maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kirppistelyä

Tykkään käydä kahvittelamassa eri paikoissa lähi-ihmisten kanssa. Tänään käytiin äipän kanssa kahvilla ja päädyttiin samaan rakennukseen kirppiskierrokselle. Siellä on huonekalujakin ja oikeastaan katsastin, löytyiskö jotain hyllykköä meiän olkkariin. Se vois olla valmis tai sitte joku tuunattava versio, joku vähän erilainen. Semmosta ei nyt kuitenkaan löytyny. 
Vaan löyty kuitenkin jotain! 😊  Näköjään pitää kantaa kirpparilta kotiin päin tavaraa, kun olen netissä jaellu tavaraa lahjotuspalstalla poispäin. 

Löyty HALVALLA Ihana -lehtiä muutama. Olen aika hyvin osannu olla ostamatta käsitöihin viittaavia lehtiä, kun niitä on jo ennestään vinot pinot ja netistä löytyy kaikenlaista. Kirpparilta ostettuna nää oli kuitenkin niin halvat, että voin hyvin laittaa ne taas kiertoon, kun en enää tarvii. Pääsiäistabletti menee iloksi tuttavalle. 

Oven pieleen löyty kiva kranssi ja saatoin nyt vaihtaa jo sen jouluisen version kellariin jemmaan. Toivoa sopii, että linnut ei tykästy noihin koristeosiin...


Nappasin mukaan myös kahvikuppikukkaruukun. Taidan olla vähän heikkona niihin. Älkää nyt millään muotoa päivitelkö tota ruskehtavaa kasvia tossa. Se on vain rekvisiittana. Tarkotus on ostaa joku tuoreempi versio tilalle. 😀


Pääsiäisjutut innosti minua kaivelemaan kellarista muitakin pääsiäisjuttuja jo esille. Kovin paljoa en pääsiäistä koristele, mut jotain pientä on kiva olla ihan fiilistelyn vuoksi. 


Tiput pääsi meiän äitin tekemän suodatinpussikukkakranssin syliin.  Kranssia voi pitää seinällä tai pöydällä, eikä se ole vain pääsiäiseen liittyvä. 


Löyty myös toinen pääsiäiskranssi, jonka vein lasivitriinini oven päälle ulos. 


Ei oo nyt ihan töihinlähtötunnelmat, mut ehkä se tästä illan mittaan kohenee.😊

10 kommenttia:

 1. Kauniita koristeita varsinkin suodatinpussikranssi tipuineen. Kirppikset vaan on niin mielenkiintoisia paikkoja, kun koskaan ei tiedä, mikä aarre osuu kohdalle.

  VastaaPoista
 2. Olen kovasti yrittäny pistää itelleni kampoihin, etten haalisi niin paljon vietävää kirpparilta ja nykyään olenkin aika kriittinen, että tarviinko vai en. Silti välillä aina jotain pientä löytyy. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis suodatinpussikranssi tipuineen. Vähän meinaan minäkin pääsiäistä laittaa tässä muuton keskellä. "Onneksi" kaikki kirpparit ovat nykyään niin kaukana, etten pääse hamstraamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama koriste tuomaan oikeaa tunnelmaa ja sit ne on taas helposti korjattavissa pois pääsiäisen jälkeen.
   Kirpparilta tarttuu kyl helposti käteen ihan tarpeetontakin tavaraa. Pitäis osata toisesta päästä hävittää. :)
   Rauhallista muuttoa teille.

   Poista
 4. Hyviä kirpparilöytöjä olet tehnyt. Ihana kranssi jossa tiput sirkuttavat ja muutenkin kaunista pääsiäiskoristetta. Meillä kylvetään tänään ruohoa pääsiäiseksi ja kiirastorstaina siivouksen jälkeen kaivetaan muut somisteet esiin. Pääsiäinen on suuri juhla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä panostetaan oikein kunnolla. :) Kyllähän vuoden juhlat korostavat ajan kulkua. Ja koristeet ovat osa sitä. Mukavaa pääsiäistä teille.

   Poista
 5. Ihanat pääsiäisjutut esillä.

  VastaaPoista
 6. Hyviä kirppislöytöjä teit. Etenkin tuo sydänkranssi on ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!