maanantai 7. lokakuuta 2019

Uimiset on uitu

Syksyllä on aika nostaa laituri kuivalle maalle.  Lämpötila oli 3 asteen paikkeilla, eikä kellään varmaan tullut kuuma. Tutulla porukalla homma sujui jo totutusti ja laituri olikin melko nopeasti kuivilla.

Merri ei nyt päässyt mökille, joten Arttu saa edustaa 😊

Se juoksi riemuissaan edestakaisin. Oli tilaa juosta ja tuttuja oli ympärillä tavallista enemmän samanaikaisesti.


Osaset eivät ole kovin kevyitä. Puuosatkin olivat vedessä lilluessaan ehtineet kerätä painoa itseensä enemmän, kuin tarpeeksi. 


Uimaan ei tarennut kukaan, jos tuo nyt edes vakavissaan olisi mieleen tullutkaan. 
Ohhoh! Meinasi tulla väärää tietoa! Arttuhan kävi uimassa! Kesällä ei kiinnostanut, mutta Arttu varttuikin varmaan kylmempiä vesiä 😊


Tuli lämmitti ja makkara maistui. 


Kotona  oli Merrillä ihan muuta puuhaa. 


Kankaan leikkaaminen on aina Merrin lempipuuhaa! 


Mitä!? Et voinut löytää minua näin nopeasti! Olin piilossa!


Keittiön tuolit saivat uudet päälysteet. Niistäpä lisää myöhemmin...

12 kommenttia:

  1. Moikka. Syksyllä on niin kiva olla ulkona, kun vaan vetää tarpeeks vaatetta niskaan. Ehkä ei uiminen o ekana mielessä, kun tuuli hyytää ja taivaalta tippuu jotain kylmää. Minä tosin kävin säännöllisesti avannossa pari talvea. Kylmin keli oli -34. Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miä olen käyny avannossa kerran joskus lapsena ;D Kuulemma olis kyllä hyvä juttu terveydelle? Alkaa kyllä nenä vuotaa jo katellessa :)

      Poista
  2. Ihania nuo Merri ja Arttu. Meillä satoi ensilumen viimu viikolla. Suli tosin jo melkein kokonaan poiskin. Kylmää on jo ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääläkin hienoista räntää jo tullut muutaman kerran mutta ei vielä lunta. Ei oikein pakkastakaan taas viime päivinä. Yöpakkasia aiemmin.

      Poista
  3. Uiminen hyisessä vedessä on jäätävää puuhaa. Ihan äkkiseltään ei tule mieleeni sellaista tarvetta, että hyhmän sekaan sukeltaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta vesi tuntuu lämpösemmältä keväällä ja syksyllä, verrattuna kesällä. Johtunee ilman ja veden lämpöeroista.
      Arttua ei palellut ollenkaan. Se jäi oikein seisomaan veteen ja ihmettelemään, miksi sille huudetaan ja yritetään saada se vedestä pois :)

      Poista
  4. Meinasin jo kysyä, mihin Merri on heivattu, mutta sehän selvisi: Merri oli tuumailemassa itselleen uutta iltapukua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain sellasta :) Sillä on vastustamaton halu osallistua kankaiden levittelyyn AINA. Tosi helppo mittailla, levittää lattialle suoraksi ja leikata. :)

      Poista
  5. Merri on tarkka, leikkaako sakset suoraa vai lipsuuko? Hyvä on piilossa tarkkailla tilannetta. Arttu on varustautunut lämpimällä karvalla ja jaksaa siksi seikkailla ystävällisten ihmisten ympäröimänä. Hyvä oli tarkkailla syksyisiä puuhia ja tarkistaa, ettei kukaan jäänyt veteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merri on kyl sellanen käsityöavustaja, että oksat pois. Minulla on yläkerrassa kässähuone ja se tulee heti mukaan, kun menen sinne. Etiskelin kranssitarpeita, niin johan sieltä kaivettiin sivusta joulupukkia ja joulukuusta, jotka sai kovaa kyytiä pitkin lattiaa ;D
      No nythän miäkii ymmärrän, että miksi se meni sinne veteen niin pitkäksi aikaa ;D

      Poista
  6. Arttu näyttääkin juuri niin karskilta, että varmaan menee uimaan vaikka jäiden sekaan. Taisi etsijällä olla jokin tekninen vempain apuna Merriä etsiessä, ei noin vaikeasta piilosta muuten löydä Merriä, ei sitten niin millään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaan nyt vaikka, että oli onnea mukana (eikä kangas liikkunut kun yritin siirtää) ;D

      Poista

Kiitos kommentoinnista! Iloa päivääsi!