perjantai 7. heinäkuuta 2017

Paitatuunaus

Kesällä on aina kiva muokkailla paitoja talvella ei niikään. Mistähän se johtuu? Nyt jäi kuvaamatta ne 2 paitaa, joista tää on tehty. Yläosa on pitempihelmasesta, pitkähihaisesta trikootunikasta, joka tuntu jotenkin hankalalta. Olin ostanu sen joskus kirpparilta. Selässä oli nauhoja, jotka poistin ja korjasin pienet reiät sivusaumasta. Katkaisin helman ja hihat. 
Toinen paita oli sellanen nk. puuvillanen rimpsupaita, jota en ollu pitäny aikoihin. En tiiä miks ees olin ostanu, kun en oikein oo niin rimpsuinen ihminen. Etenkin kaula-aukko oli ärsyttävä. Otin paidasta helmaosan ja ompelin sen lyhennetyn tunikan helmaksi. 
Tässä kuvassa alaosa näyttää aika hassulta. 
Mutta tässä näkyy, että se asettuu kuitenkin ihan kivasti. Tästä tuli oikein mieleinen käyttövaate. Kaikki kokeilut ei aina onnistu, mut tätä olen pitäny jo monta kertaa. 

Pian loppuu kesäloma. Vähän surullinen tunnelma on, mut eiköhän se taas siitä lähe. 

5 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuit tuunauksessa, hyvältä näyttää. Ihailen jokaista joka osaa ommella! Vielä on kesää jäljellä vaikka loma loppisikin. Valoisat ja kauniit kesäpäivät kannattaa hyödyntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ompelussa onnistuu, jos onnistuu. Aina ei riitä kärsivällisyys. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Olen samaa mieltä. :) Joskus tärppää hyvin, joskus taas ei.. viimeksimainittuja ei esitellä. :)

   Poista
 3. Hienosti "tuunattu", Kauniisti laskeutuu tuo helma..Se on kyllä harmi että lomat loppuvat aina ihan liian äkkiä! Aurinkoa päiviisi:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista!