maanantai 1. heinäkuuta 2024

Olet äänioikeutettu

 Vähän outo otsikkko, mutta selviää jutun lopussa 😀


Näin yhdellä asiakkaalla tämän kirjan.  Ollaan hänen kanssaan katsottu monet kerrat hänen tekemiään käsitöitä, jotka ovat tosi kauniita.  Lankoja olisin kerran saanut matkaan, mutta niistä kieltäydyin kohteliaasti.  Minulla on lankaa omasta takaa ihan kiitettävästi, joten menkööt hänen lankansa perinnöksi jälkipolville (jotka eivät ole niistä kuulemma ollenkaan kiinnostuneita). 

 Useamman kerran minulle on  tarjottu myös käsityölehtiä ja -kirjoja.  Monet minulla jo on kotona. Tämä oli mukavan värikäs ja kiinnostavan näköinen kirja.  Halusin katsella kirjaa, mutta tietysti se alkoi olla jo taas tarjolla.  Päätin ostaa kirjan tältä henkilöltä.  Hän meinasi pahastua, mutta tajusi sitten,  että nyt ollaan molemmat tyytyväisiä. Kyllä on mukava jutella käsitöistä tavalla tai toisella sellaisen henkilön kanssa, joka itsekin osaa niitä arvostaa ja tehdä. 💓



Alla oleva palakuvio herätti kiinnostukseni.  Näitä rinkuloita voisi virkata peräkkäin useitakin. Ympäryskerros pitää lenkit ojennuksessa, eivätkä ne käänny vääriin suuntiin.  Liekö kiinnostuksen herättänyt tämä kuvio, vai sen värikkyys. Mitä tästä/ tällaisista paloista voisi tehdä?


Kirja on täynnä kaikenlaisia virkattuja palasia.  Keräsin kuviin mieluisimmat.  Paloja on huomattavasti enemmän. 


Kirja päätyi mökille. Jospa niistä syntyisi siellä jotain jämämäistä 😉


Kirjassa on myös vinkkejä siihen, miten paloja voi käyttää.  Aika kivoja ideoita mielestäni;  neuleen koristeeksi, kitarankannatinnauhaksi, lahjapakettien koristeeksi, avaimenperiksi, kenkien ja hiuskoristeiden kaunistamiseksi, tai vaikka osaksi sukkia tai lapasia. 


Kerroin joskus aiemmin, että osallistuin neulekilpailuun.  Nyt on voittajat valittu, mutta ne julkaistaan vasta heinäkuun lopulla.  Sitä vastoin yleisöäänestys on avattu ja SINÄKIN olet äänioikeutettu!   
Äänestää voit tietysti ketä haluat.  Minun panokseni sukkakisaan on numerolla 8. Ei osannut varmaan yhtään arvata, kun on tapana neuloa kaikenlaisia kirjoneulekuvioita 😅 Toinen osio on villapaitaäänestys, jossa en ole mukana.   Mitä komeimmat villapaidat ovat näytillä. Käy kurkistamassa. 
Äänestys  tapahtuu Facebookissa, johon pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ. (Jaalan Kädentaitajat).