sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Hilpeät hahattajat

Sain joululahjaksi Lumi Karmitsan molemmat Villit vanttuut  & vallattomat villasukat -kirjat.
 Ekasta olen tehny muutamat sukat jo aiemmin, kun lainasin kirjaa kirjastosta.  Nää sukat on kakkoskirjasta.  Sukkien nimi on Hohottajat. Malli on kuitenkin tehty myös haha- ja hehe -kuvioilla.  Tein lyhyemmän mallin haha -kuviolla. Eli onko nää siis Hahattajat?

Tarina kertoo Pihtiputaan Finlandia -hiihtoporukasta, joka lopultakin pääsi maaliin, ilmeisesti luurangoiksi muuttuneina. " Ei sitten voitettukaan" - teemalla. 😁 Ei siinä joukkueen miehillä, tai naisilla ainakaan usko omaan suoritukseen loppunut.


Lankana käytin Nallea 120g, puikot nro 3.  Ohuempi lanka ois ollu paikallaan, mut eipä sitä ollut, enkä ostamaankaan lähteny. Sukasta tuli nyt vähän reilumpi, kokoa 39-40.  Ohjeet oli selkeät. 

Nää menee varastoon oottelemaan oikeaa kohdetta. 

Vähän ikävämpiä aatoksia on aiheuttanu meiän söpöliinihamsterin kuolema. Pörrö olikin jo tosin 2 vuotta, mikä on korkein ikä, johon meillä asuneet hamsterit on yltäneet. Gerbiilit oli pitkäikäsempiä.
Pörrölle pidettiin tietysti hautajaiset. Nyt meillä on täysin eläimetön talo. 6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Surullista on aina lemmikin kuolema. Nää on aina niin lyhytikäsiä, että meillä on ollu hautajaiset jos toisetkin. Silti se tuntuu aina tosi pahalta.

   Poista
 2. Voi mitkä sukat, niin hauskan hienot:) Osanotot..kamala on lemmikki menettää:( Levätköön Pörrö rauhassa❤ Kaunista alkanutta talvi viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näissä on hauskaa toi kertomus näiden synnystä. :)

   Poista
 3. Hauskan näköiset sukat ja väritkin sopii hahatus sukkiin mainiosti!
  Voi, pientä Pörröä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri vois kuvastaa ehkä sitä, että hiihtäjät ovat joutuneet liikkumaan osan aikaa myös pimeässä. :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista!