tiistai 25. heinäkuuta 2017

Majakka

Min versio majakasta on tässä. Näitä on nyt näkyny vähän siellä sun täällä. 
Miä laitoin muovisia kukkapurkkeja liimalla yhteen ja maalasin. Pelastusrengas ja "hälyvalon" pohjatuki on verhorenkaita. "Valo" on isosta pääsiäismunasta sisuspallero. Päälle suhautin taas lakkaa, jotta kestää ulkona. 
Naistenviikko loppu, mut sade ei. Missä vika?? 😊

Olen lukemassa Wallanderia, vaikka olen nähny kaikki elokuvat. Kirjahan on toki aina parempi, mut yllättävää on, miten kirjasta löytyy ikään kuin toisenlainen henki koko tarinaan. Jotenkin todellisemman tuntunen.   Olen varannu itelleni myös tuttavan kirjottaman uutuuskirjan, jonka saan omistuskirjotuksella heti, kun se vaan ilmestyy. Se on fantasiaa ja ootan innolla, että saan sen luettavaksi. Nykysin tulee luettua paljon vähemmän kun ennen. Ehkä käsityöt on vieny sen ajan. Lukeminen on kuitenkin paras keino rauhottua ennen nukahtamista.

Huomenna meillä taas vähän kahvitellaan, joten tää ilta on menny leipomisen puolelle. Tuotoksista laitan juttua myöhemmin, jos vaan ehin ottaa kuvia ennen syömistä. Aina tuppaa unohtumaan. Ei vajaista kakuista viiti kuvaa ottaa. 😉

4 kommenttia:

 1. Kiva majakka! Mitä Wallanderia luet? Wallanderit on mun mielestä hyviä dekkareita, osa ehkä turhan raakoja juttuja, mutta kuitenkin. Ja ehdottomasti parempia kirjoina kuin elokuvina. Tosin niitä lukiessa en illalla rauhoitu nukkumaan, sen verran jänniä ne on meikäläisen heikoille hermoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen routaa. Tässä Linda on juuri valmistunut poliisiksi. Kirjassa se raakuuskin tuntuu oikeastaan oikeammalta, kun elokuvissa. Elokuvissahan on näyttelijät. :) Saitkin minut huomaamaan, että tosta sivusta oli kadonnu toi lukusessa -kohta.

   Poista
 2. Oi miten upea majakka♥ Lukeminen on kyllä tosi mukavaa..välillä kun osuu oikein hyvä/jännä kirja niin ei malttaisi lukemista lopettaa ollenkaan "Vielä yksi luku..":) Kivoja kahvitteluhetkiä ja mukavaa päivää sinne♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!