perjantai 22. marraskuuta 2019

Joulukukat

Aiemmin löysin kirpputorilta näitä kukka-asetelma-aihioita. Nämä on kai tarkoitettu joulukimppuasetelmian pohjiksi.


Kotoa löytyi jo valmiiksi kaikenlaista muuta "roinaa". Kepit on pelastettu polttopuista, vaikka meinasi miehen kanssa mennäkin vähän väittelyksi. Vähin äänin nappasin kepakkopussin talteen. 


Kuumaliimaa käyttäen kiinnitin kaappiin kertyneet jouluiset osat kukka-aihoiden päälle. Monet noista osista on napattu vanhoista kukkakoreista. Mukana huonoksi menneitä joulupalloja yms. Varret kiinnitin kuumaliimalla ja hopeanauhalla. Aion viedä nämä joulukukat ulos. Siksi niiden ei tarvitse olla mitään siroja ilmestyksiä. Näihin voisi kai laittaa valotkin, mutta en tiedä, voiko ulos laittaa patterivaloja? Onko kokemuksia. Pistoketta ei näiden läheisyydessä taida ulkona olla.


Mitähän täällä on taas tehty. Paras haistella ja tutkia tilanne. Ei tunnu olevan muiden kissojen hajuja....


16 kommenttia:

 1. Moi. On se kiva tunne, kun tavaroita voi käyttää uudelleen ja taas uudelleen. Kai patterivaloja on ulkokäyttöönkin. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kiva tunne, kun keksii yht´äkkiä käyttöä jollekin epäolennaiselle, jota ei oo muistanu olevankaan. Eikö ne patterit tykkää huonoa kosteudesta? No onhan minulla ollu kyllä yhessä lyhdyssä sellanen led -kynttinä. Patterihan sielläkin on pohjassa.

   Poista
 2. Enpä ole koskaan törmännyt tällaisiin pohjiin ennen. Pitää muistaa katsella. Hyvää kierrätystä ja kivat tuunaukset ilmeisesti myös' kisuliinin "mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo miäkään nähny, mut ajattelin, että ne ois ehkä jostain kukkakaupan varastosta, sellasia tuoreiden kimppujen pohjia. Toi jäis niinku siihen kimpun ympärille.
   Vähän outoja olivat Merrin mielestä. Ei mitään syötävää ;D

   Poista
 3. Mikä ihme siinä on, että miehet haluaisi aina lykätä kaiken käyttökelpoisen puutavaran pesään??? Ja mikä ihme siinä on, etten minä ole ikinä löytänyt tuommoisia kukkatötsiä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli noiden puukepakoiden ja siitä aiheutuneiden väittelyiden myötä mieleen se toissakesäinen kasvulava, jonka ruuvailin kasaan niistä lankunpätkistä ;D
   Kirpputorilta näitä löytyi ja tiesin jo heti, mitä haluan niihin laittaa. Vähän isompia palloja ois saanu olla ja punasia, mut ku ei ollu, niin en käyny ostamaan.

   Poista
 4. Kiva tuunaus, tuli "roinat" käyttöön ja laaduntarkkailijakin taisi hyväksyä työsi. Löysin viime talvena ulkokäyttöön tarkoitetut patterivalot ja laitoin ne havujen sekaan terassin pöydälle. Hyvin toimi, vaikka vähän epäröin, kuinka käy pakkasella tai kosteassa ulkoilmassa. Sateen suojassa valot kuitenkin oli, ettei ihan sateessa lionneet. Mutta älä kysy, mistä kaupasta ja minkä merkkiset, siitä ei ole mitään käsitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ulkokäyttöisiä siis ihan nimeltä mainiten on. No pitää kysellä "alan kaupoista". Tai ainakin ohimennen katastella :)

   Poista
 5. Merri nuuskuttelee joulukukkien tuoksua <3 Kivan joulukukkaidean olet keksinyt! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merri saa nyt nuuskutella noita. Saa nähä, mitä mieltä se tänä vuonna tulee olemaan joulukuusesta ;)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 6. Niistäpäs tuli kauniita,oikeita joulukukkia:)
  Patteri valot kyllä ihan ok,ulkona laitoin patterikotelon minigrip-pussiin,Pattereita menee kyllä paljon,jos ajastimella valot,niitäkin on myynnissä,Silloin kestää kauemmin.
  Minulla oli samanmoisia jemmasa ,isännys sytytti pannuhuoneen niillä(olivat kuivumassa,yläorrella
  kYLLÄ näin punasta kauan aikaa..onneksi väri vaihtui vihriäksi ... (nostaa pulssia tuo punainen)
  Meillä sama homma,sain ihanaa harmaata lautaa ..ja liiteritäynnä koivuhalkoja,,niin piti just!!niillä minun harmailla sytyttää taas tuli,uhkasin että poltan sen työlakin:))))),nyt on loppunu minun lautoilla sytyttäminen,mutta olen löytänyt paremman piilon,aarteilleni;))
  No hyvä ettei ollu vieraita hajuja?
  Sulonen kuva Merristä:))
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minigrip -pussi oiskin hyvä. Ajastimelliset on myös hyviä. Ei tarvii muistella sammutuksia.
   Voihan rähmä, kun meni sytykkeiksi hyvä tavara ;D Toisen silmissä toisen aarteet on romua ja päinvastoin ;)
   Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 7. Marraskuun harmaudessa on kaikki kaunis paikallaan, myös ulkona! Laitan joulukuussa rappuun somisteita kaukaa menneisyydestä, edesmenneen naapurin askartelemia, iloksi kaikille asukkaille ja vierailevalle posteljoonille... Merri tarkastaa, että kaikki on niinkuin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa joulukoristeissa on nostalgiaa, joka haluaa tulla esiin joka joulu :)
   Välillä täytyy tehdä uutta nostalgiaa tuleville vuosille.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Ajatuksissa oli vähän isommat punaiset pallot keskelle, mut kun niitä ei kaapista löytynytkään, niin sitten näin. :) En halunnu erikseen lähteä niitä ostamaan.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!