lauantai 23. kesäkuuta 2018

Juhannushissuttelua

Tänä vuonna juhannus menee ihan omia aikojaan. 2 henkilöä meiän perheestä on  työvuoroissa ja miä oon niistä se toinen. 😉 Vähän telkkua, neulomista, saunomista, kissanhoitoa, nukkumista mahtuu siihe väliin. Ennen juhannusta kävin vanhempieni mökillä siivoilemassa ja tuli yksi yökin siellä vietettyä. Meillä on asuntovaunu siinä pihassa, jossa voi olla omat  tavarat levällään.  Tänä vuonna ei mökkijuhannus kiinnostanu ketään, eikä vähiten sen takia, että tuuli on ollu ihan mahoton.

Kissoja on ollu joka lähtöön. Ensin oli Merrin seurana Pate.


Pate lähti ja samana iltana tuli Siv ja Knut.


Merri on ollu ihan onnessaan toteuttaessaan vaanimis- ja matkimistemppujaan jopa niin paljon, että toisilta kissoilta palaa ajoittain päreet.  Pate oli vähän arka, mutta pisti tassun tarvittaessa heilumaan, useimmin kuitenkin perääntyi.  Nämä kissasisarukset sen sijaan näyttävät Merrille kaapin paikan, jos niikseen tulee. Sänkyyn ei uskalla tulla kukaan yhtä aikaa Merrin kanssa, siitä se on pitäny huolen. 

Merri on oppinu kaikenlaisia uusia kujeita.
Neulomuksissa minulla on kolmet sukat kesken. Yhet, jotka on ns. reissukäsityönä, yhet kotikäsityönä ja sitten tuli pyyntö tehä yhet sukat nopeasti, joten jätin muut ja aloin tehä niitä.   Nyt on ollu taas niin viileää, että neulominen on tuntunu ihan järkevältäkin.  Toisaalta, voi sitä tehä silloinkin, kun se ei tunnu muiden mielestä järkevältä. 😊

Kukille on saanu kuivuuden takia kantaa vettä ihan kiitettävästi. Vesitynnyri ammottaa tyhjyyttään ja vesi on haettava sisältä tai letkusta. Nyt on onneksi tilanne muuttunu ja tynnyrikin täyttyny. 
Kallat alkaa hiljalleen kukkia. Ne on minusta tosi kauniita kukkia. 
Hyvää juhannuksen jatkoa kaikille! Nauttikaa Suomen kesästä!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kallat ja suloisia kisuja :) Mukavaa juhannuksen jatkoa! Koita jaksaa töissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallat on jotenkin hienostuneita kukkia. Olen saanu ne kasvamaan jo ainakin 10 vuotta pitämällä kellarissa talvet. Se on minulle saavutus. :)
   Kisujen kanssa aika vierähtää hyvin. :) Työpäivätkin menee hurahtamalla.... vissiin....

   Poista
 2. Voi miten suloisia kisuja♥ Täällä kaivettiin villasukat jo uudestaan esiin kun eilen illalla pihaterassilla tuntui niin kovin vilakalta ilman niitä:) Leppoisaa juhannuspäivää, tsemppiä työntekoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle. :)
   Miä kärvistelen paljasjaloin, kun on kesä. Varpaat on kyl ihan jäässä. :)

   Poista
 3. Ihana video Merristä! Kiva kun sillä on ollut seuraa, saa vertaistukea muista kissoista, se on nykyään niin tärkeetä. En tiedä, milloin neulominen on kenenkin mielestä järkevää, mutta itellä on jääny suunnilleen kaikki käsityöt taka-alalle kun vietän vapaa-aikani ulkosalla. Kesä on mukavaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taisit osua naulan kantaan neulomisen järkevyydestä! Järkevä ja mukavakaan ei taida osua samaan lauseeseen. :)
   Vertaistuki onkin kiva juttu. Toiset kissat varmaan nukkuvat viikon, kun pääsevät tästä meidän vertaistuesta. :)

   Poista
 4. Mukavia keäsisiä puuhailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kesällä mukavaa. :) Ainakin mukavampaa kun talvella.

   Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!