maanantai 29. toukokuuta 2017

Kissasukat

Hitaasti, mut varmasti valmistui viimein nää kissasukat Lumi Karmitsan kirjasta.
Oli kyl tosi hidasta neuloa, kun piti koko ajan seurata ohjetta, enkä viittiny suurentaakaan sitä.
Nää ois pitäny tehä vähä ohuemmalla langalla, mut tiesin jo alottaessa, että tulee reilut ja tein loppuun asti.  Nalle -lankaa kulu 140g, puikot nro 3. Jalan koko ehkä 41-42.  Pistetään lahjalootaan hautumaan. :) Halusin vaan kokeilla tehä tän mallin.

Kesän eka nurmikonleikkuu on suoritettu. Miks se tuntuukin melkein mukavalta ekoilla kerroilla. Loppukesästä nurmikko tuntuu kasvavan heti, kun selän kääntää.
Myös talviturkki on tullu heitettyä, eli uimassa käyty. Jos sitä nyt uimiseksi voi sanoa. No. Sukellus pinnan alla kuitenkin.  Käyn aina heittämässä turkin kun laituri lasketaan järveen. Silloin tulee sellanen kiva tunne, kun näkee järven pinnan, että oispa kiva mennä veteen.  Kesällä veteen meno tuntuu melkein kylmemmältä, kun ilman ja veden lämpötilaero on niin suuri.

Ens viikonloppuna juhlivat ammatteihin valmistuvat ja ylioppilaat, joten onnea heille!

11 kommenttia:

  1. Tosi kivat sukat! Ihailen, kuinka jokkut osaa ja malttaa neuloa noin hienoja kirjoneulesukkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika pitkään olen kirjoneuletta harjotellu ja nyt alkaa hiljalleen tuntua, että siitä tuleekin jotain. Ennen aina kiristi ihan tolkuttomasti ja into lopahti.

      Poista
  2. Kauniit kisulit. Kirja ja langat odottavat, tarkoitus olisi nämä vielä kasän kuluessa neuloa neuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli eka malli kirjasta, joka pisti silmään.

      Poista
  3. tamara sanoi:
    Ihanat kirjoneulesukat, monen pikku tyttöjen kisuli toivesukat. Vaikeat ehkä toteuttaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tamara. :)
      Ihan ohjeen mukaan meni. Lanka oli aavistuksen verran liian paksua. Tein just toiset hieman ohuemmasta langasta, niin koko täsmäsi paremmin.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ainakin siitä Villit vanttuut ja vallattomat villasukat kirjasta (en muista oliko 1 vai 2 osa, veikkaisin sitä ensimmäistä). Lisäksi oli kaupoissa sellanen sukkalehti jossain vaiheessa, siinäkin taisi olla.
      Kirjastosta varmaan löytyy, jos ei halua ostaa. Netistä tai Facebookistakin vois löytää linkin ohjekauppaan. Ravelryssakin varmaan on, mutta en saa sitä just nyt auki, että kattoisin. :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Heips! Tuossa juuri yllä siitä kerroinkin, että Villit vanttuut ja vallattomat villasukat 1 tai 2 (en muista kumpi). 😊

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!