torstai 25. marraskuuta 2021

Vittorio Pupujussimus

 Nuotistonhoitajan hommiakin pitää jonkun hoitaa. Sam on lupautunut vapaaehtoiseksi, viraabelitöinä.  Niin kauan kun huilu pysyy hiljaa, on tietysti ehtona.  Sivun käännöt voi hoitaa hännänheilautuksella. 

Huomatkaa taka-alalla kököttävä vanne, joka on kai jumittunut tuonne seinänvierelle. Ainakaan se ei ole pyörinyt enää aikoihin. On ilmeisesti muuttunut soikeaksi, eikä sitä voi enää käyttää 😁


Tästä aiemmin näyttämästäni emännänveitsestä on ollut nyt hyötyä. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kun huomata kesken soiton, että sivu, jota katsoo, alkaa hiljalleen kääntyä...  Puukolla se pysyy paikoillaan! 



Gangstapuput eivät puukkoja tarvitse. Ne ovat kovia kundeja ja mimmejä muutenkin.  Lumi Karmitsan Villit vanttuut ja vallattomat villasukat 3 -kirja on nyt otettu käyttöön.  Ohje löytyy kokoon 38 ja 43. Isompi koko syntyy samoin ohjein, mutta paksummalla langalla ja puikoilla. Käytin 7-veljestä ja puikot 3½. Langankulutus 190g.




Gangstapuput ovat pohjimmiltaan kilttejä ja Nörttipupujen hyviä kavereita.  Nörtit ovat jossain tietokoneidensa äärellä, eikä niitä näy täällä meillä. 


Mieluiten puput viihtyvät isommassa porukassa, missä samanhenkisyys saa kukoistaa.  Aurinkolasit tietysti samaa tunnettua peililasimerkkiä, suunnitellut  Vittorio Pupujussimus.





Sukan takaosan kuvioita ihmettelin, kunnes äsken tajusin lukea tarkemmin sukkien esittelytekstin. Ne ovat boomboxeja.  Jouduin kuuklettamaan ne, ennen kuin tajusin, mistä on edes kysymys.  Nyt tajuan nuo raidatkin sukan ylä- ja alaosassa 😂

Pupujen nenät meinasivat unohtua päälipistellä punaisiksi. Piti lopulta ottaa tännekin uudet kuvat.


Pian on taas 7 päivän työputki taputeltu ja kaksi vapaata tiedossa! 😍
Hyvää  viikonloppua!

29 kommenttia:

  1. Vau, mitkä sukat <3 Ihan huippu hienot <3 Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva malli oli tämäkin neuloa :) Uusia malleja on kiva kokeilla.

      Poista
  2. Muuten minulla on myös vanne pysähtynyt mutta ei toivottavasti iäksi ajattelin hiljattain että vien sen keväällä mökille jospa se se siellä alkaisi jälleen pyöriä 🤗
    Ompa komea emännän veitsi.
    Sukat on kyllä todella hienot ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden kerran pyörittelin tuossa pari viikkoa sitten ernergiapuuskassa, mutta sitten se taas pysähtyi ;D Emännän veitsen olen saanut lahjaksi sen tekijältä.

      Poista
  3. Taas on niin hienot sukat. Kiva, että kuvioihin liittyy jokin tarina. Kun taloudessa ei enää ole lapsia tai nuoria, olen en enää tiedä monia netissä liikkuvia sanoja. Aina pitää googlettaa.
    Samin hännänheilautuksista tykkäisin ilman nuottisivujen kääntämistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, mitkä sukat. Ja aika vauhdilla olet ne saanut aikaan. Hienoa!
      p.s. vanteen serkku nojaa muutan meidän seinäämme ja kerää siellä pölyä.

      Poista
    2. Sukkiin tulee enemmän luonnetta, kun niistä kerrotaan ohjeessa jotain muutakin, kuin silmukkamäärä :) Sam on kiltti ja huomaavainen kisuli, mutta ei sekään huilun äänestä tykkää.

