perjantai 5. tammikuuta 2018

Vuoden ekat on sama kun viime vuoden vikat

Viime vuosi päättyi leijonasukkiin ja niillä tää vuosikin alkoi. Remppamies sai vielä omat sukkansa.  Lankaa kulu 100g, eli langankulutus vuodelle 2018 on aloitettu. Siitä on vielä pitkä matka sinne reiluun kuuteen kiloon. 


Kirpparilla pyörin kattomassa huonekaluvarastot, mut ei oikein tärpänny.  Yöpöydälle kuitenkin kannoin lisää tavaraa. 😉
Virpi Hämeen-Anttilaa en muista koskaan lukeneeni, joten pitää tutustua. Telkussa on ainakin mainostettu joskus ja siitä jääny korvan taakse. Anne Holtin kirjoja muistan lukeneeni aiemminkin. 
Vaikka netti on ohjeita pullollaan, oli toi pieni muffinssikirja jotenkin hellyyttävä ja tarttu mukaan.  Aika näyttää, tuleeko siitä jotain tehtyä. 

Kokkaamisesta puheen ollen olen ihan kivasti saanu käytettyä joulun jämiä ruuanlaitossa. Kinkku päätyi osin pakastimeen ja osin lasagneen. Juustoja on ties mitenmontaa laatua vieläkin. Niistä voi raastaa lähes joka ruuan sekaan vähän. Ois muutenkin kiva aina saada kaappeihin kerääntyneitä juttuja käytettyä hiljalleen pois, että ei tarvii heittää roskiin. 

Nyt pääsin alottamaan ihan uuenlaista neuletta. Sukat tosin taasen kyseessä. Malli on vanhasta Moda -lehestä vuodelta 2014. Saapas nähä mitä tästä työstä tulee. Ekaa kertaa jonkun mallin teko on aina vähän sellasta prototyyppijuttua ja jos tekee useammat, tietää, missä pitää tehä toisin. Kuvaa ei vielä voi laittaa, kun se tuottaa huonoa onnea. 

10 kommenttia:

 1. Upeat nuo leijona sukat ❤ Mukavaa vkl.a 😊

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Vähän maistui jo puulta, kun on tehny useammat samanlaiset. Onneks nyt on muuta puikoilla. :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on lukeminen jäänyt jostain syystä luvattoman vähiin, liekö laiskuus iskenyt senkin suhteen. Holt ja Hämeen-Anttila on molemmat tuttuja nimiä, mutta kummankaan tuotantoon en muistaakseni ole tutustunut, Holtista en tosin ole ihan varma. Jos Holtin kirjoja olen lukenut, niin ei tainnut olla kovin sykähdyttävä kokemus, kun en ainakaan enää muista sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miäkii muistan, että oon jotain Holtin kirjaa lukenu, vaan en muista, että mitä. :) Joku jännäri varmaan.

   Poista
 4. Tsemppiä remonttiin! Toivotan hyviä huonekalulöytöjä.

  VastaaPoista
 5. Uudet mallit vaativat aina selvittämistä, mutta palkitsevat valmistuessaan. Meilläkin herkuteltiin juustoilla jouluna, onneksi ne ovat säilyviä elintarvikkeita. Lukeminen on käsitöiden ohella oikein rentouttava harrastus! Muffinssit ovat muuten nopeita ja herkullisia leivottavia ja ylimääräiset voi pakastaa vierasvaraksi, sulavat nopeasti mikrossa tarjolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vissiin ottaa ihan käsittelyyn toi muffinssikirja... :)

   Poista
 6. Siitä se taas alkaa, lankamäärien laskeminen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!