lauantai 25. maaliskuuta 2017

Suomi -polvarit

Tässä on min versio Suomi 100 v- sukista. Malli on oma, lanka on Nallea (170g) ja kolmosen puikot.  Menevät jalkaan, jonka koko on 38, pituus on reilusti polveen.  Nyt on taas varastoon lisäystä. Eiköhän se joulukin sieltä taas tule. :)

Neulominen yms. on ollu viime aikoina jotenkin hidasta ja innotonta. Näitäkin tein hiljalleen jonkun 2 kuukautta. Jotain inspiraatiota tässä nyt kaivataan.
Samaa lankaa jäi vielä, joten siitä varmaan vielä lisääkin samoissa aiheissa.


8 kommenttia:

 1. Joku pieni väliprojekti antaa kummasti puhtia ja auttaa valmistumista. Otatko jonkun toisen langan välillä puIkoille? On muuten todella hienot sukat!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kirjoneulesukat.
  Neulejumi on kiusallinen vaiva. Siihen ei ole lääkitystä =)

  VastaaPoista
 3. Nätit Suomi-sukat!
  Itse yritän kuluttaa lankavarastojani ja siellä ei ole sopivaa sinistä Suomen väreissä joten Suomi-sukat jätän vielä väliin.

  Hyvä keksintö tuo hihatin. Näin sitä keskeneräinen käsityö saa uuden käyttötarkoituksen.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat Suomi-sukat! Hiljaa hyvä tulee,niinhän sitä sanotaan.Eli ei sillä ole väliä neulommeko hitaasti, välillä laiskotellenkin,kunhan emme puikkoja (lue hanskoja) kokonaan naulaan laita".

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat. Eihän se haittaa, vaikka niiden tekemiseen kului aikaa, sait ne kuitenkin valmiiksi ja tosi onnistuneet sukat kaiken lisäksi. Hieno homma!

  VastaaPoista
 6. Kiito kommenteista kaikille! Samoilla langoilla mennään vieläkin, mutta malli on tällä kertaa lehestä. Hissukseen vaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!