      Poista
    3. 7 -veikasta syntyy nopeasti. :) Vanteella on varmasti paljon sukulaisia. Se on sillälailla hankala esine, että sitä ei voi käyttää pyykkitelineenäkään, kuten joitain sen sukuisia liikuntavälineitä ;D

      Poista
  4. Hauskoja sukkia!!! Minä käytän nuottikirjan sivujen paikallaan pitoon pyykkipoikaa... Konstit on monet, tässäkin asiassa :). Hieno tuo sinun emännän veitsesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karmitsan malleissa on aina jokin hauska jekku.
      Pyykkipojat on oiva apu ulkona soittaessa, mutta sisällä ei ole tullut edes mieleen ;)

      Poista
  5. Heh, yritin lukea noita nuotteja, mutta -kappas- ihan mahdotonta! Makeet nuo sukat!!!
    Mukavia vapaita ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis soitella enemmän noita soinnillisia harjoituksia, eli pitempiä ääniä, mutta minä vähän kyllästyn niihin välillä ja kaipaan enemmän tuota actionia ;) Vanhoja nuotteja tulee soiteltua läpi ja mieluisimpia useammin, kuin muita.
      On niin IHANAA kun on 2 vapaapäivää! Mahtavalta tuntuu! Lisäksi sain innostavan virkkaustilauksen, kun tuttava tilasi vauvanpeiton. Tein jo aiemmin yhden hänen tyttärensä toiselle lapselle ja nyt uusissa ihanissa väreissä toiselle. Sitten kun näiltä joulukiireiltä ehdin.. ;)

      Poista
  6. Todella ihkut pupusukat🐰
    Musikaalista päivää teille sinne🎶

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi Karmitsan mallit on niin kivoja :)
      Tietynlainen musikaalisuus täytyy rajoittaa tilanteeseen, kun olen yksin ;D

      Poista
  7. Kiitos, ja mukavaa viikonloppua 😊

    VastaaPoista
  8. Mahtavat sukat taas, olet kyllä niin hyvä sukkamestari:) Ja upea apuri on nuotistonhoitajalla:) Kaunista viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskoja ja kiinnostavia malleja on kirjat ja kaikki paikat pullollaan :) On niin mukavaa kokeilla :)
      Sam on söpöliini ;)

      Poista
  9. Upeat pupu-sukat:)
    ja tuo otsikko mua naurattaa. (hauskasti keksitty:)
    Hyvää viikonloppua rentouttavaa sellaista:)
    ja Alkavaa Adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monta pupua on aina näyttävämpi, kuin yksi pupu ;) Vittorio on sunnitellut paljon muutakin, kuin nämä aurinkolasit; esimerkiksi boomboxien nappikuulokkeet, tassusormukset ja rannerenkaat, sekä pupunkorvalävistykset. Hän on hyvin tunnettu pupumaailmassa!
      Kaunista adventinaikaa sinullekin !

      Poista
  10. No NYT on emännänveitsi kuin nuotistonhoitajakin tärkeässä roolissa! Arvoisensa kunnia heille sukkia unohtamatta.... ja sitä vannettakin unohtamatta, ei ole soikea... peilikuva vaan hämää, eli käyttöön vaan - hyvää se tekee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tää vanne tuli puheeksi, niin eilen piti oikein kokeilla, että vieläkö kulkee. Kulkihan se! Miten sen vaan saisi pysymään liikkeessä? Telkkua katellessa pyörii hyvin 5 minuuttia kumpaankin suuntaan (enempää ei viitsi..).
      Nuotistonhoitaja on suloinen :)

      Poista
  11. Tulipas todella komeat sukat! Ja niin totta, että ei mitään ärsyttävämpää kuin että kesken soitannan tai kuvionneulonnan sivu alkaa kääntymään...kunnon painon olet siihen löytänyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah 😂 Tuostapa tulikin mieleen vanha juttu kotitaloustunnilta. Pullaa tehdessä oli ohjekirjan sivu kääntynyt sämpylän puolelle. Arvaa oliko nolo selittää opeille, että pullissa on nyt sämpyläjauhoja. Kaiken huipuksi pullat paistui vähän liikaa...
      Minulla ei tuo pullahomma ole vieläkään oikein noussut siivilleen 🤣

      Poista
  12. Wau, upeat sukat!
    Jos menisi tuollaiset jalassa pihalle patsastelemaan, saisivatko röyhkeät rusakonretaleet vauhtia kun kokisivat kohdanneensa kovemman kaverin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti! Kannattaa ehkä pukea myös jotain muuta ;D

      Poista
  13. Kyllä onkin komea emännän veitsi!
    Ja tosi kauniit sukat, on niissä pitänyt olla tarkkana, että tulee oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut veitsen lahjaksi sen tekijältä.
      Ruutupiirroskuviot on minusta aina jänniä, kun kuvio alkaa hiljalleen muotoutua. jos vielä teen tämän mallin, käytän ohuempaa lankaa.

      Poista
  14. No, onpas upeat sukat! Kyllä kelpaa nuo jalassa tepastella :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi Karmitsalla on hienoja malleja, niitä on ilo kokeilla :)

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!