torstai 11. helmikuuta 2021

Oodi tylsyydelle



Merrillä on ollut tylsää. Se on muistellut parin viikon takaista aikaa, kun Sam ja Maia olivat kylässä. Silloin saattoi leikin vetäistä äkkiseltään ihan mistä vaan. Tässäkin kuvassa ilmiselvästi ihminen häiritsee leikin kulkua. Kumpikin kissa tuijottaa oven eri puolilta kuvaajaa. 




 Neulomishommissakin on ollut tylsää. Aloitin ihan intopinkeänä villatakkia. Se eteni nopeaa tahtia ja lanka oli kivaa neuloa.  Yht´äkkiä tajusin, että tästä taitaa tulla pieni...    Älkää kysykö, teinkö mallitilkkua.  En ole edes varmentanut asiaa, kun koko ajatus alkoi niin ärsyttää ja neule jäi sivuun. Nyt en ole moneen päivään neulonut yhtään mitään. Ei edes tee mieli. Ei ole tullut minkäänlaisia vieroitusoireitakaan, vaikka tässä on meneillään pitkään aikaan pisin neulomattomuusaika. Tuntuu, että en jaksa edes keskittyä koko hommaan työpäivän jälkeen, tai sitä ennen. 


Hei! Jaksaako mamma leikkiä minun kanssani? Olen täällä! Ota kiinni....


Kiinni jäin (annoin sen ottaa minut kiinni..). Minut nostettiin nyt tänne ylös hattuhyllylle. Täällä on jännittävää. 


Hoh hoh. Hupi loppui liian lyhyeen. Jään tähän päivystämään, onko siipiveikkoja. 


Ei ollut. Kohta nukahdan tähän tylsyyteen.  Sitten vielä  ihmetellään, kun nukun koko ajan. 


Eiköhän tämä kuvaaminen nyt pääty tähän! Voit mamma mennä, jos et viitsi muuten minua viihdyttää. 


Toivotamme kaikille aktivoitumispäivää! 

30 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D Niin minustakin. En tiedä sitten omasta mielestään ;) Ehkä sitä ei vaan itse huomaa ;)

      Poista
  2. Voi ihanuus sentään mitkä ilmeet Merrillä🥰..huikeet kuvat. Hällä on ollut seuraakin. Ihana neule,älä vain pura sitä,olet noin pitkälle päässyt. Tiedän niin tunteen,kun joku juttu tökkii niin sehän sit tökkii jonkin aikaa.
    Ihanaa loppuviikkoa teille ja iloisia ajatuksia🥰.Merrille silitykset🐱

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merrillä on silloin tällöin aina seurana kissakavereita, joskus koiriakin. Eilen kävi yllättäin yksi aika vieras koira meillä sisällä kylässä. Merri oli ihan hämmästynyt. Ei ehtinyt vierailun aikana kyräilyä lähempiin väleihin. Kiinnostaa kuitenkin niin , että kurkistelemaan pitää päästä.
      Olen myös laiska purkaja, joten ei pelkoa siitäkään. Nyt kun muistelen, niin jossain on yksi villatakki ja yksi nk.liivi keskeneräisenä, ollut vuosia.
      Yleensä minulla on joku vaihtoehtokäsityö, mutta nyt ei taida olla. Yksi outo juttu on mielessä, mutta se on niin outo, että vaatii ensin "aivotyötä" ;)
      Samoin sinne! Tämän päivän jälkeen onkin viikonloppu vapaata täällä.

      Poista
  3. Mitäh, eikö teilläkään mamma osaa viihdyttää tarpeeksi!! Meilläkin se vaan naputtelee tietokoneellaan etätöitänsä, vaikka tässä näppäimistön vieressä olen ja yritän sanoa, että nyt voisi olla Pepsi-aika! - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merri -aikana pitäisi olla lisäksi minun valitsemaani toimintaa, eikä aina sitä silittelyä ja nutistelua! Jotain uutta ja ihmeellistä katseltavaa. En minäkään tiedä mitä se on, mutta kyllä mamman pitäisi tietää! t: Merri

      Poista
  4. Eipä ihme, että Merrillä on tylsää. Tinttejäkin voi tiirailla vain ikkunasta, kun pakkanen purisi ulkona ikävästi tassuja.
    Jospa villatakki jossain vaiheessa alkaisi uudelleen kiinostaa. Ehkä se vaatii oman muhimishetkensä. Välillä ei vaan millään jaksa innostua kutomisestakaan. Minulla syntyy tällä hetkellä lähinnä perussukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on niin huonot kanavatkin tuossa tinttiTV:ssä, kun ei ole sitä ruokintaa. Ihmiset ovat ihan turhaan pahastuneet siitä viime kesäisestä, kun pistin yhden tinttiyhdyskunnan lihoiksi...
      Minulla on 2 isompaa neuletta jääny jo muutamia vuosia sitten kesken ja niin käy tällekin, jos en tartu siihen piakkoin vaikka hampaat irvessä.
      Tän päivän kun vielä jaksaa olla töissä, niin sitten on 7 päivän työt taputeltu ja pari vapaata. Josko vapaalla sitten heräisi jokin innostus.

