sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kevät, kevät, kevät...

Hyvä ihme mikä kevätbuumi! Pian taas kaikki paljastuu lumien alta. On tietysti huonojakin puolia... kuten haravointi ja nurmikonleikkuu, kitkeminen... mut ei niitä vielä aattele sillä mielellä. 😉
  En oo mikään kovin innokas kasvattelija. Laitan jotain kukkajuttuja, mut yleensä haen taimia. Min äiti on aina ollu kova kasvattelemaan taimia siemenistä ja muistan, miten niitä sitte kasteltiin ja kiikuteltiin lämpimämpiin paikkoihin, välillä ulos ja välillä sisään. Tilaakin ne vei kamalan paljon.

No nyt olen lukenu vissiin liikaa noita puutarhablogeja, niin yht´äkkiä huomasin ostaneeni 2 pussia mustasilmäsusannaa siemeninä!! No mut hei! Kuka noi oikein istuttaa??  Toi oli kyl tilapäinen mielenhäiriö. Vartun vielä istuttamisinspistä... 😀Herneiden istuttamistakin olen jo AJATELLUT. Haluaisin syödä niitä varsia.

Sil aikaa voi vaikka neuloa.


Nalle -lanka 75g. Puikot kokoa 3. 12s/puikko ja terässä päälipuikoilla 11s.  Nää on paitsi maatilasukat, niin myös pääsiäisaiheiset.  

Miä sain itteni liikkeelle ja kävin Yön konsertissa. Se oli sinänsä hämmästyttävää, että minusta on ihan valtavan vaikea varata mitään etukäteen, kun työvuorot ja lomat on aina niin epämääräsiä. Ei voi koskaan olla varma, pääseekö varmasti, vaikka on liput ostanu.  Jos voi lähteä ihan ex tempore, niin sitte ok, mut silloinkin aika nihkeesti. 
Yö on ollu nuoruudessani aika kova juttu, joskaan ei min ihan kaikkein suosituin bändi. Se on aina ollu Eppu Normaali. 😊
Konsertti oli kuitenkin ihan hyvä ja muutama nostalgiabiisikin mukana. Niitä oisin tahtonu kuulla enemmänkin. En tajunnu, että Yö on tehny niinkin paljo ihan uutta musaa.  Hattua täytyy nostaa, jos joku on noinkin kauan jaksanu rallatella ja vieläkin on menossa mukana.  

Sanoinko jo, että kevät on jo melkein käsillä.....😁

2 kommenttia:

 1. Ihanat kukkosukat, sopii pääsiäiseen :)
  Kävin muutama vuosi sitten Eppujen konsertissa ja kyllä se niilläkin rupeaa jo ikä näkymään esiintymisessä, ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Niin luulen miäkii, vaikka en oo livenä nähnykään.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!