keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Uusi pöytä

Eilen viimein saatiin ilmoitus, että "tilaamanne tuotteet ovat saapuneet ja ovat noudettavissa".  No me ostettiin reilu 3 viikkoa sitte olkkariin pöytä ja TV -taso.  Tää pöytä on ilmeisesti niin moninainen, että siitä voi puhua monikossa. Haettavissa oli sittenkin vain toinen tuotteista. Hmmm. Hieman virheellinen viesti siis, mutta ilmeisesti käytössä ostajalle vakituisesti lähetettävä ilmoitustekstifraasi. Ymmärrän kyllä tietotekniikan vajavaisuuden.  Silti hieman petyttiin. Onneksi meillä ei oo kiire. 😊

Pöytä on melko matala, jopa hieman matalampi, kuin sohvan istumataso. Kun me nähtiin tää kaupassa, niin oltiin kaikki yhtä mieltä siitä, että tässä se on.


Ylätason molemmissa päissä on reilut laatikot, johon voi piilottaa esim sohvalla normaalisti pyörivät kaukosäätimet. 


Tai sitte pöytätasolla normaalisti pyörivät iänikuiset kutimet.


Entäs tää sitte!  Pöytä pyörii epäsymmetrisen keskiön ympäri! Löytyy lisää pöytätasoja. Tosin vannotin, että tuolle alemmalle tasolle ei sitte kanneta mitään, mikä menee rikki, tai mitään tippuessaan sotkevaa asiaa. 


Uutta pintaa testailemassa uuet sukat. Ohje löytyy Novitan 2015 -sukkalahestä. Lanka on 7 -veikkaa (95g), puikot nro 3,5. Olivat nopeat ja helpot tehä.  Alussa ihmettelin vähän pientä silmukkamäärää, mut jostain syystä se ihmetys jäi taka-alalle. Lopuksi selviskin syy: sukat ois pitäny tehä Isoveljestä. Voi hyvän tähen sentään! Mihin minulta on huomiokyky karannu!?  Alan tosissaan huolestua.  Ei tästä oo montaa päivää, kun pesin pyykkiä ja pesupallo kökötti pesuaineineen nätisti koneen päällä.  Aika masentava hetki, kun huomaa itekin , mitä tuli tehtyä. 
Nää sukat nyt kuitenkin just ja just mahtuu minunkokoseen jalkaan, eli 38. Pistetään nää nyt sitte  varastopussiin oottelemaan sirompaa jalkaterää ja alotetaan toiset hieman isommat. 😏


Vielä ootellaan sitä TV -tasoa....

15 kommenttia:

  1. Upea pöytä :) Näppärän oloinen! Kivaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toivottavasti osoittautuu käytössäkin näppäräksi. :)

      Poista
  2. Hieno pöytä ja kauniit villasukat!

    VastaaPoista
  3. Hieno pöytä, enpä ole tuollaista patenttia ennen nähnytkään. Sukat on kauniit, mutta harmi tietysti, jos niistä oli tarkoitus tehdä isommat. Kyllä niillekin vielä jalat löytyy. Huomiokyky on välillä hukassa täälläkin. Leivoin joku kerta hiivatonta pullaa. Ei ollut hääviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea pitää aina kertaalleen kokeilla, niin seuraavalla kerralla muistaa paremmin. Ehkä. Jos silloinkaan. ;)

      Poista
  4. Voi miten upea pöytä♥ Oikein näpsäkkä kun tuolla lailla pystyy tasoja kääntelemään:) Oho..no kaikkea sitä pääseekin sattumaan..joskus se huomio vaan herpaantuu:) Kaunista talvista viikkoa♥

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Samaa mieltä. :) Erikoisuus tässä varmaan ostajaa viehättikin. Ei niin tavallinen ja romppeet saa piiloon.

      Poista
  6. Tosi hieno pöytä ja kätevästi säilytystilaa sen sisällä! Kauniit sukat olet neulonut, harmi tosin, että koko olikin liian pieni. Minulle on käynyt ihan sama juttu omien sukkien kanssa. Mukavia talvipäiviä! P.s. blogissani on käynnissä kivan hemmottelupaketin arvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onneks on nopee malli ja lanka neuloa, niin pian on valmiina isompikin pari.

      Poista
  7. Kauniit sukat.
    Oi, tuota taitaa olla liikkeellä enemmänkin. Pääkoppa muualla kuin pitäisi, keittelin yks päivä perunoita. Ei valmistuneet ajoissa, levy mokoma ei ollutkaan päällä.
    Näpsä pöytä, saa kivasti lisätilaa. Laatikko on kätevä. Itsekin ostin laatikollisen pöydän, nyt saa neuletilipehöörit piiloon :)

    VastaaPoista
  8. Näppärä pöytä. Tykkään tuollaisista "yllätyksellisistä" rakenteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Yllätyksellisyys tässä oli just kiva juttu. Pisti heti silmään kaupassa.

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!