      Poista
  5. Joskus vain täytyy nakata neule "nurkkaan" ja hengähtää, inspiraatio tulee sitten kun on tullakseen.
    Merrikin tarvitsee välillä palvelijan apua mieluisaan tekemiseen;) Tänään sain inspiraation leipomiseen. Illalla (ehkä) puikot kilkkaa... Touhukasta torstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja inspiraatiota taitaa koskea samat säännöt :) Minulla on aivotkin kai lamaantuneet :) Tuliko laskiaispullaa?
      Pehmoperjantaita!

      Poista
    2. Rahkapullia leivoin ja täytekakun lapsenlapsen synttäreille🙂

      Poista
  6. Kaunis villatakki valmistumassa. Harmi jos koosta ei tullut oikea.
    Aivan ihania kuvia nelijalkaisista ystävistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita isompia neuleita pitäis varmaan tehä enemmän, niin olis vähän enemmän tajua noista silmukkamääristä ja kokojutuista. Edellinen villapusero oli niin täydellisen sopiva, että eihän se nyt taas heti perään samalla tavalla voi sujua. Kävi sitten taas ne perinteiset hankaluudet. Ehkä pitäis alkaa laihuttamaan tai otattaa pari kylkiluuta pois, niin alkais tääkin neule sopimaan ;D
      Merri on välillä kovin yksinäisen näköinen. Pitäis taas pyytää kavereita kylään.

      Poista
  7. Ohh you write so nicely!!I enjoy your cats story sooo much and the first photo I had to smile!!Very cute those two!

    Really good at knittingas well!how do you do those cross over knitting?
    I have a sweather in my next post I want to show you!It is an Island Alasuq Polar made Alafoss Lopi

    Ok take care and not be bored you have so many funny talk with pus!xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, your sweater is propably gorgeous! I looked over internet with your named maker. They are really beautiful! I heard, that the real Island yarns are so much used, that they have sold a huge amounts of them.
      My knitting has those little, simple braids, which is made chancing loops over the other loops from front or from rear.
      Merri is waiting for spring. It has sunk as to winter torpor. Something should happen in it´s life, he thinks. Action please!

      Poista
  8. ei saa häiritä leikkiä.niin ainakin meidän ukko ajattelee.onhan se noloa kun ihmiset huomaa etä 14 v kolli leikkii leluilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan uskaltaa olla oma itsensä! Kyllä ihmisilläkin on omat outoutensa. Ne ei edes tajua, että me nähdään ne kaikki ;D t:Merri

      Poista
  9. Siis, jos ei MUKA ole tullut selväksi, niin minä EN ole kissaihmisiä (sorry). Tulen paljon paremmin toimeen koirien kanssa. MUTTA Merri on todella ilmeikäs ja Sinä mestari tallentamaan noita ilmeitä!!!
    Onkohan tuota tylsistymistä lankoja kohtaan liikkeellä laajemmaltikin? Ainakin tuntuu siltä. Pitäisikö antaa itselle periksi ja jättää 'Se Jarruttava' kesken ja tehdä muuta välissä? Olen siinä huono, koska "ensin yksi homma pois ja vasta sitten uuden kimppuun", huohh.
    Tsemppiä meille!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se saattanut jossain kohtaa käydä ilmi ;D Meillä kävi eilen myös koira, mutta siitä ei ole kuvaa.
      Minulla on muutama jarruttava pusseissa tuolla yläkerrassa ollu muutamia vuosia.. jos ei tähän käy käsiksi, niin sille käy samoin.
      Yritetään nyt kuitenkin vielä iskeä näppimme näihin jarruihin!

      Poista
    2. Merri on aika paljon saman näköinen kuin meidän Rasmus, ihania ne ovat <3

      Poista
    3. Yllättävän vähän kissoissa on ihan samannäkösiä kun aattelee miten paljon kissoja on olemassa. Onhan kyllä ihmisissäkin joskus erehdyttävän samannäkösiä ;)

      Poista
  10. Suloinen Merri! Josksu neule täytyy jättää huilaamaan eli nukkua yön yli ja toisenkin. Tarvittaessa sitten kerätään sisua ja puretaan ja neulotaan uudestaan tai muutetaan suunnitelmaa. Lainaus yhdestä podcastista: Älä sure purkamista, saat neuloa enemmän! Tuo ohje helpotti minua eli muutti näkökulmaa asiaan. Onneksi sinulla on kissaterapeutti tukena, auttamassa rentoutumaan. Hyvää ystävänpäivää kaksi- ja nelijalkaisille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkaminen on minulle tällaisessa tilanteessa ihan mahdoton ajatus. Jos olen tehnyt virheen neuloessa, niin puran herkästikin, mutta nyt...
      Olen eilen päässyt vähän etenemään neuleessa. Hihat oikeastaan enää puuttuvat ja puoliksi nekin, eli melkein valmista olisi ollut. Vielä pieni toivonkipinä, että höyryttämällä saan neuleeseen kokoa... :(
      Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

      Poista
  11. Tylsyyksien tylsyys. Munkin aranneuleeni tyssäsi, kun illalla on niin pimeä ja ikänäkö ei ainakaan auta asiaa. Siirryin siis dekkareihin ja naapurinmiehen kissojen hellittelyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikänäkökin on kertakaikkiaan syvältä! Senkin allekirjoitan.
      Kyllä naapurin mies nyt ilahtui..tai siis ne kissat siis tarkotin.

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!