torstai 27. joulukuuta 2018

Nikedas ja Arttu

Joulu on nyt vietetty, jälkilöylyjä vaille. Oli ihanaa, kun oli oikein 3 päivää vapaata! Toisaalta meinasi aika käydä tosissaan pitkäksi kahtena viimeisenä päivänä... Ruoka- ja herkkukaapin ovikin kävi aika tiuhaan...    Totta puhuen tänään oli ihan mukava mennä jo töihin, pääosin sen takia, että ei jaksanut enää viettää pyhiä ja päivärytmi lähti taas käyntiin. 😊 En tiedä miten kauan tätä iloa kestää, kun tekee monta aamuvuoroa peräkkäin. Alkaa ne hyvät puolet  laiskottelusta taas nousemaan pintaan.

Merri oli joulunajasta erittäin iloinen, kun se sai kahtena päivänä kavereita! Tässä Merri ja Sam, joilta paini luisti oikein mukavasti.  Hassua, miten totisen näköistä touhua se paini on, mutta heti otteen hellittäessä läpätään kevyesti toista tassulla päähän. 😂


Samin "sisko" Maia asui alkujaan meillä ja Merri  ja Maia tottuivat hyvin toisiinsa.  Maia ei kuitenkaan ole oikein painijatyyppiä. Nyt saivat pojat painia oikein kunnolla. Viimeiset sukat ennen joulua ehtivät valmistua pakettiin. Vaihtosukat urheilun ystävälle; sukat voi vaihtaa eri jalkoihin, niin sivussa näkyy eri merkki.  Nalle -lankaa kului 80g kolmosen puikoilla. Aluksi silmukoita 14, kuvion kohdalla lisätty yhteensä 2 silmukkaa ja nilkkaa kohti kavennettu niin, että takana 14 ja 14, päällä 13 ja 13.90g painoa kertyi näille sukille samasta langasta. Nyt silmukoita lopuksi 14. 

No onko näköinen?? 😉Kyllä me jo Merrin kanssa ehdittiin laskea silmukat tuleviin sukkiinkin. 


Joo. Laskit oikein.... 


Langat ei oikein kiinnosta, mutta puikot kyllä. Näin otetaan puikot haltuun. 

8 kommenttia:

 1. No on näköinen! Miten hennot ottaa puikot Merriltä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hennokaan :) Teen melkein aina molempaa sukkaa samaan aikaan, niin nytkin. Merri saa tehdä toista, kun miä teen toista :)

   Poista
 2. just,eikä melekeen!!näköinen on!
  Katsoin Merrin kudontaa...emäntäänsä tullut niinhyvä ja tasainen kutomis jälki:))
  Tuostapa ei kaverit parannu,mukava että Merrillä käy kavereita:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merrillä on silmukat hallussa :)
   Kavereita tulee ja menee. Tänään on tulossa yksi, jota vähän jännätään, että miten menee seuraavat 5 päivää. Pitääkö olla eri kerroksissa kenties.

   Poista
 3. Mukavasti pyhät joutuin menevät. Hyvää uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Enää ei tunnu edes joulultakaan. Samoin sinulle :)

   Poista
 4. Hyvin hoitaa Merri sukkavahdin hommat :)
  Meillä oli myös eläimellinen joulu, kun vanhin tyttö toi kaksi kissaa meille jouluksi, siinä oli meidän koiralla ihmettelemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ja koirat yhdessä on aika railakasta ja vahittavaa hommaa. Pitempään jos saavat olla yhessä, niin varmaan tottuvat. Merri ja Arttukin ovat harjotelleet useat kerrat, mut aika on aina jotenkin lyhyt ja Arttu on vähän liian innoissaan. Kissa se hermostuksissaan voi vaikka läppästä, kun vieteri katkeaa, vaikka ois muuten kuinka rauhallinen.
   Meiän lähipiirissä on nyt kasapäin kissoja. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!