tiistai 5. syyskuuta 2017

Vihermäiset

No ei kun Anelmaiset. 
Mutta vihreäsävyiset sellaiset. En tykkää kauhean kirjavista sukista, eikä näissäkään oo niin montaa väriä, kuin ohjeessa. Parasta ois, jos vois mennä vaan kahella värillä. Täs mallissa on kuitenkin mukavinta se, että aina on yllätys millaset sukat tulee, kun väriä vaihtelee. Siksi näitä on kiva tehä ihan kokeiluluontosesti. 
Lanka on 7 -veljestä, jota kulu 280g, puikot nro 4. Varteen lisäsin muutaman kerroksen, ehkä jonkun 8 ylimäärästä. Sukan suuhun on tulossa vielä nauha. Mul on kotona iso lootallinen kaikenlaisia nauhoja, mut eipä ollu tietysti taas tähän sopivaa. Töihin mennessä kävin sen kuitenkin kässäkaupasta ostamassa ja järkytyin hintaa. Jos on lanka kallista, niin on kyllä tilpehööritkin. 1,5m pitsinauhaa makso 4.80e.
Sukan koko on 40. Terään lisäsin vain yhen lisäkerroksen. 
Tein toisenlaisiakin kukkia, mut ne ei oikein näyttäny kivalta näiden kanssa, joten tein sitte vaan yhenlaisia, vaikkakin erivärisiä. Kukkien keskiöksi ompelin akryylihelmen. 

Langankulutus täl langal on ihan eri luokkaa, kun ohuemmalla.  Tarkotan painoa. Kesällä tuntu, että lankaa ei kulu juur ollenkaan, kun lopputulos oli aina niin kevyttä.  Ohuempien puikkojen ja lankojen jälkeen tää oli myös tosi nopeeta neuloa. Oli ihan hassua, kun oli niin paksuntuntuset puikot käsissä ja sukan pituus koheni silmissä.

Näillä aion vielä osallistua Enkulin musiikkihaasteeseen.  Sinne voi osallistua minkälaisella työllä tahansa, kun joku yhtymäkohta musiikkiin löytyy.  Kaikki mukaan!

12 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat sukat ja kauniit värit. Sopivat musiikkiin todella upeasti. Laitan kaksi arpaa arvontakannuuni, koska kaksi isotöistä sukkaa olet tehnyt. Mukavaa kun tulit haasteeseeni mukaan ja onnea arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Niille sopii Vihermäiset nimeksi ihan yhtä hyvin kuin Anelmaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Yllättävän hyvin tuo väri tuohon nimeen taipuu.

   Poista
 3. Nätit on nämätkin syksyiset Anelmaiset.
  Juu, kyllä korpee maksaa yhdestä nauhanpätkästä mansikoita. Kirppareilla kannattaa pitää silmät auki, sieltä usein löytää pikkurahalla esim. nauhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvikkeita on kotona pilvin pimein, mut kuinka ollakaan, ei koskaan just sitä, mitä tarvii. :( No nyt taas vähän aikaa muistaa ton kirpparijutunkin.

   Poista
 4. Voi miten ihanat😍 ja varmasti lämpöiset♥ Mukavaa keskiviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 5. Sukissasi on ihanan syksyinen fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Syksyn viileinä iltoina jalkoja lämmittämään. :)

   Poista
 6. Kauniit Anelmat. Ihailen toisten tekemiä, mutta en saa itse aloitettua omia Anelmiani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miäkii tein aikanaan ekat vasta kun minulta oikein pyydettiin niitä. Aiemmin en ollu oikein ihastunu niiden tekemisestä. Olen kuitenkin yllättyny, miten erinäkösiksi ne muuntuu värejä vaihtamalla. Ite tykkään tosiaan ihan kaksvärisistä eniten.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!