torstai 8. maaliskuuta 2018

Tuntuu kuin henki kulkis taas

Tiiättekö sen tilanteen, kun loma on alkamassa. Työt tuntuu ihan samalta kuin muulloinkin, mut kuitenkin niissä on sellasta loppukirin tuntua.  Vielä viimeset "pinnistelyt", jonka jälkeen voi hyvällä syyllä jättäytyä vapaalle. Samaan aikaan kropassa tuntunu väsymys pamahtaa päälle. Se, jota et oikeastaan oo ees noteerannu aiemmin. Joka tuntuu kuuluneen vaan ikuisiin aamuherätyksen tuomiin haittoihin.  Elimistö jotenkin vaistoaa, että nyt ei tarvii enää pinnistellä. Ja pam!  Sulla on migreeni ja kurkkukin tuntuu pahalta.
En oo ollut tosi pitkään aikaan missään flunssamaisissa oireissa ja nytkin kurkkukipu tuntu helpottavan.  Kunnes! Kuin kirkkaalta taivaalta tulee vuosisadan nuha!  Ihan kamalaa. Kuumetta ei laisinkaan, silmät ja nenä vuotaa ihan solkenaan. Elämä tuntuu epätoivoiselta. Mieskin totes jo, että minul taitaa olla miesflunssa. 😉  3 päivää samaa menoa.  Ei pystyny ees neulomaan, kun ei nähny, eikä jaksanu keskittyä.
Vaan eilen illalla alko näkyä valoa tunnelin päässä! Jopa jaksoin vähän virkata lisää noita "mitä-näistä-nyt-tekisinkään-lappusia".


Tänään olen jo jaksanu käydä suihkussa ja elämä tuntuu hiljalleen pääsevän uomiinsa. Soittoharkkoihin en vielä uskalla lähteä puhaltelemaan, kun jossain syvällä rohisee. Sitä "hinkuyskävaihetta" ei oo onneks tässä taudissa ainakaan vielä tullu.  Sohvalla vietetyt yöt taitaa nyt olla ohitettu. 
Alempana pari kuvaa migreenipäivän hapenhaukkauskävelystä läheiselle joelle. Hienot pakkaspäivähuurut. Joku on uskaltautunu kävelemäänkin jään päällä. Joki virtaa kuitenkin toisella puolella ja jääpeitteen paksuudesta en menis takuuseen. Sairaana on huvia ihan pelkästään kurkistella ikkunasta ulos. Meiän pihaan ilmesty tällänenkin ilmestys. Hiihtokautenahan pitääkin olla varautunu pikaiseen hiihtosessioon milloin sopiva paikka ilmaantuu?  Nää sukset ei oo kyl vissiin nähny latusia ihan äskettäin.😀

Tänään pitäis ilmestyä meille myöskin kaapistot, jotka tilattiin vihdoinkin meiän vakituiseks jäävään makkariin. Vanhahan jouduttiin tyhjentämään remontin alta  pois, ja koska olkkarin ja makkarin seinä purettiin, ei meillä enää oo vanhaa makkaria, vaan joudutaan/ saadaan jäädä nykyiseen "luolaan".  Siltä se ainakin täl hetkel vaikuttaa, kun kaikki tavarat on raahattu sängyn lisäksi sinne. Just ja just mahtuu sivuttain kulkemaan. Toivottavasti tilanne pian selkiintyy. Ootan ainakin innolla kaappeja.  Niiden kasaajamies ei ehkä oota niin innolla. 😊

Niin ja tietysti toivottelen hyvää naistenpäivää kaikille naisenmielisille!!!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti flunssa hellittää pian! Kauniit maisemat! Teillä on iso työ makkarin kanssa, mutta lopputulos varmasti palkitsee. Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on jo selkeesti parempi, vaikka ei vielä oikein huvitakaan lähteä kotoa mihinkään.
   Kivaa viikonloppua sinulle. Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. :)

   Poista
 2. No mutta hyvä että sitä valoa jo näkyi ja olet jo jaksanut vähän virkkailla, kauniita on nuo laput! Upeat talvimaisemat♥ Tsemppiä kovasti remonttiin ja noihin kasailuihin:) Kiitos samoin ja Ihanaa loppuviikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasailut jäi eilen siihen malliin, että osat on kannettu sisään. ;) Nyt sitte pujotellaan toistaiseksi.
   Mukavaa viikonloppua.

   Poista
 3. Toivottavasti olo on jo parantunut, mukavampi olla remontin keskellä. Minulla on mitä näistä nyt tekisinkään-sydämiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi on olo, mut ulos ei oikein vieläkään tee mieli.
   Lappusten kanssa pitää anttaa suunnitelman kehkeytyä. Kai se lopputulos joskus selviää. :)

   Poista
 4. Voihan miäslunssa =)
  Toivotaan ettei mitään jälkitatueja ja pystyt nauttimaan lomastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ääneen valittaminen tuntuu vähän helpottavan. ;)
   Onneks ei ollu mitään ihmeitä lomasuunnitelmia, voi vaan olla ja kotoilla. Minulta se kyl onnistuu.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Parempi on jo, tosin voimat on selvästi hakusessa, kun väsyin äsken kauppareisullakin.

   Poista
 6. Olet ilmiselvästi liian tunnollinen työntekijä, kun sairastat lomalla. Vaikka olo helpottaisikin, niin kannattaa kuulostella kehoa, ettei tule jälkitauteja.
  Virkattuja lappuja on kiva tehdä, jos ei jaksa isompaan työhön tarttua, kyllä niistä joskus jotain valmistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä nyt vähän liian tunnollinen olo tuli. :) Tänään töihin...
   Lappuja voi tehä yhen silloin, toisen tällöin. Ei vie paljo tilaa kassissakaan. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!