maanantai 13. marraskuuta 2017

Pakollinen neulontatauko

Viikonloppuna oltiin porukalla syömässä ihanan idyllisessä paikassa. Siellä bongasin näitä. Aika söpöjä minusta. 
Juhlittiin kultahääpäivää, syntymäpäivää ja isänpäivää. 

Seuraavana päivänä alko hurja huimetus. Neulomiset on nyt katkolla ja pitää vaan sinnitellä että saa maiseman kohilleen. Pihalla välillä haukkaamassa happea ja herättämässä ihmetystä naapureissa. Ympäriinsä tallustellessa näkee ihmeellisiä asioita. Esim. tammen rungossa.


Tää lämäre pitäis varmaan laittaa suoraan pannulle. ;)  

Uskaltauduin eilen laittaaaan jouluvaloihin virran.  Patjanjouset saa toimia nyt näin.  Eipä ne kyl näin valosassa oikein näy. 

Muutama pihakoriste vielä kesästä jälellä. Suurimman osan olen laittanu jo rappujen alle oottelemaan ens kesää. 

Kyl on kauheet vierotusoireet, kun ei voi neuloa.  Oma diagnoosini on, että huimetus lähtee niskajumista. Lääkärin mielestä asentohuimausta. Sain kuvallisen ohjeistuksen asentohoidosta, jota katellessa pahoinvointi jo alkaa.   Sain myös lääkkeitä, kun pyysin. 
Voi elämän kevät sentään. Toivottavasti olo helpottuu nopeasti. Oisin halunnu lähtee viikonloppuna kässämessuillekin Tampereelle. 

8 kommenttia:

 1. Voi harmi tuota huimausta..ei kiva, kun tekemisiä rupeaa karsimaan:( Toivottavasti helpottaa pian! Kuvat on aivan ihania!♥ Leppoisaa alkanutta viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköisiä pöytäkoristeita, somia. Mulla on riesana asentohuimaus, joka on välillä pitkiäkin aikoja pois ja sitten vaan yhtäkkiä alkaa pää tuntuun kummalliselta ja kohta kaikki pyörii. Tarpeeksi pitkään kun siinä karusellissa on, niin tulee huono olo. Matkapahoinvointilääkkeistä on jonkin verran ollut apua. Vaiva on kuulemma vaaraton, mutta tosi inhottava kuitenkin. Toivottavasti sinun maisemasi pysyy jo paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla sitä samaa vaivaa. Ekaa kertaa näin pahana. Pahoinvointilääke ei oo tullu mieleen. Asentohoitoa olen yrittäny, joskin se oikein yllyttää pyörimään. Koko ajan on vähän huono olo. Inhottavaa meille molemmille, joskin lohduttaa tietää, että muillakin on samanlaista.

   Poista
 3. Kurja vaiva tuo huimaus. Toivottavasti helpottaa pian, oli sitten kyse asentohuimauksesta tai niskajumista. On aina kurjaa kun sairauden oire estää tekemästä sitä, mikä helpottaisi sairauden kestämistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Eipä tässä montaa päivää tahdo jaksaa olla kun alkaa jo tuntumaan aika ikuisuuden pituselta. :(

   Poista
 4. Kuule, pyörätuolilla liikkuen voisit suhata messuilla ja parkkipaikatkin on invana ilmaisia. Voisin tulla työntämään. Kokeile nyt niitä asentohuimauskääntymisiä, saat nesteet tasapainoelimessä kohdalleen. Toivon todella, että olosi kohentuu! Jumppaa ja pyydä Puoliso hieromaan hartioita, saat veren kiertämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta. Päätin kuitenkin jo, että jätän messut väliin. En ilkeä muutenkaan sairaslomalla lähteä kylille. Olen tehny asentohoitoja ja tänään kävin ihan hierojalla. Olo on päivällä ja illemmalla aina parempi, mut aamusta pahin.

   Poista

Kiitos kommentoinnista!