeksi.
    Ihanaa (vihdoinkin!) alkanutta helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on meneillään ihan random -sukat (personoitu ylläri loppukuun päivänsankarille...), jonka jälkeen teen luultavasti ekasta sukkalehdestä Supersalmiakit veljen avovaimolle.
      Nyt on NIIN helmikuu ja kevättä rinnassa ;D

      Poista
  3. Hah hah it must have been a very funny thing to see))))Love Merri!Mine too is always on the kitchen to see and take part in what Iam doing.sometimes he eat the wheat floor i have for cakes too!He loves to put everything down on the floor.
    Very pretty patterns for your socks.You are such a great hand worker:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks you for your words, they warm my heart!
      Merri or Frodo rarely drop things. Frodo likes very much flowers, or littlest little flyes in them ;D Just now those cats are sleeping, so they are able to eat again after that ;)

      Poista
  4. Kangaskaupasta pääsee harvoin lähtemään niin että mukana olisi vain se yksi ostos, jota on mennyt hakemaan. Ja sama koskee lankoja. Ja käsityölehtiä. Kerro Merrille, ettei jatkuvasta syömisestä hyvä seuraa. Sellaista ei pidemmän päälle kestä heikot sääret. Ei ennen vanhaan ollut moisia ongelmia autojen kanssa. 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ollut! Välillä sai otsa hiessä kiskoa paksia auki, kun se oli jumiutunut pakkasella ;D Joku kultainen keskitie olisi kuitenkin parempi.
      Marketista meinasi lähteä mukaan toinenkin kässälehti, mutta sitten tuli edes vähän järkiini ;)
      Merri ei taida uskoa... kukapa mitään uskoisi, ennen kuin itse näkee.

      Poista
  5. Voi ei tuota takaluukkua, joka suorastaan kummittelee. Mietipä sitä ohikulkijaa, joka sattui paikalle, kun siellä töissä avasit takaluukun! 🤣 Sievän ja rauhallisen kerniliinan olet löytänyt, minä suosin keittiössä oikeita vahakankaita, koska ne pysyvät paremmin paikoillaan, olohuoneessa on sitten monenkirjavia ja kauden mukaan vaihtuvia puuvillakangaspöytäliinoja. Vanuttunut villasukka (eli Marja V) oli itse neulonut toisen parin Domino-sukkiaan toisesta väristä ja ne olivat erityisen kauniit. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minäpä mietin... ei ollut ketään SILLÄ KERTAA. Toisella kertaa kävi niin, että jätin auton parkkiin tien poskeen ja tervehdin asiakkaan naapurin pihalla seissyttä pariskuntaa, jotka oudon epäkohteliaina eivät edes katsoneet minua, vaan ikään kuin ohitseni. Käynniltä palatessa tajusinkin syyn.. Nykyään en koskaan lähde autolta katsomatta taakseni. Tietynlainen vainoharhaisuus on iskenyt.
      Ahaa, samainen värinvaihtoajatus siis jo alunperinkin ilmassa.

      Poista
  6. Voi jestamandeera, miten yllättävä paksi! Toivottavasti ei nyt pääse enää yllättämään. Aika vaarallinen tuollainen kaukosäädin!
    Minäkin katselin tuota lehteä ruokakaupassa, mutta tulin taas kerran siihen tulokseen, että tehdäänpä nyt jotain mallia niistä kotona odottavista, korkkaamattomista 15 neulelehdestä ja 5 kirjasta (muista olen varmaan ainakin jotain mallia ottanut joskus). Olen aika huono noudattamaan ohjeita, ninpä ehkä vähän turha niitä vielä enempää haalia. Jos ottaisi elämäntehtäväkseen tehdä ainakin yhden mallin jokaisesta neulelehdestä ja -kirjasta, jonka omistaa? Olisiko se hyvä elämäntehtävä?
    Ihana Merri <3 Kyllähän elämän päätarkoitus on syöminen, ilman muuta, eikä ruoka-aikojen varsinkaan sovi mennä sivu SUUN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisenä varotoimena siirsin avaimen housujen taskusta takin taskuun. Nyt aion vielä siirtää sen takin taskusta auton keskikonsolin lokeroon ajon ajaksi.
      Olet kyllä ihan oikeassa noiden lehtien haalimisien kanssa. Liikaa on jo lehtiä ja kirjoja minullakin. Enemmän on nyt tainnut mennä katselun, kuin tekemisen puolelle tämä ohjeiden hamstraus. Jotkut teokset on sellaisia, että niistä ei kuunapäivänä tule tehtyä mitään, mutta ei niistä sitten raaski luopuakaan ;) Kävin just äskettäin läpi kaikki kirjani ja pitkin hampain luovuin vain kahdesta kirjasta, jotka selvästi olivat sellaisia, että voi laittaa kiertoon..
      Syömistä ei tosiaan sovi unohtaa :)

