maanantai 12. maaliskuuta 2018

Ammuu

Voi hyvänen aika, miten vaikea on tehä oikean kokosia sukkia, vaikka on mitat paperilla vieressä!
Toisaalta purkaminen on aika syvältä, joten tekaisin sitte nää sukat varastoon.  Minusta on kiva kokeilla erilaisia kuvioita. Lehmä löytyi neulekuviona netistä ja muu on omaa.
Lanka on Nallea 60g, puikot nro 3. Alussa oli 12s/puikko. Nilkassa 10/puikko ja terässä kavennettu vielä päälipuikoille 9s. Täytyy sanoa että meillä ei kyllä mielikuvitusta säästelty, kun tavaroita kannettiin uuteen makuuhuoneeseen remontin tieltä. Pahvista voi tehä mm.tälläsen moniosaisen hyllykön.Tällänen palapeli selätettiin pari päivää sitten.  Pakko oli alkaa kasaamaan, kun ei mahtunu enää ohi kulkemaan. 

Tämmönen kaappi niistä syntyi, tai oikeastaan kaksi.  Ihanaa! Minul ei oo koskaan ollu näin väljästi tilaa vaatekaapissa!  Yks haaste näkyy vielä tuola nurkassa.😊  Kello ja yöpöytäkamat (mm.iltalukemiset) mahtuu kivasti tuohon kaapin alahyllyille, mut vanha yöpöytälamppuni ei mahukkaan. Tilapäisratkaisuksi löysin ton punasen laatikon.  


Tilattiin mittatilauksena aiempi kaappi, sekä myös tää aiemmin rempattuun olkkariin tilattu 4 ovinen, iso kaappi. Siinä on 2 peiliovea.  Sinne sain purettua tungosta mm. keittiön kaapeista. Ja nyt! Minulla on 2 roskiskaappia keittiössä! Ihan mahtavaa. Nyt voin vihdoin kerätä muovia ja pitää biojäteastiaa normiroskiksen, kartonkijätteen ja poltettavien roskien lisäksi. Metalli- ja lasiroskat on muualla ja lehtikeräyspussi tietysi.  Olen ihan järkyttyny tosta muoviroskan määrästä nyt, kun se eritellään. 


Rempattu olkkari on vielä vähän autio ja sielä on mukava soittaa, kun kaikuu. 😉

Uuessa makkarissa on vielä tällänen kaappiaarre. Se on tosin täynnä kirjoja... kun en oikein keksi mihin ne voisi laittaa. Mut hei!! Vielä lähipäivien kerrassaan mahtavin uutinen!!  Kaikkien aikojen pistesaaliin vuonna 2009 Euroviisuissa keränny Alexander Rybak on täällä taas! Hän osallistuu taas Norjasta Euroviisuihin. Minusta tuntuu, että voittaja on löytynyt jo ennen kun kisat on ees laulettu. 😊
Monen muunkin maan edustaja alkaa olla jo valittu. Niitä voi käydä kuuntelemassa täällä.
Jos Saara nyt onnistuu laulamaan itsensä kakkoseksi, kuten muissa laulukisoissa, niin hattua täytyy nostaa. Sekin ois jo tosi kova saavutus. 
Ootan jo ihan innolla Euroviisuja. Se on nimittäin se min lemppaohjelma.  Semit on 8. ja 10.5. Finaali nähdään 12.5.

10 kommenttia:

 1. Eipä käy kateeksi elää rempan keskellä, mutta onhan se aina ihanaa, kun saa jotain valmiiksi. Meillä on kesällä edessä makkariremppa eli sitä odotellessa.
  Sun vanha kaappiaarre on melkein samanlainen, mitä mun vanhemmilla on keittiössä, siinä on vain keskellä yksi kerros pieniä laatikoita. Ja jossain vaiheessa se on ollut juuri tuon värinenkin, mutta nyt en muista oisko se vihertävän sävyinen tällä hetkellä :)
  Sain vanhemmiltani muutama vuosi sitten vanhan kulmakaapin ja se me mieheni kanssa kunnostettiin ja laitettiin olohuoneeseen :)
  https://vaakunkotoisiakasitoita.blogspot.fi/2016/09/tuunattua.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remppa on onneks jo paremmalla puolella. Nukkuminen eri paikassa kun aiemmin tuotti hieman ongelmia; katto tuntu olevan liian lähellä, samoin seinät, verrattuna aiempaan. Näköjään siihenkin on tottunu ja tavaratkin alkaa olla kohillaan. Nyt on uus makkarikin mukavan selkeä uusinen kaappeineen.

   Poista
 2. Kivat sukat, hauskat! Melkoista pujottelua taitaa elämäsi olla remontin keskellä, mutta pala kerrallaan tulee valmista, se on mukavaa. Mekin viedään muovit kierrätykseen, samoin tietysti kaikki muukin kierrätykseen sopiva jäte ja tuntuu, että roskapönttöön kertyy tavaraa aika vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pala kerrallaan, niin kun sanoitkin. Onneksi ei oo mihinkään kiire.
   Roskapönttöpussi täyttyy tosiaan hitaasti. Taisi olla suurin osa sitä muovia.

   Poista
 3. Kyllä noille sukille varmaan löytyy iloinen käyttäjä, hauskat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin malli oli hauska, kunnes tajusin, että kapeaksi jää. No seuraavat sitte isommat. :) Kokeilu on mukavaa.

   Poista
 4. Suloiset sukat:) Ihana kun on kunnon kokoiset vaatekaapit, itsestä tuntuu että sitä kaappi tilaa ei vain ole koskaan liikaa:) Tsemppiä sinne remontin keskelle ja Mukavaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on oikein hyvä tilanne, mut jos vanhat merkit paikkansa pitää, on kaappitila pian täyttyny jollain ties millä. :)

   Poista
 5. Tosi hauskannäköiset sukat! Tsemppiä remonttiin ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!