tiistai 31. joulukuuta 2019

Pyöreitä asioita

 Täällä toivotetaan Teille Hyvää Uutta Vuotta!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille lukijoille ja kaikille muillekin vierailijoille, kommentoijille, rapsutuksia ja silityksiä lähettäneille, kiinnostuneille, Blogiystäville!Merri ei ole enää mikään kissanpoikanen. Se alkaa olla jo ihan aikamiehen kokoa!  Vielä kun vähän pörhistää turkkia pakkasella, niin näyttää ihan pallolta!

Pommeja täällä on paukuteltu jo pitkin viikkoa, eikä se näytä Merriä häirinneen, mitä nyt vähän korviaan heristellyt. Joillekin paukuttelu alkaa siitä, kun ensimmäisiä pommeja aletaan myydä.  Uutisissa mainittiin myös yhdestä varastokontista, jonne oli murtauduttu. Toiseenkin oli yritetty, ilman tulosta.

Itse olen tuijotellut ilotulitteiden väriloistoa vain kaukaa. Jokainen lähellä pamahtanut pommi säpsähdyttää. Vuosia sitten olimme useamman perheen voimalla läheisellä koululla katselemassa itse lähetettyjä raketteja. Sinä vuonna ei ollut lunta ja pata kaatui. Raketteja alkoi lentää katsojiin päin. Yksi tuli minua reiteen, mikä ei ollut se pahin, vaan nuorimmainen, vyötärönkorkuinen, seisoi vieressäni. Onneksi ei osunut!  Olisi siltä korkeudelta osunut paljon pahemmin.  Jalkakin oli pitkään kipeä, ehkä vähän revähtikin. Korjaantui lopulta itsekseen (kuka nyt lääkäriin menisi...). Housuihin jäi musta rinkula, mutta kangas pysyi ehjänä!


Jouluksi tuli askarreltua noiden suukkotähtien lisäksi tuollainen pyöreä koriste. 2 cd -levyä vastakkain ja siihen liimattu nk. mandalamuotoon helmiä, paljetteja yms.
Sen verran askartelua, että pääsi taas toteamaan, että lanka on minulle se ominaisin materiaali. 😃

26 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle. On aina kiva seurata ahkeruuttasi, neuleidesi valmistumista ja lukea jättämiäsi viestejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kommentti toimii myös toiseen suuntaan ;D
   Mietin just, että en oo nähny teistä enää unta, mut sitten muistinkin, että näin yks yö unta joulupukista, joka oli kirjottanu minulle kirjeen. Meinasin haljeta uteliaisuudesta, mitä siinä luki, mutta en saanut mitään selvää! Voisitko kysyä siltä joulupukilta, kun kerran sinulla on sitä sisäpiirin tietoa? ja miksi pukilla oli niin epäselvä käsiala?

   Poista
 2. 😂😂😂

  Oot niin oikeassa, en minäkään saa aina selvää joulupukista tai käsialasta.
  Mutta tulkitsen asian näin.
  Onko uskosi joulupukkiin hälventynyt?
  Ethän vedä pukkia parrasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla oikeassa! Jouluaattona näinkin yhden pukin työpäivän aikana. Hän oli vasta laittamassa partaa ja peruukkia paikalleen. Ei halunnut tulla minun kanssani samaan hissiin, vaikka kysyin! Ehkä pelkäsikin partansa puolesta!
   Mutta kirjoittiko vielä jälkikäteen asiasta?
   Hyvä että sain asiantuntijaneuvoa asiasta ;D

