lauantai 28. tammikuuta 2017

Luistelemassa

Hahaa! Pysyinpäs pystyssä! Vuoden eka luistelu, eikä viime vuonna tullu ollenkaan käytyä. Mittasin oikein matkaa ja se oli 3.4km. Luulin, että en pysty olemaan kun 5 minuuttia, ennen kun jalat alkaa huutaa apua.  Ihan mukavaa touhua se oli pitkästä aikaa.
Miä olen toi mustapunttinen. :)
Minulla on aina omia liikuntatavotteita vuodelle. Yritän taas tänä vuonna saada käveltyä lenkkeilykävelyä 1000km. 2 vuotta oon yrittäny, mut en oo vielä päässy tavotteeseen, kun laiskamato iskee jossain vaiheessa vuotta. :)  Lähin oli toissavuonna; 805,6 km ja viime vuonna vain 488.7. km
Pyöräilytavote on aina ylittää edellisen vuoden kilsat. Viime vuonna tuli vain 364km, eli sen yli luulis pääsevän. Nekin kilsat tuli kaikki kesäkuun paikkeilla, kun innostuin hakemaan leimoja paikkakunnan liikuntatempauksen mukaisesti. Pisin lenkki oli lopulta lähes 100km. Sitten se pyöräily taas tyssäsi johonkin. :)
Olen mieleltäni kaikkea muuta, kuin liikunnallinen. Siks minulla pitää olla jotain, mitä voi mitata ja laskea. Siitä saan sen kipinän liikkua. 
Nyt äkkiä sohvan nurkkaan ja kutimet käsiin!!

7 kommenttia:

 1. Heh, mulla tulee tuo 364 km pyöräiltyä pelkästään työmatkoja 3 viikossa. :D Viikossa kertyy työmatkapyöräilyä 125 km, siihen vapaa-ajan pyöräilyt päälle, niin kyllä se 150 km viikossa paukkuu hyvinkin rikki. Ympäri vuoden. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, kun aktiivisesti pyöräilee. Miäkii pääsin yhtenä vuonna jo liki 2000 kilometriin, mut sit se on lopahtanu noin pieneen summaan lähivuosina. Viime vuonna tais olla viel matalampi rima. Mut siitä ei voi olla suunta kun ylös päin. Ite en voi pyöräillä koskaan töihin työn luonteen vuoksi. Ajot on aina jotain muita ajoja.
   Kiva kun löysit tänne! :)

   Poista
 2. Onneksi puikkojen kilkutelu on liikuntaa, aivoille! Välillä voi nousta kyykkäämään, jalkoja nostelemaan jne. taukojumppaamaan ja vieläpä neulomaan siinä samalla. Ainakin minä yritän näin pitää itseäni vireessä työmatkakävelyjen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuttuu vain piilokamera seuraamassa tilannetta. :)

   Poista
 3. Onnea tavoitteisiin.Pitäisikö jokin tavoite laittaa itsellekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita vaan. Kyllä se kannustaa tekemään jotain. Joku semmonen, mikä tuntuu luontevalta. Toisaalta ei pidä menettää toivoaan liikkumiseen, jos ei pääsekään tavotteeseen. Aina voi kuitenkin yrittää. :)

   Poista
 4. Hienot tavoitteet! Tsemppiä kovin uuden vuoden alkuun.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!