      Poista
  7. Kiva pöytäliina ja sukkalehti näyttää lupaavalta.
    Aukeileva takakontti ei varmasti aiheuta hilpeyttä. Ajan kuluessa tapahtumaa voi jo muistella hymyssä suin. Tekevälle kun sattuu ja tapahtuu. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään molemmista :)
      Suorastaan järkyttyneenä katsoin peruutuspeilistä, että siellä se luukku nyt aukeaa, eikä voi estää. Olis ollu edes jossain korvessa, mutta liikennevaloissa.... hoh, hoh.

      Poista
  8. Elämässä pitää olla yllättävyyttä. Ei pidä olla huolissaan. Arvaapa mitä: minulla on menossa oma versio Vadelmajugurtti-sukista ja toivottavasti saan sen pian päivitykseen. Sama idea kuin tuossa linkin takana: rauhallisempi väriyhdistelmä. Oikeastaan minulla ei ole väriyhdistelmää lainkaan, vaan ainoastaan yksi väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on tulossa pelkkää suussasulavaa suklaata? Voi hyvänen aika, mitä mielikuvia tämä suklaanhimo aiheuttaakaan ;D
      Tänään olen jo rauhoittunut ja keksin taas uusia estotoimenpiteitä takapaksin varalle ;D

      Poista
  9. Eikö Merri ole oppinut vielä vaatimaan palvelua 😼 Meillä kyllä jaksavat istua tyhjän ruokakupin vieressä tuijottamassa ja jos ei palvelija heti saavu paikalle alkaa hirveä huutaminen. 😼 Ei ollenkaan kivaa yö-aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo aika vaativalta tuntuu, kun yrittää jotain pöydän ääressä väsätä (läppärillä..) ja toinen pomppii ties mitä kautta syliin. Välillä jää niskalihakset kynsien tarttumapinnaksi ;D Tuota äänen käyttöä meillä ei harrasteta ollenkaan. Merri on aina ollut tosi hiljainen kissa. Frodo pitää hirveää mrrrouh -ääntelyä, kun se saa villikohtauksen, mutta ei ruuan ääressä.

      Poista
  10. Olit valinnut pöytäliinaksi juuri samaa kuosia olevan kuin meidän olohuoneen tehosteseinä . Hyvä valinta :-). Minulla on NIIN vanha auto ettei siinä ole tuollaisia hienouksia....ei nyt ihan kammella veivattava sentään mutta monet nykyautojen hienoudet puuttuu. Karkkilakko täälläkin menossa; ainakin yritystä siihen suuntaan:-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tapetteja ja pöytäliinoja painattaa sama firma? Mistä sen tietää :) Varmasti seinälläkin kivan näköistä.
      Vanhassa on monin verroin vara parempi takapaksien suhteen :)
      Monta houkutushetkeä karkkien suhteen on ollut, mutta olen saanut ne ohitettua. 1 suklaapalan jouduin tosiaan töissä kerran ottamaan, kun asiakas ei muuten suostunut lähtemään suihkuun. Jäätelöt ja kahvileivät eivät ole lakon piirissä, vaikka olen niitäkin yrittänyt pitää kurissa.

