torstai 25. toukokuuta 2017

Päähänpistoja

Me asuttiin parikymmentä vuotta nykyisessä kodissamme, eikä meillä ollu mitään pihaistumapaikkaa. Ei me vissiin ees ois ehitty missään istuskella, hiekkalaatikon reunaa lukuun ottamatta. :)  Viimein saatiin aikaseksi tehä terassi vajaa kymmenen vuotta sitte. Min homma on ollu keväisin öljytä puuosat. Terassi onkin säilyny oikein hyvännäkösenä pinnoiltaan. Eipä siinä ihan hirveesti oo vieläkään istuskeltu. Taidetaan olla liian liikkuvaa sorttia. :) Joskus kuitenkin on kiva syödä tai juoda kahvit terassilla. Se on tosi avonainen joka suunnasta ja tuntuu vähän siltä, että ollaan ikään kuin tarjottimella. Jokin aika sitte tuli ajatus, että pitäiskö laittaa yhelle seinustalle verhot. Ensin se tuntu ihan pöllöltä idealta, mut tänään ryhdyin tuumasta toimeen. Siinä sitä on taas naapureille ihmettelemistä, että mitä tuo naapuri nyt oikein taas häärää. :) 
Ainakin nyt tää idea tuntuu aika kivalta. En tiiä sitte vesisateella.
 Vanha pihakoriste oli ihan kulahtanu. Orava parka. Päätin maalata sen öljyväreillä uudelleen, kun en siihen hätään muuta löytäny. Väri kuivu tosi pitkään, useita päiviä, ehkä jopa toista viikkoa. Vein sen ulos kuivumaan. Nyt se on oikein hyvä Kurre.


6 kommenttia:

 1. Nyt on selvästi kesäpihan kunnostusta ilmassa ;) Kurrekin sai uuden kesäturkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Min pihainnostus painottuu aina kevääseen ja ulko-oven näköpiirin kantamaan. Loppu piha saa olla miten kuten. Vähän ahistaa, kun nurmikko alkais kohta olla leikkausta vailla. Se ei kuulosta kovin inspiroivalta toimelta.

   Poista
 2. Verhoistahan tuli ihan kivat, on vähän näkösuojaa. Ja tuskin sade haittaa, ohut verho kuivuu nopsaan. Kurre on taas kuin uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Tässä on nyt ihan Välimeren tunnelmaa verhoineen ja terasseineen. :) Vielä kun sais lämmön kohilleen.

   Poista
 3. Terassi on oiva paikka pitää juhlia, pujahtaa pihalle ja antaa kesätuulen tuoda kaikki kesäntuoksut sisälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!