torstai 27. heinäkuuta 2017

Leikitäänpä betonilla

Pussinpohjallinen valmisbetonia löyty tallista ja tein siitä kuraa. Kokeilin erilaisia juttuja, joista kaikki ei tosiaankaan onnistunu...   
Tässä lippalakki, joka ei enää ole käytössä.  

Tää pyyhejuttu on tavallaan aika hauska. Ensin tuli vaan vähä liian pehmonen, mutta tein muutaman päivän päästä lisää kuraa, jota suttasin ulkopintaan. Nyt on ihan jäpäkän tuntunen. En tiiä, pitäiskö vielä maalata jollain, vai jätänkö näin.
Sain lahjaksi nyt uuen valmisbetonisäkin ja siihen kaveriksi kiinnityslaastisäkin, jotta on parempi tarttuvuus. Pitää varmaan kokeilla uuelleen niihin epäonnisiin tuotoksiin. 

Tänään löysin viimeinkin itteni mattopyykiltä! Miten se homma on lykkääntyny näin pitkälle, vaikka matonpesu on tosi hauskaa hommaa. Matonpesualtaissa puljaaminen on helppoa. Tosin siinä aina kastuu vaatteet. Olen kyl näköjään kehittyny, kun nyt kastu vaan lähinnä paian helma. :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten hienoja♥ Tuo pyyhejuttu on tosi kiva siihen voi laittaa vaikka kynttilän syksyllä sisälle:) Leppoisaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Meilläkin varastossa olisi valmisbetonia. Voisi itsekin jotakin siitä väkertää. Tuo pyyhejuttu on kivan näköinen. https://www.pielisenbetoni.fi/tuotteet/valmisbetoni-2/

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!