perjantai 22. syyskuuta 2017

Halpaa ja ilmaistakin

Kirppiskierros tuotti aarteita. Noita metallirannerenkaita olen aiemmin käyttäny joulukoristeissa, mut noin paksuja mulla ei oo ollu. Mielessä ois yks projekti, johon voisin tollasta käyttää. Renkaat on usein kirpparilla useiden kappaleiden könttihinnalla. Koruista voi irrotella osia, jotka sellaisenaan esim. askiskaupasta ostettuina on jo kalliimpia. Viinirypäleitä en meinannu ostaa, mut olivatkin vielä kirpparihinnasta -50%, joten lähtivät mukaan. Niistä vois tehä vaikka kranssia. Ehkä kuitenkin vasta kesällä? Eivät ehkä sovi talvikranssiin?
 
Yks ilta lenkiltä palatessa oli terassin pöydällä pussi, jossa oli nää kirjat! Päällä luki, että lukemista kiertoon, terveisin naapuri. Olipa mukava yllätys! Nää on muutenkin aika min tyyppisiä kirjoja, enkä ollu lukenu niistä vielä yhtäkään.  Lukemistoon siis ja sitten kiertoon. 

Neulehommissa on jostain syystä taas sukkaa tulossa...   Sukat on jo melkein valmiit, mut niihin tulee päälipistelyä, jota on helpompi tehä, kun sukkien kärki on vielä aukinaisena puikoilla. Kuvio on kummassakin sukassa 3 kertaa, joten se on pisteltävä yhteensä 6 kertaa. On kyllä vähän rasittavaa hommaa, eikä ees luista ihan toivomallani tavalla.  Vaan kaippa ne siitä hissukseen valmistuu nekin. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun löytyi kirppisaarteita! Olipas mukava yllätys naapurilta,loisto naapuri! Niinhän sitä sanotaan että hiljaa hyvä tulee:) sukista tulee varmasti hyvät ja lämpöiset!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppislöydöt on tosiaan ilo, kun välillä ei löydy yhtään mitään. Varsinkaan jos ettii jotain erityistä. Parhaat aarteet löytyykin sattumalta. :)

   Poista
 2. Hyvät kirppislöydöt. Meikäläinen pitää pientä taukoa kirppistelystä nyt. Koitan keskittyä ompeluun vaihteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kirppistely oo ees kivaa, jos sielä käy liian usein. Alkaa rekvisiittakin vaan turhaan lisääntymään. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!