      Poista
  11. Ei tarvitse olla huolissaan. Takapaksi vain on aloittanut liikuntakuurin. Kyllä se siitä kohta rauhoittuu. Kenenkään kuuri kestä pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsahdin juuri ikkunasta ulos ja nyt on ainakin levossa ;D Jos se tosiaan on kuurilla, niin toivon vähän kateellisin mielin, että senkään kuuri ei kestä pitkään ;D

      Poista
  12. Älä ole huolissasi, sillä tuo on vielä pientä. Täällä mennään tohistaan toiseen päähän taloa vissillä tarkoituksella. Sitten seisotaan hoomoilasena siellä toisessa päässä taloa, eikä ollenkaan tiedetä, miksi. Sitten marssitaan takaisin alkupisteeseen. Niin kun tekee muutaman kerran päivässä, saa sopivasti liikuntaa, muttei liikaa ;9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle käy töissä usein noin, mutta olen huomannut, että oman hämmennyksen pystyy peittämään jollain oheistoiminnolla niin, että sivustakatsoja ei huomaa mitään. Yleensä. Just pari päivää sitten yks asiakas hörähti nauruun minua katsellessa ;D

      Poista
  13. Minä en pysty nyt kommentoimaan mihinkään muuhun mitään, kun nauran täällä sinun takapaksillesi, joka levähti auki liikennevaloissa:):) MInä niin rakastan näitä tilannekomiikoita ja tämä oli kyllä parhaimmasta päästä, kiitos tästä!:):):):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt jo naurattaa minuakin, mutta just sillä hetkellä olin tyytyväinen siitä, että olin yksin autossa, sillä K18 ääntely oli aika voimallista. Olen niin kiitollinen siitä, että ne pahvit eivät valahtaneet tielle siihen seuraavan auton eteen...

      Poista
  14. Ai että nauratti tuo takapaksijuttu. Kaikkea sitä pitää sattuakin. :-D

    Ja onnea karkki- ja suklaalakosta! Hienosti olet jaksanut! Itse en varmaankaan pystyisi tuohon tai mihinkään muuhunkaan lakkoon, koska jos jokin on kiellettyä, niin sehän alkaa himottaa välittömästi ihan valtavasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen, että tämä ei ollut vielä viimeinen takapaksitapahtumani :( Nyt varaudun jatkossa niin, että pidän takapaksin tyhjänä ja kaukosäätimen ei-ainakaan-missään-taskussa. Tähän asti olen vain pitänyt mielessä, että ei housun taskuihin, eikä poistuta autosta katsomatta taakseen, onko paksi auki. Mitähän muita pakkotoimintoja tämä vielä teettää. Jatkuvasti mielessä on, että MITÄ JOS?
      Tuolla aiemmin jo tunnustin, että jäde ja makeat leivonnaiset eivät kuulu lakon piiriin, vaikka yritän niitäkin vältellä (ei niin kovin hyvin tuloksi. Oli muuten ihan mahtavan hyvää porkkanakakkua kahvilassa äskettäin...). Minä kun en osaa pysyä kohtuudessa karkkien ja suklaiden kanssa. Ainoa vaihtoehto on olla ilman. Ihmettelen oikeastaan, miten käteni on pysynyt kurissa kauppareisuilla. Usein on käynyt niin, että pää sanoo: älä ota ja käsi ottaa tahdottomasti suklaata hyllystä...

      Poista
  15. Jestas sinua. Taas tuli uusi nimitys himoshoppailulle "laajennetut ostokset" kuulostaa paljon mietitymmältä ja hillityltä.
    Tuli mieleeni yksi samansuuntainen kokemus. Ennenvanhaan oli auton etupellin kiinnitys erilainen kuin nykyisin ja minulla kerran hävisi näkökyky, kun auton etupelti avautui ja lämähti etulasiin. Ei auttanut kuin hiljentää ja pysäyttää koko auto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikamoinen autoilukokemus sinulla! Minulla rojahti kerran jarruttaessa hirveä jäinen korppu katolta tuulilasille. Tuulilasinpyyhkijät kuoli samantien . Onneksi sain pysäytettyä, vaikka en nähnyt yhtään mitään.
      Huijui... himoshoppailu tosiaan kuulostaa pahalta ;D ajattelin varmaan itsekin vähän tuonsuuntaisesti, mutta onnistuin naamioimaan tapahtuman eri sanoin ;)