   Poista
 3. komea aikamies:)Merri!!
  Minä odotan sitä kansalais adressin hyväksymistä:raketit vois vaan ampua ammattilaiset "yhdellä sovitulla paikalla",Mukava niitä on katsoa!komeita ovat..mutta se siivo....
  meiänkin kuusiaiassa tais toissavuonna olla kymmeniä rakettikeppejä..paperia,ja ruutin hajua..heh,ei kuusiaissa vaan ulkona :))) ,Me tuon Väinön kanssa ollaan vähän nirppanokkia:)))
  Hyvä oli ettei sattunut pahempaa ,kun niinkin lähelle raketti osui.onni oli mukana:) (pikku-enkeli)
  Kiitos tästä mukavasta blogi-ystävyys vuodesta!
  Kiitos!,pääkalloista;)))))
  Kiitos Merristä!,nyt minullakin oma kissa (kylläkin vain kuvana-Merrin näköinen;))
  Oikein HYvää alkavaa uutta vuotta! 2020 ! Sinulle Sartsa ! ja Merrille!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kaikista vuoden aikaisista kommenteistasi. Niitä on oppinut jo oikein odottamaan :)
   Onko joku oikein sihtaillut teidän aitaan..
   Aika hyvin pysyi enin rakettien ampuilu eilen säädetyssä aikataulussa. Yksittäisiä tuli tietysti jo viikon aikana. Töissä pyöriessä olin jo vähän unohtanu sen paukuttelun alkamisen kun oli muuta mietittävää. Vähänkös pelästyin, kun yht´äkkiä pamahti!
   Kotona mietin, että niin paljon paukkuu aina vaan, että ei ole ainakaan paukkujen määrä vähentynyt puheista huolimatta.

   Poista
 4. Raketeihin liittyy niin hyviä kuin huonojakin muistoja. Itse en ole erityisen kiinnostunut niistä. Kaupungin, kauppakeskusten jms. raketit ovat aina näyttäviä ja riittävät mulle täysin.

  Onneksi, et loukannut tuossa tilanteessanne, eikä muut.

  Kivat nuo mandalaCD:t. Auttaisiko rastaiden pelotteluun pois marjapensaista..?

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tämä siirtyykin kesällä pihalle!

   Poista
 5. Kauniit mandalat olet tehnyt. Merri on varmaan tarkkaillut laatua? Komea nuori on Merristä kasvanut, rakkaudella hoidettu kissa. Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkautta on ainakin yllin kyllin! Oisko siitä vähän paaristunut, vai talveksi kerättyä vararavintoa kenties ;D

   Poista
 6. Kiitos ja oikein onnekasta uutta vuotta sinulle ja myös tietenkin Merrille.

  VastaaPoista
 7. Merri on niin suloinen! Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinne teille💖

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta Merrille ja palvelusväelle! CD-levyistä olisi hyvä jotain askarrella, mutta ideat puuttuu. Poika teki yhdestä CD:stä kellon, mutta eipä pino siitä pahemmin vajonnut. Toisaalta kai jotain voisi roskiinkin heittää, kun roska-auto kuitenkin käy pihassa joka kuukausi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama ajatus, yrittää piti :) Nykyään kierrätetään niin paljon, että tuntuu pahalta se poisheittäminenkin. Vaan ei siinä hamstraamisessakaan oo mitään järkeä ;)

   Poista
 9. Iloa, onnellisuutta ja menestystä alkavaan uuteen vuosikymmeneen.

  VastaaPoista
 10. Hyvää alkanutta uutta vuotta Sinulle ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika menee niin pian, että pian ollaan taas joulussa ;D

   Poista
 11. Oikein mukavva alkanutta vuotta ja kiitos kun niin usein käyt kommentoimassa. Minä sitävastoin olen laiskuri blogien seuraamisen suhteen. Yritän kyllä käydä vastavierailulla.

  VastaaPoista
 12. On tuo Merri vaan niin suloisen näköinen pyöreine silmineen ja naamoineen. Meillä alkoi vuosi vähän huonosti kun Ahududun hännänpää jäi oven väliin. Pitkään tuli verta ja nyt seurataan tarviiko lähteä lääkäriin. Onneksi oli kotosalla kissojen särkylääkettä jota vähän annoin.
  Jouluna tuleekin aina vähän askarreltua, mutta kyllä kunnon virkkaaminen ja neulominen on mukavampaa.
  Oikein mukavaa ja lankarikasta uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huijui teidän häntähommaa :( Tota samaa aina pelkään, kun ei Merrikään väistä yhtään, vaikka melkein kävelisi päältä, etenkin pimeissä. Toivottavasti edes paranee pian!

   Poista
 13. Askartele vaan silloin tällöin, että Merrillä säilyy tuntuma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Merrillä ;D ? Sillä on varmaan tuntuma ja minulla ei.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!