sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Maastosukat wanted

Ei oo mitään itua alkaa jäljitellä maastokuviota kirjoneuleena, kun on valmiina lankoja, joiden väritys on jo valmiiksi sopiva.  Tällänen lanka on esim. Nalle Taika.
Lankaa kului 65g. Puikot kokoa 3. Silmukoita alussa 12/ puikko, jalan päällä 12 + 11 + 11 + 12. Sukan päällä kulkee 12 silmukan resori, jossa kaikki oikeat silmukat on neulottu takareunasta kiertäen.  Sukat on jalkaan, jonka koko on 30. Sukan pohja 20cm. Varsi kantapohjasta ylös on 25cm. 
Pienen pojan toiveessa on haettu vähän tätä samaa toteutusta, kun isompienkin "poikien". (linkki vanhaan blogiini). 


Nyt ei oo mitään neulottavaa. Tää on käsittämätön tyhjä hetki.  Usein on ollu tunne, että kun saan tän työn valmiiksi, niin teen useista vaihtoehdoista ees jonkun.  Nyt kun vois alottaa, ei tiiä mihin tarttuis.  No joo. Ufojakin olis...  Mut ois kiva alottaa jotain uuttakin. 😉 Nyt täytyy vaan oottaa inspiraatiota. Joku isompi neuletyökin ois kiva, mut meil ei kai kukaan käytä sellasia. En ees ite, kun tosi harvoin. Meil on kaikil sellaset "kipeäpaidat", joita käytetään, jos ollaan kuumeessa ja viluisia.  Harvoin tulee  pidettyä mitään muuta neuletta, vaikka niitä kaapissa ois. Olen pistäny monta kauan kaapissa seisonutta neuletta kiertoon. 

On se vaan lähettävä miettimään!!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti on komeet myös sen pikkupojan mielestä, kenelle tulevat. :) Ainakin isojen poikien tyyliä.

   Poista
 2. Oi miten ihanat sukat...taas minä joudun ihmettelemään, kuinka joku osaakin:)♥ Nyt vain kovasti odotellaan mitä ihanaa sinä keksit seuraavaksi neuloa ja keksit varmasti:)) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 3. Kyllä se neule on taas käsissä pyöriny. Odottavalla kannalla oon vielä itekin, että millanen on lopputulos, vaikka sukathan ne joka tapauksessa on.

  VastaaPoista
 4. Komeet sukat, miehekkäät! Eikö olekin metkaa, kuinka välillä tulee tyhjyyden tunne, kun ei ole mikään käsityö tai askartelu kesken tai odottamassa aloittamista eikä yhtään tiedä, mitä seuraavaksi tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuloessa tulee monta juttua mieleen, mitä ois kiva tehä, mut ei oo ehtivinään. Sit ku ois aikaa, niistä mikään ei tunnukaan enää niin mahottoman hyvältä idealta. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!