lauantai 8. joulukuuta 2018

Taidetta, kirpputoria, ideoita

Meidän kulmilla on aivan upea paikka, Taideruukki, jossa on kaikenlaista taidetta, käsityötä ja kirpputoria tarjolla.  Siellä järjestetään jatkuvasti taidenäyttelyitä, konsertteja ja tapahtumia.  Siellä on myös leipomon kahvila. Kävijöitä on ollut runsaasti.
Äskettäin oli vielä joulumyyjäiset, jossa oli paljon kaikenlaista muutakin myynnissä. Ostin 3 arpaa, joista kahdessa oli voitto. Toisessa tuommoinen tonttu + servetit -pakkaus ja toisessa design -tuote heijastin nahkahihnalla.

Taidetta oli joka lähtöön. Nappasin luvan kanssa kuvan muutamasta taideteoksesta. Tässä Sanna Majanderin Musta kuu.

Hanna Peräkylä taas on paperitaiteen mestari. Olin muutama vuosi sitten hänen järjestämällään kirjansidontakurssillakin.  Minusta nämä ovat ihan nerokkaita luomuksia!

A Maintenance


Written down


Seuraava oli minusta myös aivan upea teos! Näitä oli useampikin, mutta kuvani olivat liian huonoja. Valitettavasti tämän teoksen tekijä jäi ottamatta ylös. 


Tässä Elsa Hulkkosen teos Hyvällä tuulella. Eikös vaan tule hyvälle tuulelle tätä katsellessa? 


Nämä löytyivät sitten kirpputorin puolelta.  Takana olevat lintujen ruokintatelineet ajattelin täyttää jouluvaloilla, mutta ne päätyivät kuitenkin ulos Merrin "iloksi". Ikkunasta voi katsella lintuja. Katsoa saa, vaan ei koskea. 😊
Vasemmanpuoleiselle verkkokorille ei vielä ole käyttöä, mutta se on söpö..... 


Syksyllä löysin Porvoon vanhasta kaupungista tämän ihanan lasikansikaapin. Siinä on ollut kaikenlaista "museomaista" esillä. 
Nyt oli aika vaihtaa näkymä. 


Vasemmalle kokosin mökin lisäksi askartelujuttuja ja enkelien puolen. 


Oikealla majailee joulupukki tonttujensa kera. Molemmissa on "lumena" ja "pilvinä" tyynyntäytettä. 


Mökeissä on led -tuikku tuomassa valoa pimeään. Näkyvät kivasti lasikannen alta. Keskiosa on tuollainen lokerikkoinen. Mitähän siihen voisi laittaa? Heitelkääpä ehdotuksia! 


8 kommenttia:

 1. Olet luonut kauniin joulumaan. Lokerikkoihin namusia, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namusissa on se huono puoli, että ne katoaa omiin suihin :) Niin kauan voi kohotella kantta, kun namusia on jälellä ;D Sitten voi taas rauhottua. Ehkäpä jouluna voi tehä poikkeuksen.

   Poista
 2. <ivankuuloinen paikka tuo taideruukki! Oi miten ihana tuo lasikansikaappi! Sopisiko sinne vaikkapa pieniä piparkakkuja koristeeksi:) Mukavaa viikonloppua ja leppoisia joulunalus tunnelmia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasin kaapin ihan sattumalta. Ei ollu mikään huonekalukauppa edes.
   Pipareitakin voi harkita. Herkkusuut napsivat ne menemään. :)

   Poista
 3. Suklaata, piparkakkuja ja muuta makeaa huutaa keskilokerikko tänne asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kaks muutakin, jotka huuta suklaata ja makeaa! :D Jos ois lapsia niin vois sen varjolla, mut ei. Tilaisuus tekee suuren houkutuksen. :D Jouluna voi varmaan poiketa "tiukasta linjasta".

   Poista
 4. Ihania taide-pläjäys:))
  ...mutta tuo lasikansikaappi!!!.ihana,:)
  Kauniit joulumaat olet laittanut .
  No minä laittaisin kuun ja tähdet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuun ja tähdet taivaalta! Olikos se Ressun laulu ? :D Jotain kompromissia vois tehä, että lisää joulukoristeita ja puoliksi niitä namuja ja herkkuja..
   Kaappi löyty tosiaan ihan sattumalta, kun ei ollu ees huonekalukauppa.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!