torstai 12. lokakuuta 2017

Lenkkeilyä ja neulontaa

Minul on ollu jo useamman vuoden tavotteena kävellä lenkkeilykävelyä 1000 kilsaa vuoden aikana.  Lenkkeilyksi lasken vain ne matkat, jolloin on ns. lenkkarit jalassa, eli mitään shoppailureissuja tms. lomamatkakävelyitä en laske. Tykkään mitata matkaa Sports Trackerilla eli puhelimen sovelluksella. Minua se käveltyjen kilsojen ja ylipäitensäkin se tehtyjen asioiden mittaaminen jollain lailla kannustaa eteenpäin. En oo koskaan ollu kovin innostunu liikunnasta, mut liikunta terveyden kannalta on toki selkeä pakote itselle. Niinpä olen valinnu ton kävelyn helpoimmaksi tavaksi toteuttaa sitä. Myös pyöräily on ollu ok, mut jostain syystä se on tänä vuonna jääny. Kaikkea ei näköjään ehi tekemään.  Tosin en oo viel kertakaan päässy tohon tuhanteen. 😊 Toissavuonna oli lähimpänä eli 805km. Viime vuos meni plörinäksi. Jossain vaiheessa vaan tulee aina sellanen hanskat -naulaan -vaihe. Tänä vuonnakin niitä on ollu, enkä taida sitä tonnia taaskaan saavuttaa, mut vanha enkka ehkä ylittyy, koska nyt on kilsoja takana jo 735. 
Hirmunen alustus seuraavaan kuvaan. 😉 Lenkkipolun varrelta löyty tällänen Suomi 100v -aiheinen koriste. Yllättävä väriläiskä syksyisessä metässä. 
Puikoilta putosi hempeät Anelmaiset ohjeen mukaan. Terässä on vähän ohjeesta poikkeavaa. Tää väriyhdistelmä sopii hyvin yhteen. 7-veikka lankaa kului 240g. Sukan koko 36. Tykkään laittaa noiden kukkien keskiöiksi aina helmen. Paksu kiinnityslanka ei meinaa mennä helmen läpi, joten olen tehny ihan ohuesta korurautalangasta "hengettömän", jolla vedän kaksinkertasen langan helmestä läpi ja kiinnitän päät sitte solmulla nurjalle. Nauha näistä vielä puuttuu sukan suusta. 


9 kommenttia:

 1. Wau mikä määrä kilsoja, hyvä sinä!!♥ Olipas hauska löytö metsässä:) ja nuo sukat..Voi ihanuus että tuollaisia voikin olla.aivan upeat! Mukavaa syksyistä viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikkoa sinullekin. Minulle loppuviikko meneekin töiden merkeissä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan hempeät sukat, söpöt! Melkoisen matkan olet jo kävellyt ja vielä ehdit muutaman kilometrin matkata ennen vuoden vaihdetta. Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Niinpä, vielä on vähän aikaa kiriä. :)

   Poista
 4. Olet kyllä reipas liikkuja. Suloiset sukat, värit niin sointuvat. On joku tehnyt tyylikkään neulegraffitin luontoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoden mittaan ehtii tulla tosi pitkä matka pienistäkin yhteen lasketuista kilsoista. Vuosi on pitkä aika. Mut ei siedä olla pitkiä pausseja. :)

   Poista
 5. Lenkkeily on minullekkin mieluinen liikuntamuoto, viihdyn luonnossa ja lenkkinikin toteutuvat metsäisissä maisemissa. Mutta ei sitä aina jaksa lähteäkkään..
  Anelmaiset on ihanan väriset, hyvin sopii vaaleanpunainen ja harma yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks tai kaks päivää kun jää väliin, on seuraava lenkillelähtö taas jotenkin takkusta. Voi hyvinkin mennä viikko että ei käy ollenkaan. Miä kävelen aika harvoin metässä, vaikka se olis ihan mukavaa vaihtelua.

   Poista
 6. Ihanan hempeät ja suloiset, tyttömäiset ja prinsessamaiset :). Tykkään siis kovasti.
  Onnittelut hurjasta kilometrimäärästä ja tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!