sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Ompelua ja tuunausta

Minul on yks lempparipaita, jonka mukaan olen vapaalla kädellä leikannu jo 2 uutta paitaa. Tässä on niistä toinen.  (eka vanhassa blogissa).Vähä kirjava, mut menettelee. Kangas löyty omien varastojen kätköstä. 
Ostin jo uuetkin crocsit, mut sit kaivoin nää taas kehiin, kun löysin linkin tuunattuihin sandaaleihin ja kenkiin. Mieheltä löyty tallista kullanväristä kilikilimaalia. Eikös kulta oo nyt muotivärikin. Vanha väri on saanu vuosien varrella vähä maalikosketuksia remonttien yhteydessä. :)

Kattokaas, miten komeet ne nyt on! Wau, sanon miä. Sitä en viel tiiä, miten ne käytössä toimii, muuttuuko esim. jalkapohja kultaseksi. 

Toisessa maalipullossa riitti kultamaalia tähän aiemmin betonista valettuun lippikseen. 

Kerroin vissiin, että sain lahjaksi valmisbetonia ja liimalaastia. Tänään turasin niiden kanssa tossa pihalla. Ainakin kura tarttu nyt paremmin, kun pelkällä valmisbetoniseoksella. Pitää kattoo, kun ne on  kuivunu ainakin huomiseen, että pitääkö tehä vielä vahvistuskuraa esineiden päälle. Paikkasin vielä kertaalleen sen pyyhkeestä aiemmin tekemäni betoniruukun, että sain reunoja vahvemmiksi. 

Meillä on taas kissa hoidossa. Maisa testailee ystävällisesti tota min väsäämää raapimistelinettä. Tosin matotkin näyttää raapimiseen kelpaavan. 


6 kommenttia:

 1. Oi mutta tuo paitahan on hieno..kesään sopii oikein hyvin pieni värikkyys😍👌Eikä nuo kultatossukatkaan huonot ole...oikein kivat💕👍Jännityksellä jo täällä odotellaan miltä näyttää kun se valmisbetoni-liimalaasti kuivuu..voisi olettaa että jämäkkä on😊Mukavaa kesäiltaa sinne☀️

  VastaaPoista
 2. Paidasta tuli tosi hyvä. En yhtään ihmettele, että oot tykästynyt tuohon malliin, se näyttää juuri sopivalta päälläsi. Hauska idea toi crocsien maalaaminen. Jos maali irtoaa jalkoihisi, voit ilmoittautua seuraavaan Bond-leffaan 007 ja kultavarvas. :)

  VastaaPoista
 3. Haa, mahtava idea uudelleen maalata crocsit! Voisi muuten itsekkin kokeilla, mutta juuri tuo, värjääkö se itten myös sukat.. Ellei suojaisi sisäosaa.. Loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ite toistaiseksi käyttäny niitä vain paljaaseen jalkaan. Sisä- ja ja ulkopohjasta hieman kuultaa punainen läpi, mutta jalat ei oo muuttunu kullan värisiksi. :) Olen yllättyny, miten hyvin maali tarttu tohon pintaan. En mitenkään ihmeellisesti ees putsannu kenkiä ennen maalausta ja niissä oli vanhoja maaliläikkiä rempan jäljiltä. Kaikki peittyi.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!