sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Ajan kulua ja harrastetta

Helmikuu alkaa olla jo lopuillaan. Talvikin viimein tuli lumineen. :)  Alkaa luonto näyttää jo ihan "normaalilta". Vähän oudoltahan ne aiemmat vesikelit jo vaikuttikin. Alkaa ite kukin uskomaan nopeaan ilmastonmuutokseen. Töissä onnistuin vetäsemään kunnon lipat iltavuorossa. Tietysti kaatusin selälleni vesilätäkköön ja persaus ihan märkä. Onneks oli niin pimeää jo, että kukaan ei ehkä nähny.....    sehän se aina ensimmäisenä tulee mieleen.  Onneks ei myöskään sattunu sen kummemmin. Reppu selässä varmaan pehmensi laskua. :)

Minulla on ollu toiset palmikkopolvarit työn alla ja siksi valmista tullu tosi hitaasti.
Olen myös toteuttanu pitkäaikaisen haaveeni ja hankkinu uuen huilun!  Aivan mahtava soittaa, kun ääni tulee niin herkästi ja äänensävykin tuntuu hieman toisenlaiselta. Merkki pysyi samana ; Miyazawa.

Näistä toisista saan merkittyä langankulutukseen (7 -veljestä) 260g.
Tuolla ajellessa törmäsin tienvarsipysäyksen aikana tämmöseen veijariin. Tuumasin, että oisko tällanen kiva tossa meiän terassilla? Sehän vois säikytellä vieraammat kulkijat ja kaupustelijat tiehensä. :)

Ehkä jätän tän vartioinnin kuitenkin meiän pikku suloselle Pörrölle.  Se ei kyllä tee pahaa kärpäsellekään. Vain, jos työntää sormen sen pesään, kun se on nukkumassa.  Vaan kukapa ei ärsyyntyis, kun herätellään kesken unien.

Nyt on työn alla hihatin, jos se nyt sitten onnistuu, kun on kokeiluluontoinen viritelmä.

4 kommenttia:

 1. Kääk, mikä veijari! Kyllä Pörrö on mukavampi vahti, tyydy vain siihen. Jos ovellasi olisi gorilla, saattaisit itekin säikähtää sitä iltahämärissä pahemman kerran ja lentää taas selällesi. Sitä on sitten soitinkaupassakin asioitu. Se on hienoa! Minä en osaa soittaa ollenkaan, kuuntelen vain sujuvasti muiden soittoa ja laulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että toi pelästymiasia olis ihan totta.😊

   Poista
 2. Jaaaa... onkos tolla liian isot sieraimet :) Nappisilmä on niin söpö. Kukapa sitä iloiten katselisi jos kesken unien herätellään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!