torstai 21. helmikuuta 2019

Tuurilla ne laivatkin seilaa

Viime aikoina on minulla on ollut onnea jo kahdessa arvonnassa! Aiemmin saatiin Merrin kanssa se Liisan arvontavoitto ja nyt tupsahti postilaatikkoon Tanjan arvonnan voitto.
Kuoressa oli hiiren kuva, joten Merri tekee tässä taustatutkimusta ennen kirjeen avaamista.


Voitto oli tämän hienon kotelon sisällä.


Tämä kuva onkin kellahtanut nurin.  Tykkään kaikista korttiaskarteluun liittyvistä asioista ja olisi mukava niitä tehdäkin, mutta jostain syystä ei minun kärsivällisyyteni niihin kovin kauan riitä.  Joulukortit tuli loppuvuodesta tehtyä ja siihen se taas loppui. 


Tästä kotelosta löytyi korvakorut. Osallistuessa sai valita, mitkä olisivat mieleen. Valitsin nämä ja kun katsoo näitä silmälasieni vieressä, niin nehän ovat ihan samaa sävyä! Nappivalinta, ettenkö sanoisi .😍 Kiitos tästäkin paketista!


Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä. Tuuli puhalteli vain kylmästi. Ystävän kanssa oli tarkoitus lähteä kokeilemaan luistimia, mutta suunnitelmat muuttuivat aamun aikana.  Eväistäkin oli puhetta, mutta sekin suunnitelma muuttui. Jätimme myös pyörän parkkiin ja lähdimme ulkoilemaan kävellen. 


Auringonpaiste lämmitti jo hyvin. Varjoisissa paikoissa oli kylmempi. Kävelytiet olivat todella liukkaita.  Tuuria oli kai siinäkin, että pysyi pystyssä. 


Virtaava vesi on jotenkin rauhoittavaa katseltavaa. Auringonpaiste ja vesi. Mieli tekee tepposen ja pohtii, että olisi kiva mennä uimaan.  Keho ei kuitenkaan ole samaa mieltä! Aika menee niin nopeasti, että eihän tässä ole enää kovinkaan montaa viikkoa uimakeleihin.  Avantouintia en ole harrastanut, kuin joskus lapsena. 


Luonnossa on ihmeellisiä asioita, kuten nyt nämä jääpyörylät! 


Varmastikaan en olisi ulkoilemaan lähtenyt, jos ei ystävä olisi pyytänyt.  Nytkin tuntuu, että tuliko raittiin ilman myrkytys? 😀
Mukavaltahan se ulkoilu tuntuu. Miksi sitä on niin vaikea lähteä, sitä vaan ihmettelen.  
Lopuksi istuimme kahvilassa ja neuloimmekin vähän, eli kaikki kohdillaan. 

Voiko jo toivotella kevätpäiviä?  Talvi tai kevät. Valitse itse. 😊

6 kommenttia:

 1. Onnea upeasta arpajaisvoitosta!
  Täydellinen 10 oli valintasi!
  Tanja kyllä tekee niin ihania kortteja,:rakkaudella ,ajatuksella sekä niin upealla taidolla:)
  ...no hyvä että jätitte pyörät kottiin,,,
  Mukava ulkoilu reissu teillä oli,ystävän kanssa mukavampaa kuin yksin:):)
  mikä kumma sinä onkin ,että se lähteminen on niin vaikeaa..?...:)
  meiänkin koskessa oli alkusyksystä noita jääpyörylöitä,ei ihmiskäsi osaa thdä noin kaunista ,kuin luonto siveltimineen:)
  hmm...minä ehkä nappaan,vielä tuon talven,sopiihan:)
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihmettelen vieläkin tätä tuuria :)
   Yön yli nukuttuani palaan taas talviaikaan. Enemmän alkaa huolestuttaa liian aikasin tuleva kevät, kun kovat lumisateet talvella.
   Viikonloppua sinullekin. Miäkii oon vielä vapaalla ja maanantaina sitte taas töihin.

   Poista
 2. Nappivalinta nuo korvikset, niin sama väri niissä kuin silmälaseissasi. Onnea voitosta! Otin vastaan kevätpäivien toivotukset, kiitos. On ollut viime päivinä niin mukavan aurinkoista ja valoisaa, että talvi on selvästi väistymässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä blogissa oli jo kasvanut ulkona kevätkukkia! Se tuntui ihan ihmeelliseltä. En meinaa uskoa, että voisi vielä olla, kun täällä on kuitenkin vielä lunta roppakaupalla. Tänään on tullut lumia katolta mukavasti, kun aurinko lämmittää. Merri on silmä ja korva tarkkana häkissään :)

   Poista
 3. Taustatutkija on niin tarkkana - mitä lie kissatuoksua supsautettu lahjaan ennen postittamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D
   Kyllä nämä taitavat olla aidot kissanminttukorvakorut! ;D No ei vaan. Kyllä se on nyt ihan tuo hiiri, mikä oikeasti vie tuon mielenkiinnon. Usko tai älä. ;D

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!