tiistai 10. huhtikuuta 2018

Tulokas

Meille on muuttanut söpöläinen!


Tässä on Merri (alias Meriadoc). Nimensä se on saanut lempileffojemme, Taru sormusten herrasta, mukaan.  Se on pikkuinen poikakisu, joka muutti meille. Kaikki tykkää siitä ihan täysiä. 💗

Se on 3,5kk ikäinen ja vielä pikkuinen. Ei jaksa vielä leikkiä pitkiä aikoja kerrallaan. Vähän väliä pitää nukkua päikkäreitä.

Merri on rauhallinen, eikä säiky juuri mitään. Se on syntymäkodissaan tottunut niin koiriin, kuin kissoihinkin, sekä myös lapsiin. Meillä on sille ehkä liiankin rauhallista. 


Onneksi se ei ole lapsi, joka saisi kaiken mitä osais pyytää. Merrikin näyttää saavan kaikenlaista, vaikka ei edes osaa pyytää. 😀

Hyvä että olkkarin sisustusta ei vielä ollut aivan loppuun asti toteutettu.  Tää teline on kyllä hyvin sävy sävyyn sisustuksen kanssa. 😁 Toiveena ois, että raapimiset tulis tehtyä tähän, eikä sohvan kupeeseen.

Haimme aiemmin vähän erilaista kirjahyllyä ja nyt se yllättäin löyty niinkin yllättävästä paikasta, kuin Ikeasta.


Tää hylly on niin simppeli, että sopii hyvin muuun sisustukseen. Hainkin just tällästä vähän erilaista avohyllyä, johon saan enkelini. :) 
Aiemmin hommattu TV -taso näyttää tältä.


Pöytäkin oli siis vähän tavallisuudesta poikkeava, joten kaikki sopii nyt hyvin yksiin. 


Harmaata ja valkoista, mutta PUNAINEN sohva.  Yritän pysyä toistaiseksi yksinkertaisuudessa, enkä ripustele kaikkea joka paikkaan, kuten aiemmin. Pikkuhiljaa kuitenkin vanhat, tunnearvoiset asiat alkaa hiipiä mukaan. 

Minulla on kuulkaas loma!  Huono puoli on se, että kaikilla meidän perheessä ei ole. Yritin vähän pientä matkaakin suunnitella, mut se tyssäsi aikataulujen sopimattomuuteen.  Pieniä juttuja siis vain sisältää lomani, mut ne on usein just niitä mukavuuksia.  Eilen oli hierojakäynti. Lenkkeilyä olen myös harrastanu aiempaa enemmän. Kiitos kommenteissa tsempanneille!!  Olen myös soittanu/ harjotellu kotona. Olen tavannu ystäviä. Loppuviikosta luvassa kirjanjulkaisutilaisuus, jos vain aikataulut täsmäävät.  Aiemmin julkaistu Auroran tarina -sarja saa jatkoa tuttavan käsikirjoituksesta.  Kerron siitä myöhemmin lisää. 


Kevät tulee nyt ihan tosissaan. Uskaltauduin jo ostamaan 2 orvokkiamppeliä pihalle. Nehän kestää vähän kylmääkin. Lisäksi mustasilmäsusannat on lähteneet kasvamaan.  Myös herneenversoja on jo päästy syömään. 

Toivotan muillekin positiivista kevättä! 


16 kommenttia:

 1. Kisuuuu! Hurinoita täältä. Odotahan, pikkuinen alkaa kyllä "sisustaa", kunhan vähäsen varttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Verhot on jo saaneet kyytiä. :) Vauhtia ja hyppy.

   Poista
 2. Tervetuloa suloinen Merri ❤. Hyvää lomaa, mukavia puuhia olet keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tää tekemättömyyden mukavuus pistää miettimään, josko ois aina lomaa...

   Poista
 3. Voi mikä suloinen nuori herra :)
  Hyvin sopii Merri raapimapuu sisustukseen. Jospa se kynsien käyttö rajoittuisi siihen, sitä ei tiedäkään mitä kaikkea kissa voi keksiä :)
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alustavasti toivotaan, että raapiminen jäis tohon puuhun, mut epäilen sitä vahvasti. Toivottavsti ei kuitenkaan mitään isoja tuhoja tulossa. :)

   Poista
 4. Hei Merri! Avohylly,ihana!, rauhallinen kissa, yksinäiset päivät. Voi morjens!
  Onnea pienen kissun elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merrin touhuja seuraillessa meinaa itekin väsähtää, kun se nukkuu niin paljon. :) No kyllä siitä välillä virtaakin löytyy. Ruokapöydälle sillä on suorastaan himo, vaikka sitä ei sinne lasketa. Ehkä juuri siksi. Sitkeä se on ainakin. :)

   Poista
 5. Ihana pieni kisu! Raapimispuu on hyvä olla, vaikka voi ne kynnet välillä vahingossa upota sohvaan tai nojatuoliinkin. Sitä kun ei koskaan tiedä, millaista manikyyriä kissa kulloinkin tarvitsee. Ikeassa voi välillä yllättyä iloisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin uppoaa myös ihmisten jalkoihin, kun haluaa päästä syliin. Muuten ei raavi, vaikka leikkii. Kyllähän kissa tekee aika pitkälti sitä mitä huvittaa, vaikka sitten valvovalta silmältä salaa.

   Poista
 6. Iik, harmaaraidallinen söpöihanuus!

  VastaaPoista
 7. Voi suloisuus,ihana Merri♥ Mukavaa lomaa ja Leppoisaa alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Loma alkaa hiipiä loppua kohti, muutama päivä enää, mutta pitää nauttia niistä vielä loppuun asti. :)
   Hyvää viikonloppua sinullekin, olet sitten vapaalla tai töissä.

   Poista
 8. Oi, mikä suloisuus ja söpöläinen :). Ihana söppis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. :) Hellyyttävä kehruukone.

   Poista

Kiitos kommentoinnista!