perjantai 5. kesÀkuuta 2020

Kirsikkasukat


Jotkut ne osaavat poseerata...đŸ˜»


Paikka oli niin hyvÀ, ettÀ jatketaan...



Kirsikkasukkiin löytyi ohje Novita -lehdestĂ€ 2/2018. Lanka on Venlaa ja puikot kokoa 2½. Lankaa kului ruhtinaalliset 55grammaa. Varaston pienennys edistyy aika hitaasti nĂ€illĂ€ lukemilla 😁




Kirsikat nĂ€ytĂ€vĂ€t minusta hieman tylpiltĂ€ alalaidasta. 

Kirjoneulesukissa on usein tuo pohja kuvioitu, ettĂ€ lanka saadaan kulkemaan lĂ€pi kerroksen. Jos on useita vĂ€rejĂ€, niin vĂ€risuorat saattavat kulkea pötkössÀÀn, mikĂ€ nĂ€yttÀÀ vĂ€hĂ€n hassulta.  NĂ€issĂ€ on kivasti sekoitettu tuo vĂ€ripötköisyys. 
SiitĂ€ en oikein tykkÀÀ, ettĂ€ kerros vaihtuu sukan pohjassa. Vaihdan itse usein sukan sivussa nk kakkospuikon alussa, pohjasta lukien. Silloin sukan pohjaan ei jÀÀ sellaista saumantunnetta. 
NĂ€issĂ€ oli kuitenkin ruutukuvio kaiken matkaa ja vaihtumiskohtaa olisi ollut hankala muuttaa. 


Löysin vasta nyt tuolta kirjoituspalkista tuon hymiöt -kohdan. Minusta sitĂ€ ei ollut aiemmin, vaikka olen etsinyt?  

Sateinen pĂ€ivĂ€ (ei haittaa työpĂ€ivÀÀ).  Sateinen pĂ€ivĂ€ kesĂ€llĂ€ tuoksuu aivan erilaiselle, kuin muina vuodenaikoina. Maa ja kukat kastuvat ja tuoksuvat vahvasti. Ilmassa leijailee lĂ€mmintĂ€ kosteutta. 
Aika kuluu niin sukkelasti. Toukokuu meni todella nopeasti ja tĂ€mĂ€kin kuukausi  jo nĂ€in pitkĂ€llĂ€. Aivan kuin huomaamatta.  Tuleeko sieltĂ€ hurjat helteet, kuten luvattu?  Sellaisista en oikein kovasti vĂ€littĂ€isi. LĂ€mpö on mukavaa, mutta kohtuudella. 

HyvÀÀ viikonloppua teille, Ihmiset!  💚

23 kommenttia:

  1. Hih, julkaisin juuri blogissani postauksen, joka alkaa sateen jÀlkeisellÀ tuoksulla. Hassu yhteensattuma?!
    Pirtsakat nilkkasukat! En ymmÀrrÀ miksi, mutta jostain syystÀ en ole tainnut tehdÀ koskaan jalkateriin juurikaan muuta kuin raitoja. PitÀnee laajentaa kuvioihin. Olen ehkÀ kerran kokeillut tuota langan vaaihtumiskohdan muuttamista sivuun.
    On ne hymiöt siellÀ olleet pitkÀÀn. Et ole huomannut? Muistan nÀhneeni sellaisia kuitenkin tÀÀllÀ blogissasi..?
    Hurjat helteet tilauksessa. ;)
    Mukavaa alkavaa viikonloppua!
    Ps. Komea poseerauskuva MerristÀ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommenteissa on varmaan vÀlillÀ ollut hymiöitÀ, kun olen kommentoinut puhelimen kautta. Muuten olen kÀyttÀny noita erikoismerkkejÀ. Ihmettelin yhessÀ vaiheessa, kun joku sanoi hymiöiden ilmestyneen kesken kirjoituksen ja minÀ en vaan nÀhnyt, vaikka selasin koko palkin. No se ei kyl todista, etteikö ne sielÀ ois voinu olla ;)
      Tuoksutellaan nyt kilpaa :)
      Sivusauman langanvaihdot pitÀÀ tehÀ aika tiiviinÀ, tai siihen jÀÀ reikÀrivistö. Ei sekÀÀn kyl kaikissa kuvioissa ees nÀy.
      Ajattelin kuvaa ottaessa, ettÀ jo on tylsÀ kuva, kun ei voi kattoa kohti ei sitten millÀÀn. Komia on kyllÀ profiilikin ;D

