lauantai 27. tammikuuta 2018

Saapassukat turvakenkiin

Olen jo jonkin aikaa tehny näitä sukkia reissuneuleena. Halusin sukat, joita voin pitää näiden kenkien kanssa. Kengät on "perua" pojaltani, joka muutti joitain vuosia sitte kotoa.  Nää on ihan uskomattoman hyvät jalassa ja pidän näitä melkein päivittäin. Nyt minulle vasta kerrottiin, että nää onkin turvakengät. 😂 Yhtä kaikki, nää on hyvät jalassa.

Onhan minul muitakii sukkii, mut kaikki on ollu ihan väärän värisiä. Minul on vihreet housut ja kaipasin niihin sopivia sukkia. Sukkien resori on tehty valepalmikolla yläosastaan. Puikot nro 3, lanka 7 -veikkaa 130g, silmukoita 14/puikko, paitsi terässä päälipuikoilla 13s.


Minul on myös punaset housut ja haaveissa, että tekisin niihinkin sopivat saapassukat. Takkikin on harmaa tai punanen.  Nyt pitää olla niin sävy sävyyn, että oikein! 

Sukat kelpais jalkaan muillekin .😀


Meillä on verhot ikkunassa ja liukuovikaapisto lähes valmiiksi kasattu.  Piakkoin pääsen pyyhkimään hyllyt ja täyttämään ne kaikella tarpeellisella (ja tarpeettomalla...). 😀


10 kommenttia:

 1. Turvakengistä huolimatta yhteensopiva kokonaisuus sukkien kanssa. Kerroit jossain aiemmassa postauksessa, paljonko lankaa oli kulunut vuoden aikana, mutta siitä, paljonko tuli uutta lankaa, ei kannattanut laskea. Että minua nauratti, sinulla on juuri oikea asenne. Pääasia on tekemisen riemu. Liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Eipä tässä elämässä pidä niin vakavasti kaikkeen suhtautua. Pitäähän jälkipolvillekin jäädä lankaa. Miettiköön sitte mitä sillä aikovat tehä. :)
   Miä olen sellanen eri asioiden laskeskelija ihan omaksi huviksi ja mielenkiinnoksi. Kiva nähä loppuvuodesta mitä tuli tehtyä. Etenkin liikuntapuolella se on oikeastaan ainoa asia, mikä kannustaa jotain tekemää; näkee, että on sitä aiemminkin jaksettu, niin miksei sitten nyt. :) Tää vuosi on lähteny sen suhteen vähä heikosti käyntiin...

   Poista
 2. Komeat sukat, sopii hyvin yksiin kenkien kanssa! Ja sopisi väreiltään kyllä pikku käpäliinkin. Turvakengissä on hyvä kulkea, ei haittaa vaikka joku käpälineen astuisi varpaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töihin näillä ei viiti mennä, jos ei vaikka ite huomaa, että jonkun varpaat on alla. :)

   Poista
 3. Kivat sukat! Minäkin pidän turvakenkiä aina töissä, sukkia kyllä kuluu:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo hyvät jalassa!!? :)
   Miä en viiti pitää töissä, kun pelkään astuvani mummojen varpaille. :)

   Poista
 4. Turvakenkä pilaa jalat! Tai siis ainakin minun. On montaa mallia ja koko päivän talsittuna, ihan hirveät. Tosin käytän, pakkokin.
  Hyvä kombo, paksut sukat ja kunnon jalkineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. En oo varmaan niin pitkiä aikoja pitäny. Kauppa- ja kyläilyreissuilla vain. :) Töissä ei viiti pitää näin "isoja" kenkiä.
   Jaa-a. Kävin tosiaan kerran kävelylenkillä, eikä ne siinä kyllä mitkään hyvät olleet. Lenkkeilykengät pitää olla erikseen.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!