maanantai 8. toukokuuta 2017

Hilpeä kokeilu

Sain kirjastosta varauksella tosi pikaisesti Lumi Karmitsan kirjan Villit vanttuut & vallattomat villasukat. Niistä ekoina pääsi puikoille hilpeät kallosukat.
Sukat on tehty Nalle -langalla jota kului 100g, puikot nro 3.  Olin taas lukutaidoton ja tein 2 oikean jalan sukkaa. Eipä se näytä haittaavan, kun ovat ihan samanlaiset kuitenkin. Ehkä niissä ois ollu jotain peilikuvajuttua muutoin, en tiiä.  Ohje oli muutoin selkeä. Kuvio oli vähän hidasta seurattavaa telkkua katellessa.

Mut hei!!
Huomenna on The Päivä!! Vuoden Paras Ohjelma! Euroviisut alkaa semifinaalilla. Suomi ekassa semissä seitsemäntenä esiintyjänä. Toivotaan, että pääsee finaaliin. Suosikkejani kisassa ovat myös Ranska ja ITALIA.   Tänään katoin tallennuksesta esikatselumarotonin. Tosin olin jo kattonu vastaavan FST:n puolelta. :)  Olen euroviisufani, jos ei tullut vielä selväksi. 😏

4 kommenttia:

 1. Tosi híenot sukat!
  Euroviisut pitää lauantaina katsoa!
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Nätit sukat, malli on kiva mutta hieman hidas neulottava. Ei näissä todellakaan ollut muuta eroa vasemman ja oikean välillä kuin että kuviot on peilikuvina.
  Viisuilut pitää ehdottomasti seurata :)

  VastaaPoista
 3. Yritän pitää aina viivotinta tai paperia kuvion rivin kohdalla, mut koska tää ohje oli kirjasta, ei viivotin meinannu pysyä paikoillaan. Hidasti menoa vielä entisestään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!