      Poista
  16. Jatkan tätä naisautoilijat-blogiosuutta: Huoltoasemalla kerran pakkasilla temmoin konepeltiä enkä saanut auki. Lähistöltä pyysin tuntemattoman miehen apuun ja kun hän kysyi olenko avannut vivusta sisältä, totesin tottakai ja samassa huomasin että bensatankin luukku oli auki. Kaverin ilme oli näkemisen arvoinen kun häpeillen tunnustin vetäneeni väärästä vivusta 😅
    T. Neulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D Näitä juttuja riittää minullakin loputtomiin ;D Kai se on tässäkin niin, että tekevälle sattuu. Kaikkea ei kannata noissa tilanteissakaan sanoa ääneen ;)

      Poista
  17. Tuosta avonaisesta takapaksista tuli mieleen yksi oma töppäykseni. Minulla oli yhdestä työpaikasta aina vähän kiire junalle Kilon asemalle, junia melko harvassa, ja kävelin reippaasti sinne, usein huomasin jälkikäteen että selkäreppu rehjotti aukinaisena. Mahdoin olla hauska näky :D

    Eläimet ovat niin hassuja ja liikuttavia kun näyttävät aina olevan valmiustilassa ruuan varalta.

    Onnea karkkilakolle. En ole nähnyt tuommoista suklaata. Maahanmuuttajaoppilaat ovat aina tuoneet minulle herkkuja, nyt meni niin päin että vein italian kurssilaisille Da capot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kanssakulkijoilla oli vaan hauskaa katsellessa, mitä kannoit mukana. Onneksi ei lennelleet pitkin maita ja mantuja ;) Minullakin on usein reppu levällään. Se ei jotenkin pysy kunnolla kiinni. Minä kuljen sen kanssa kyllä vain autolle ja sisään jne.
      Soittokamppeeni ovat samassa liukuovikaapissa, kuin kissojen ruuat. Oven auetessa on aina joku passissa vieressä. Kissat ei tykkää huilusta ja Merri alkaakin heti tuijotella minua sillä silmällä, kun hoksaa, että ruuasta ei ollutkaan kysymys ;)

      Poista
  18. Kauniin liina kankaan olit löytänyt .Minä käytän aina pöydällä liinoja mutta en ole oikein näihin vahakankaisiin perehtynyt .
    Voi tuota Merriä 😍
    Me olemme lähteneet kaksi kertaa mökiltä takaluukku auki ja ihmetelleet että mikä pöllyää, meillä on hiekkatie .Ensimmäisellä kerralla huusin että pysähdy jostain tulee savua .
    Herkkari mutta auto oli eteen asti ihan hienossa hiekassa .
    Niinpä pitääkö olla huolissaan 🤭🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tässä ei tarvi olla ollenkaan huolissaan, niin monta kommellusta on ainakin jo näin kommenteissa käynyt ilmi ;) Nyt muistankin, miten vanhempani olivat hautajaisissa ja takapaksi jäi auki kukkaseppelettä pakatessa. Siinä sitten jonottelemaan muiden autojen kanssa saattueessa ;)

      Poista
  19. Onneksi takaluukku sentään meni napista kiinnikin eikä tarvinnut pysähtyä ja poistua autosta sitä sulkemaan. :D Minulla edellisessä autossa oli takaluukun ikkuna, joka aukesi lukosta kaukosäätimen nappia painamalla. Kyllä niin monesti tuli vahingossa sitä ikkunanavausnappia painettua, että onneksi auto aina ilmoitti, että se ikkuna on auki, niin en koskaan lähtenyt ajamaan ennen kuin se oli suljettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin! Hetken aikaa paniikissa taskua kaivettuani sain, kun sainkin kaken käsiini ;) Ajoin parkkiin ja huomasin takana olleen autonkin parkkeeranneen... jäin istumaan autoon joksikin aikaa, että se toinen ehti kadota näkyvistä ;D
      Kaikkia kummallisuuksia ne on autoihin keksineetkin nuo insinöörit.

