tiistai 25. huhtikuuta 2017

Sarjan kolmas

Kolmannet Suomi 100v -sukat valmistui "olosuhteiden pakosta". Sinistä ja valkoista lankaa oli lähellä. En viittiny hakea toisesta huoneesta muuta väriä. 😃 Ohjekin löyty samaisesta sukkalehestä, kuin edelliset sukat.
Lanka on Nallea, jota kului 45g. Pientä omaa vibaa ohjeeseen nähden löytyy näistäkin.  Ohjeessa kehotettiin käyttämään 3½ puikkoja ja se oli kyllä virhe. Neulos on vähän harvan näköstä. Yleensä teen kolmosilla Nallea. Mulla alko nyt viikon loma!  Ajatus siitä, että ei tarvii lähteä töihin vähään aikaan piristää kummasti. Äsken riitti energiaa käydä jopa räntäsadelenkillä. Aika hiljasta oli. Ei tarvinnu väistellä muita kulkijoita juurikaan.
Kässäasioissa on kaikenlaisia suunnitelmia, kun vaan joku toteuttais ne. Meneillään on virkkaustakin pitkästä aikaa.
Myös haravointipuuhat on aloitettu. Käsittämätöntä, miten kädet voi väsyä ihan pienestäkin haravan huitelusta. Ne ei oo tottunu noin ison puikon heilutteluun. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat sydänsukat!-Mullekin kolmosen ,joskus jopa 2,5:n puikot ovat passelit Nallelle.Vaikka käsialani ei ole ollenkään löysä,niin 3.5 on kyllä liian iso.- Hyvää,keväistä Vappua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!