lauantai 13. toukokuuta 2017

Pieniä juttuja

Kyllä se kesä sieltä pikku hiljaa lähenee. Kesäkahvilatkin on jo auenneet. Tällainen vekkuli koristelu oli yhden kahvilan ulko-oven vieressä. 
 Sain tehtyä sellasen urotyön, että pienensin verhokokoelmaani yli puolella! Ennen oon aina aatellu että teen verhoista jotain, jos en muuten pidä niitä, eli silppuan ja ompelen niitä eri muotoon, jos kangas on kuitenkin ihan kiva. Nyt sain sellasesta päästä kiinni, että karsin vain ne varmimmat verhot takasin kaappiin. Näihin kuului lähes kaikki virkatut verhot. Jostain syystä olen aina virkannu jostain valkosesta tai luonnonvalkosesta kaikki kapat. Ostin Dylon värijauhetta ja värjäsin koneessa 2 kappaa tän värisiksi. Yllättävän tasasesti tarttu tää väri näihin puuvillalangasta virkattuihin verhoihin. Tuli vähän punasemmat kun kuvittelin.  Nyt kun pesin olkkarin ikkunat, niin laitoin vaaleat perhosverhot sivuille. Tää punanenkaan ei tunnu niin jouluselta, kun on niitä perhosia vieressä. :)
Tokmannilta ostin tälläsen sammakon, jossa on toi aurinkokenno. Vasta kotona tajusin, että eihän siinä oo mitään lamppua, eli mihin se kenno sitä energiaa kerää. Muutaman päivän ihmettelin ja lopulta oli ihan testattava.

Tältähän se sitten näyttää pimeässä. Vihreänä hohtava avaruussammakko!


4 kommenttia:

 1. Täällä ei pihalle vielä koristeluja laitella. Talvi tuli takaisin.
  Hieno uudistus verhokapoille.
  Jännä sammakko ja vähän pelottavan oloinen olo.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on oikeastaan eka päivä, kun alkaa oikeesti tuntua alkavalle kesälle. Tarettiin juoda kahvitkin jo terassilla.

   Poista
 2. Värin vaihtuessa verhotkin tuntuu kuin uusilta. Eikö vain?
  Vekkuli sammakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Vanhat verhot tuntu jo oikeesti vanhoilta, vaikka toisaalta niistä ei raaski luopua, kun ne on ite virkannut. :) Ennen oli kaikki tollasta vaaleaa ja nyt on ihan kiva kun elämässä on vähän väriäkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!