      Poista
  20. Toivottavasti Merrillä kaikki hyvin😻Kiva kun teille tulee hoitokoiria, minullekin tulee keväällä pitkäksi aikaa pikkukoira,joka nyt just täällä tottumassa yhden vuorokauden,ja kirjoitinkin just siitä.Helmikuun puolivälissä tulee iso koira bjoitoon ,viikoksi.Suklaalakkoa vaikeaa pitää kauan,mulla taisi pisin olla 3 kk.Upeita sukkia ❤️Hih tuota takapaksia😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on eletty nyt pari päivää ihan eläinten ehdoilla. Mies on pääasiassa ollut ohjaksissa, kun minulla on ollut työpäiviä, mutta koira-arjesta olen päässyt osalliseksi minäkin. Nukuin pari yötä koirien kanssa sohvalla, välillä aika likikin ;D Kilttejä koiria,mutta outoa, kun ei ole tottunut, että isot koirat pyörivät kirjaimellisesti jaloissa koko ajan ;)
      Vielä on lakko meneillään... Eilen nauratin työkavereita kiukuttelemalla, kun puhuivat karamelleista ja suklaasta ;D Eihän sitä kestä kohta enää edes kuunnella suklaan puutteessa ;)

      Poista
  21. Merri <3 Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu- takapaksi :D Minä olen jos lähtenyt ajelemaan autolla, mutta en muistanut ottaa lämmitysroikkaa pistokkeesta :D Onks noloa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D Olen tuonkin joskus kokeillut ;D Onneksi muisti on pelannut tuon jälkeen paremmin ;D Lähti koko pistorasia irti seinästä ....

      Poista
  22. Kokeiles, tai älä sentään, välillä ajaa ovi auki..;D Meillä tästä erilaisia kokemuksia, joita en lähde tässä avaamaan, mut erityisesti mun "hyvin entisen" auton takaovi temppuili kovalla pakkasella. Se oli ikäänkuin ensin olevinaan kunnolla kiinni, mutta auton lämmettyä lonksahti auki. Onneksi ei ihan selälleen, mut olihan se pysähdyttävä laittamaan kiinni. No, on myös tullut ajettua köysi auton ympärillä ja iso rusetti katolla, joku huoltohlö koululla kiinnitti ensiavuksi irronneen pakoputken tällätavoin ystävällisesti.. t. R.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketoitu auto kuulostaa erittäin kiinnostavalta ;D Hätä keinot keksii.
      Muistan, että lapseni vaarilla oli sellainen auto, että siitä lennähti takaovi itsestään auki, kun istuin takapenkillä. Silloin ei ollut edes turvavöitä. Mummo meinasi saada slaagin ;)
      Edellisen autoni takaovi ei aina pakkasella pysynyt kiinni, jos edes sain sen auki. Kerran jouduin istuttamaan opiskelijan takapenkille pitämään ovesta kiinni, että päästiin seuraavalle asiakkaalle ;)

      Poista
  23. Meikäläinen on lähtenyt useamman kerran liikenteeseen lämppärinjohto ja siinä kiinni oleva ajastin perässä keikkuen... Luulen, että Mies ostaa noita lämppärinjohtoja tukkupakkauksissa, koska onnistuu aina taikomaan uuden hävinneen tilalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi ;) Kuulostaa mahdottomalta muistaa. Sitä on vaan niin ajatuksissaan jo menossa, että aina ei vaan muista. Minulla on latausjohto ja pelkään aina lähteväni irrottamatta sitä. Onneksi olen huomannut, että auto ei sitten lähdekään käyntiin, eli sopiva toiminto näin muistamattomalle ;)
      Taikominen kuulostaa siltä, että uusi johto ilmestyy ihan huomaamatta. Luulen, että minä kyllä huomaisin ja KUULISIN jos olisin johdon vienyt mennessäni ;D

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!