lauantai 19. toukokuuta 2018

Luova hulluus iski

Sain arvontavoitoksi siemeniä ja tuli äkkihätä, että mihin niitä istutan.  Just siinä ihmetellessä osui silmään kaks isoa pahvilootaa puuvajassa. Siellä oli n.30cm pitkiä leveähköjä lautoja.  Pyörittelin niitä aikani ja kysyin mieheltä, mitä ne on ja mistä ne on tullu ja ennen kaikkea; saako niitä käyttää??? Kun tuli idea.

Selvis että mies oli saanu töistä jotain romupuuta, jota oli vetäny 30cm:n pätkiksi tarkotuksena polttaa ne talvella takassa.  Olivat siis olleet pitkiä ja nyt pätkiä.

Nyt seurasi vaihe 2: pätkistä tehdään taas pitkiä!! 😋😅😎

Kiinnittelin romupuita käyttäen pätkiä toisiinsa ruuveilla ja porakoneella Jossain vaiheessa tajusin itekin, että ei tää kovin kestävää laatua ole. Silti piti jatkaa, kun tälläsen kuningasajatuksen sain päähän, ja ehin sitä jo kovasti mainostaa. Lootan pohjahan jää kuitenkin mullan alle piiloon, joten so what? 

Hirveä hiki tuli ja selkä oli ihan sökönä oman innon hiipuessa loppua kohti epävarmuudeksi lootan kestävyydestä. Ajattelin, että jos se kestää siirtää sille tarkotettuun paikkaan, niin se kestää myös mullan. Läpäisevä juurikangas vielä väliin ja multaa päälle.


Ja tadaa!! Siinä se on!! Ihan omin pikku kätösin värkkäsin polttopuista!  😀 Kattokaa hei mikä design -tuote! Täysin uniikki toteutus. 


Mies ei näyttäny kovin iloselta, kun pätkät päätyi taas muotoon. Oli tehny ihan turhaa työtä pilkkoessa. 😓

Oikeastaan ajattelin alkaa näitä markkinoimaan ja myymään isolla rahalla muillekin. Olihan tää nyt NIIIIN helppoa hommaa ja lopputulos kerrassaan upea. 😊😊  Tilaukset voi siis osottaa vaikka tolle min miehelle, että se tekis niitä 30cm pätkiä lisää. 

Tää loota ei taida nyt riittää sille siemenmäärälle, minkä voitin. Pitänee tehä uusia luovia suunnitelmia.

Merri -kissa kävi jo kokeilemassa kuopimista...   

8 kommenttia:

 1. Komea kukkalaatikko! Jos teet enemmänkin ja laitat myyntiin, niin muista hinnotella kunnolla, ettet pilkkahintaan myy. Ei ne kirvesmiehetkään ihan halvalla työtään myy. Vielä sinä noille lopuille heinäseipäillekkin käyttöä keksit, kunhan vaan pari yötä nukut ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntiinlaitettavavissa pitää ehdottomasti sopia, että kuljetus on täysin ostajan vastuulla, eikä valmistaja vastaa kuljetuksen aikana tapahtuvista vaurioista. :) On nimittäin sen verran huteraa tekoa. :)

   Poista
 2. JUst tätä mää tarkoitan: nainen saa huikean idean ja mies torppaa sen oitis vedoten suureen työmäärään. Onko muka mitenkään verrannollinen miehesi pilkkominen sun naputteluun ja mittailuun? MIehen luova työ menisi savuna taivaalle, mutta sun luovuus uhkeaa vielä kukkaan - jos katti suo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet kyllä oikeassa, että miä tein paljo suuremman työn kokoamalla pilkotut palat uuteen muotoon! :)

   Poista
 3. No nyt on hieno loota kasveille. Ei näy tuollaista joka pihalla...vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakaan vielä! Ja jonotusaika on niin pitkä, että ei ehkä tuu myöhemminkään. :)

   Poista
 4. Mahtava loota ❤ Ei muutakin tekemään lissää 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen rujoin. :) Mut uniikki. Tuli niin kova tuskan hiki tätä tehdessä, että taitaa jäädä yhteen.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!