keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Vierailuja

Olette oikeassa! Tämä ei ole Merri, eikä kukaan meillä vierailleista kissoistakaan. Tämä on kirjakauppakissa Nappi.  Se ei vierastanut minua yhtään, vaan nautti rapsutuksista ja silityksistä, vaikka vasta tavattiin. Napilla on vekkulit silmät ja suloiset tassut.


Napin tapasin kirjamessuilla. 


Myllykoskella on vanha rautakauppa, joka on nykyään kirjakauppa ja kahvila. Pihalla Suomi -aiheiset kivet ilahduttivat kulkijaa. Näyttää hyvältä, kun pihalla on jotain ihan poikkeuksellisen väristä "harmauden" keskellä. 
Sisällä  voi nähdä jopa kangaspuut. Hieman erilainen kirjakauppa -look siis. 


Täällä järjestettiin  kirjamessut. Tapasin kirjailijoitakin..tai ainakin yhden....koska muita en tunnistanut😏
Muu ohjelma meni minulta ohi, kun olin paikalla vasta illemmalla.  Ohjelman mukaan oli ollut ainakin musiikkia ja kirjailijahaastatteluja. Messut kestivät useamman päivän. Tapahtumatilaa oli sekä sisällä, että ulkona ja ulkohallissa. 



Aiemmin kesällä kävin Taide Ruukin taidenäyttelyssä.  Silmiinpistävin taideteos taisi olla tämä.
Näyttelyt vaihtuvat tietyin ajoin. Taidetta voi ihailla, ostaa tai lainata. Lisää vaikuttavuutta tilaan tuo sen aiempi käyttötarkoitus, eli se on ollut ennen tehdastiloina. 


Tuolta löytyy myös miniasuntomessut, jossa oli aivan ihania nukkekoti- yms. rakennelmia.  Tässä kuva yhdestä ihanuudesta. 
Tässä on kyseessä oheistapahtuma oikeille asuntomessuille, jotka löytyvät täältä. Itse en ole vielä siellä käynyt, mutta tarkoitus olisi kuitenkin. 


Merri kävi naapurissa kylässä. Siellä oli kaikkea kiinnostavaa; uusia hajuja, näkemistä, ääniä, luukkuja, portaita ja häh... mikä täällä ääntelee.. ei näy mitään...


Ai se olikin Gizmo. Ai jaa. Näkyy nukkuvan. Ettei vaan kuuluisi kuorsaustakin..?


No en minäkään tähän aio jäädä ihmettelemään. Nukkukoon. Täällä on kuulemma siilikin ollut. Menen haistelemaan sen hajuja.



Työ on vienyt aikalailla voimat ja pää surisee vähän ylikierroksilla. Tänään vielä yksi mies peruutti minun parkissa olevan autoni takapuskuriin. Meinasin jo riemastua, kun oli muutenkin tiukka aikataulu. Onneksi ei tullut mitään korjattavaa, vaikka toisen auton kuljettaja tarjoutuikin lyömään nyrkillä irvistävän osan takaisin paikalleen. 😏 Ihan itse sain työnnettyä sen kohdilleen  ja pidettyä innokkaan tuholaisapurin kauempana.

Huomenna kuitenkin odotettu vapaapäivä, eikä aamulla tarvitse herätä kellonsoittoon  Mikäs sen parempaa. 😊

10 kommenttia:

  1. Onko tuo koiruli Merrin kavereita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gizmo- koira asuu meidän naapurissa ja käy pihalla juoksentelemassa harva se päivä. Se suhtautuu Merriin niin neutraalisti, että Merrikin uskaltaa lähestyä sitä helposti. Tällä kertaa pyörittiin taas Gizmon pihalla.

      Poista
  2. Eka kuva!
    heti tunnistin ettei Merri!!:)) tai melkein heti:))
    Ihanan sosiaalinen tuo Merri,mua harmittaa ,miksi en ottanut meiän koiruudelle killiä kaveriksi;(
    Nyt ei enää tulis mitään herra on niin mustis:))))
    Onneksi saan Merin luona vierailla kun tulee kissan -kaipuu:))
    ..no varmasti kesällä lämpö vie työvoimista mehut....
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläimet on yllätyksellisiä. Koskaan ei tiiä kuka tulee toimeen kenenkin kanssa. Merri on tullu tähän asti kaikkien kanssa, vaikka muutama kerta on oltu aika varpaillaan aluksi. Kohta tulee SiV ja Knut hoitoon. Merri on niitä kohtaan aika päällekäyvä, kun se haluais leikkiä, mut nää toiset on vähän arempia.
      Sama juttu kerran sen yhen Paten kanssa. Se istu usein jossain nurkassa kattomassa, että mitähän se Merri nyt tekee, mut ei alkanu mukaan.
      Hyvää viikonloppua sinullekin.

      Poista
  3. Oi kuinka ihania paikkoja ja tapahtumia. Kissuli sentään, kun kissanpäivät ramasee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eipä tarvii kauas kotoa lähteä, jos haluaa jotain uutta nähä :)

      Poista
  4. Miniasuntomessut, tosi hauska idea! Aika silmiinpistävä taideteos tosiaan. Joskus ammoisina aikoina kävin Kerimäen kirkon kupeessa taidenäyttelyssä, jossa oli samasta aiheesta tehtyjä taideteoksia, mutta materiaali oli harmaata toukan kaivertamaa lautaa. Se käynti jäi mieleeni, vaikka taiteilijan nimeä en enää muista. Hyvähän se on Merrinkin välillä kyläillä naapurissa. Onko Merri kahvikissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miniasunnoista löyty ihania pikkuyksityiskohtia ja monta erilaista kotia.
      Jotkut asiat elämässä piirtyy niin verkkokalvoille, tai muistiin, että niitä ei umohda koskaan. Se kai on osaltaan taiteen tarkoituskin?
      Jaa kahvikissa. No se nimitys onkin jääny unohduksiin ;) Ei se taida olla, mut kalanpala kelpas kyllä.

      Poista
  5. Rautakauppakirjakauppakahvilassa viihtyisin varmasti Merrin suosiollisella avustuksella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sait sen kuulostamaan aika monipuoliselta paikalta ;D Nappi ehkä tulis toimeen Merrin kanssakin hyvin.

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!