      Poista
  2. Söpöt kesÀiset sukat. Lankaa ei paljon kulu, vaikka kirjoneuletta kutoo:))
    TÀÀllÀ sateinen pÀivÀ, jospa ensi viikko olis lÀmmin niinkuin alkuviikko oli.
    Sadekin tulee tarpeeseen aina vÀlillÀ:) Ihana poseeraaja sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sade on hyvÀ ainakin metsÀpaloalueilla, niin kun tÀÀlÀkin. Tosin ei tota sadettakaan niin kovin tullu, vaikka ma onkin nyt mÀrkÀnÀ. Kukkienkastelupytty on kuitenkin kivasti tÀyttyny.
      otapa kamera kÀteen, niin kissa tulee kohti, tai ei ainakaan kato kameraan pÀin. Jaksaa kattoa poispÀin vaikka kuinka ja kauan ;)

      Poista
  3. No nyt ei silmukat pelkÀstÀÀ soi - vaan ne maistuu makealta - kirsikalta!"
    Ihanat sukat!!
    Ja arvaa mitÀ minÀ tumpelo/pökkelösormi tein...???
    Olit laittanut kommentin blogiini ja kun yritin tumppusormillani klikata sitÀ suurmemmaksi uudella (liian hipaisunopealla) kÀnnyllÀni - niin poisti kommentin.... SURKU.... en ennÀttÀnyt edes lukemaan! HyvÀÀ viikonloppua toivottaa pökkelösormi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KesÀllÀ on kiva tehÀ nilkkasukkia. Tai tekis mieli kyllÀ jatkaa niitÀ polvisukkia, mutta jotenkin se tuntuu tahdittomalta nÀillÀ keleillÀ ;D
      Kiva, ettÀ muillakin ongelmia sorimituntumien kanssa ;) Minulle kÀy töissÀ vÀlillÀ noin. Me kirjoitetaan kÀyntien tapahtumat mobiilileilla, elikkÀs ihan puhelimilla suoraan asiakkaan hoitokertomukselle. Just oot saanut kitjotettua hienon ja virallisen nÀkösen version ja sitten se sormi hipasee sitÀ peruutusnappulaa.... ja alota kaikki alusta :(
      KĂ€yn laittamassa uuen ;)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos :) NiillÀ vÀreillÀ mentiin, mitÀ löytyi.

      Poista
  5. Kirsikat on ihania, myös villasukissa!
    Unohdin muuten kuvata kirsikoiden kukinnan, varisevat jo sateen mukana maahan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MeillÀ ei noi puut niinkÀÀn kuki, eikÀ nÀin ollen taida paljon satoakaan tuottaa, joten tehdÀÀn se sato sitten itse nÀin sukkien muodossa :)

      Poista
  6. NÀin instassa nÀmÀ ihanat kirsikkasukkasi <3 TÀnÀÀn on ollut sateinen pÀivÀ. Laitoin pÀivÀllÀ villasukat jalkaan, kun alkoi palelemaan. Villasukka on paras kesÀsukka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasukka on jokakelin sukka ;D aika viileÀÀ etenkin jo illemmalla.

      Poista
  7. Ihanat kirsikat. Sukissa kepeys ei ole haitta.

    VastaaPoista
  8. Kauniit,"kesÀiset"-sukat:)
    ja
    Kaunis Merri-killikin:))
    ja tuosta rouheasta betoniruukusta,tykkÀÀn!!!!👍
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Betoniruukku taitaa olla eka betonityö, jonka olen tehny. Kupeeseen maalatut jutut alkaa hiipua, mut muuten ihan kiva edelleen.

      Poista
  9. Kivat kirsikkasukat olet tehnyt :) Iloista kesÀkuun alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Samoin sinulle! KesÀ(kin) on villasukkien aikaa ;)

      Poista
  10. Ihana on poseeraaja♥ Niin kauniit sukat! KyllĂ€ vaan kesĂ€sateen jĂ€lkeen tuoksuu ihanalle! Eilen illalla istuskeltiin terassilla ja kuunneltiin kesĂ€sateen ropinaa katossa, siinĂ€kin on oma tunnelmansa:) Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) KesÀsateen tuoksut ja ÀÀnet on jotain, minkÀ tunnistaa, vaikka ei sillÀ hetkellÀ edes tietÀisi. Voimakkaat aistimukset.
      Samoin sinulle :)

      Poista
  11. Ihanat kirsikkasukat. Ja kivat 'varret'. Jostain tulee semmonen hieno 'kansallispukufiilis'. Ja P.S kissa on ihan malli 😊
    Itse en sukkia tee, mutta sain juuri lahjaksi polvimittaiset. On ne kauniita kun osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt vasta muistinkin, ettÀ eihÀn ne ohjeessa olleet tÀmÀn nÀköiset varret. Unohin mainita. Oli ainaoikein neuletta ja ois tullu kauheet lerput, niin vaihoin resoriin. Resorissa vÀrien vaihtelu tekee vÀhÀ kirjavan pinnan ,ehkÀ vÀhÀn kansallispukumaisenkin :)

      Poista
    2. Minusta oikein kivat varret 👍

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa pÀivÀÀsi!